26 yaşındayım hiç arkadaşım kalmadı 1 yarım kişi var o da erkek ve benden küçük yaşı. Böyle olan var mı çok mu tuhaf bu durum?

Önceden vardı arkadaşlarım hem kız hem erkek fakat ya bi * yaptılar, ya beni umursamadıklarını hissettim, ya bi kıskançlık yaptılar, ya da değiştiler ve artık samimi olmadıkları için sildim böyle insanlar arkadaşım olmamalı diye. Bu durumda da yalnız kaldım hiç arkadaşım yok desem yeridir. şu an sadece 1 kişi var o da erkek ve benden küçük ve başka şehirde. Yani o da tam hayatımın sonuna kadar arkadaşım olacak türde değil sadece şimdi iyiyiz beni anlıyor saygılı her şeyi konuşabiliyoruz falan o yüzden arkadaşız. Birinde böyle negatif bir şey gördüğüm veya hissettiğim an eliyorum o kişiyi çünkü çok sıkıldım artık saçma insanlardan. Ama bi yandan çok da yalnızım ve daha huzurluum fakat arkadaşlar istiyorum ve buna ihtiyacım da var. Böyle benim gibi olan var mı? Bi önerisi olan var mı? Ve sizce böyle olması tuhaf mı?

26 yaşındayım hiç arkadaşım kalmadı 1 yarım kişi var o da erkek ve benden küçük yaşı. Böyle olan var mı çok mu tuhaf bu durum?