11 YILLIK KOCAM DAN NASIL MI SOĞUDUM?

Kızlar bana akıl verin kocamdan soğudum
3 çocuklu 30 yaşında bir anne yim büyütene kadar tek başıma çabaladım eşim sadece haftada 1 bizi dışarı çıkartır zor olsada biz artık alıştık bu duruma ama şöyle bir durum var eşim o çıkarttığı günler 3 saatlik bir gezme çarşı veya alışveriş oluyor başka bir şey yok eve gelince 3 gün çocuklarla ve benle konuşmuyor yüzüme bakmıyor sohbet yok eve gelip telefonla uğraşır hiç yanımızda oturmaz hep yatağında uzanmak ister ben elbette izin veriyorum kafa dinlesin ama beni aşırı yalnızlaştırdı ve şöyle bir şey hayal edin 3 çocukla yedi yirmi dört evdesin kocan yemek yeyip elinde telefon :) ve her gün böyle iki ayda bir konuşuyorum o olmazsa kavga ediyorum ben bu şeklide hayat istemiyorum diyorum kocam da haklısın deyip o gün ilgilenip sonra tekrar eskiye dönüyor. Neyse bende ipin koptuğu yer kızımızın gece uyumaya gittiğimizde birden ağlaması oldu aklıma bir den şey geldi acaba ben ilgilenmezsem eşim bakacak mı? Ve kızım hıçkıra hıçkıra ağlarken eşim hiç bir şey yok Muş gibi telefonla oynuyor du sonra ben belki kızının ağlamasına daha fazla dayanamaz bakar diye beklerken adam resmen uyumaya geçti arkasını dönüp 😲 içimden o kadar şeyler geçti söylemek için ama sustum uyusun dedim ve kızımı alıp odadan çıktım bu olayı unutamıyorum ve kocamdan nefret ediyorum belki size önemsiz ama beni çok etkiledi
11 YILLIK KOCAM DAN NASIL MI SOĞUDUM?