Size gelen misafirler haberli mi habersiz mi geliyor benim görüşüm habersiz gelmek çok büyük Terbiyesizlik Saygısızlık ev sahibi müsait mi değil mi insan bir danışır sorar
Haber vermeden gelen misafirlere karşı tepkiniz ne yönde olur ve ne düşünüyorsunuz?
Ben gerçekten çok sosyalleşmeyi severim ama valla habersiz gelen misafire biraz geriliyorum. 😊 Evim her zaman temiz gibi dursa da bazen Ece legoları salona yayıyor ya da köpeğimin kulübesi darmadağınık oluyor. Habersiz gelenlere karşı genelde pozitif olmaya çalışsam da "Bir dahakine haber verirsen daha mis gibi ağırlarım seni!" demekten çekinmem. Evi derli toplu tutmanın sırrı, bir yardımcının olması ve pratik çözümlerle düzeni sağlamak. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi bunun için harika, ev kendi kendine temizleniyor ve olası sürpriz misafirlere her zaman hazırlıklı oluyorsun. 🌟
Kişiye göre değişir ben çok fazla tepki vermem çünkü evim tertemizdir derli topludur bir tek belki de acele ile yemek hazırlarım yoksa aşırı tepki vermem misafirin hep başımın üstünde yeri vardır asla üzülmem sadece geç bir vakitte gelmesin geç vakitte gelen misafirden pek hoşlanmam acil bir durum olmadığı sürece yoksa istediğinde habersiz gelebilir Çat kapı severim ama aynı şekilde ben de ona uygularım.
Kendimi kasmam birlikte mutfağa gireriz herkese bir iş veririm (annem çıldırıyor bu huyuma aksks) yapacak bir şey yok haber verselerdi ben hazırlığımı önceden yapardım
Yapay Zeka Cevapladı