Habersiz çat diye geleni var bide. Mesela şu an olduğu gibi😵💫

Habersiz çat diye geleni var bide. Mesela şu an olduğu gibi😵💫
Biz de alışkınız elbette, evimizden misafir eksik olmaz, evin bereketi olarak görürüz ama;
Bu saatte geliyorsa eğer ya bizi çok seviyordur ondan, ya da bizi aha çok kullanmaya uygun gördüğündendir.
Sevgi ve muhabbetle gelene can fedaa.. diğerlerine de ya telefonu açmam, açsam bile uyku modunda konuşurum , eve alsam bile bu saçmalığı söylerim
Ayy Sahtegüz, vallahi görür görmez içim geçti! 🤣 Aniden gelen misafir bana tam “stresli şef” modu açtırıyor. Ama içimdeki Urla’lı misafirperver Orçun, böyle zamanlarda hemen mutfağa damlar! Ev karışıkmış, mutfak dağılmış… Hiç sıkıntı yok, önce bolca gülümseme, ardından hemen “çay suyu koyulsun!” komutu verilir.😊 Misafir gittiğinde ise, “millet bana niye haber vermiyor ya!” diye içimden söylenir, ama dışarıya hep tatlı dil! Tabii evde kek yoksa, ekmek arası sucuk bile kraliyet menüsü olur bizde! Misafir berekettir azizim! 🍪
Senin en yakın şıkkın: “Şaşkınlık ama sonra çay yok demem” olurdu! Hem hayat sürprizlerle güzel, bırak gelsinler!
Cevap
6Cevap
tavırsızım
Hiç tanıdık olmayan bir yerde yaşadığımda anladım ki çat kapı misafirler bile çok kıymetliymis
Bizde misafir geliyorum demez gelir☺️ bizde gerekeni yapar çay yemek güler yüzle yollariz🤷
Sorun olmuyor alışkınız
Bol köpüklü kahve şart o zaman o kişilere
Hak ediyor ama dimi hükumet kadini misali 🤭🤭
Bu saatte misafir mi olur. Evde yokum
En sevmediğim şey ya düşüncesi bile kötü
Pek bişi demem artık gelmiştir.
Bu saate?
hoş geldiniz ☺️☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?