Yeniden evlenmek?

Herkese selam. 27 yaşımda evlenip 29 yaşında ayrıldım. şu an 4 yaşında bir kızım var. Eşimi çok sevdim evlendim ama olmadı. Kızım 10 aylıkken baba evine döndüm. 3 sene oldu ayrılalı. 32 yaşındayım. İş tecrübem az iş aradım iki yıldır bulamadım. Ankara 'dan geldim tekrar memlekete iş bulursam kızımıda alıp dönücem. İİ hayatım olmayınca sosyal hayatımda olmadı tabi. Boşanma davam yeni bitti. 3 sene boyunca tek düşündüğüm evladım oldu hala da öyle önceliğim hep o olucak. Şu sıralar sağlık sorunları yaşıyorum bacaklarımda tümörler var sol bacagımdan zor bir ameliyat geçirdim bir ay sonra sağ bacagımdan olucam. Şu süreci geçirirken annem babam kardeşim hep yanımdaydı. Boşanma sürecimde de öyle olduar maddi manevi bana da kızıma hep sahip çıktılar çok şükür. Ama son zamanlarda hele şu hastalıkla birlikte keşke yanımda bir hayat arkadaşım olsaydı diye düşünmeye başladım. Ne kadar ömrüm var bilemem tabi ama ben hayatımı tek geçirmek istemiyorum bunda yalniş bir şey yok bence. Tekrar evlenmek bir aile kurmak belki yeniden anne olmak bunlar güzel şeyler. Bir kere yalnış karar verdim diye evlilikten, sevgiden vazgeçmek istemiyorum. Tabi kolay değil bu devirde birine güvenmek hele de çocuklu bir kadın olarak ama ilk zamanlar kesin şekilde istemem derken artık öyle diyemiyorum. sizce erken mi bu istek için? Eski eşimle sadece kızımız için az ve ö iletişim kuruyoruz okadar. Kişisel iletişim yok.

Yeniden evlenmek?