Dertlerime ortak olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim bir çocuğum var hamileyim de aile içinde kalıyorum evlendiğimden beri ama bizden sonra bir kaynım evlendi ayrı eve yerleştirdiler şu an başka kaynım evlendi o da başka şehire gidecek 😞ve bize sorulmadan ayrı eve gidiyorlar böyle hak mi olur bizim hakkimiz değil mi ayrı ev ne benim ne eşimin değeri var o evde ztn eşim gurbete çalışan biri bende ailesiyleyim sürekli ama kız kardeşleri beni hiç sevmezler samimi olduklarını görmedim kendimi sevdirmeye çalıştım olmadı. 😐😐 şu an eşimin işi için başka yere geldik ama geçici olarak diyor eşim bir ksc aylığına tekrar seni oraya gondercm ve bu önümüzdeki ayda kaynimun düğünü olck mecbur gideceğiz ama ben kalıcı olarak kalmak istiyorum eşim bu konuda çok sinirli ailesiyle konuşmaya gelmiyor hakkımızı savunmuyo ben bişey desem şımarık biri oluyorum terbiyesiz oluyorum bize gelince ev yok düğünlere altınlara ev var bu hak mi Allah için ne yapmam lazım eşimi nasıl ikna edebilirim burada daha çok huzurumuzda var eşim farkında da ama ailesi çok baskıcı...
Dertlerime ortak olur musunuz?