8 yıllık evliliğimi anlaşmalı bi şekilde sonlandıralı 2 yıl oldu. Eski eşimden 2 çocuğum var, erkek 7 kız 2 yaşında. Bu süre zarfında yeni biriyle tanıştım birbirimizi sevdik 1 yıldır beraberiz. Benimle evlenmek çok istiyor. Fakat bir yandan eski eşim beni unutamadığını, dönersem herşeyin çok değişeceğini, söyleyip türlü vaatler vererek çocuklarımız için son şans istiyor benden. Çocuklar için düşünecek olursak en doğru tercih eski eşimi seçmek olur biliyorum ama ben onu artık sevmiyorum ve çok sevdiğim başka biri var. Siz olsaydınız böyle bir durumda ne yapardınız. Eski eşinize dönmeseniz bile 2 çocukla yeniden evlenebilirmiydiniz? Bu arada sevgilim çocuklarımı çok seviyor ve onlarla yaşamayı canı gönülden istiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenmek mantıklı senin pozisyonunda olan birisi için çünkü sonuçta birisiyle yaşamak zorundasın. Sevgilin babalık yapabilir ama babası olamaz. Bu durumda senin kendi isteğin devreye giriyor, kanaatimce çocuklar büyüdükçe alışırız diye umuyorsun. Sevgilin hiç evlilik yapmamış bir adam ise tehlike çünkü senden hevesini alıp bırakabilir. Bende çok karışık yazdım biraz acayip oldu, sizin için iyisi olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
1 yılBoşanırken çirkinleşerek boşanılmadıysa. İçki, kumar, yüksek şiddet, olmadan ayrılındıysa. Eski eşin her zaman özellikle çocuklar için tekrar denenmesi lazım.
Çocuklarınız sizin olmayı istemedi, siz o çocuklar sizin olsun istediniz.
Erkek boşanma süreci sonrası, oturup tekrar düşünme evresi yaşayıp hatalarını görebiliyor. Ciddi dersler çıkarmış olma ihtimali yüksek.
Boşandığınızda etrafınızda, bazı yollar açık olduğu için düşündüğünüzden fazla erkek ilgisi olması normal, ama bunun sizi yoldan çıkarmasına müsade etmeyin.
Bir fikriniz varsa da, önce çocukkarınızın babasına şans verin. Mutlak olarak değişmediği kanaati olursa o zaman bu defteri kapatın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı durumu yaşadım kadın eski kocasını seçti. Ama cidden çocuklarına bakacaktım, en iyi şartları sağlayacaktım. Bunu var ya insanların canım diyeceği kadar iyi bir insandan başkası yapmaz. Kocanla barışırsa olmaz, zaten boşanacak kadar kötü koşullar vardı sen de çocuklar da sizin aranızdaki problemlerle beraber büyüyecek. Benim sana tavsiyem o adamı kaçırma.
022 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCanım diye değiştirmiş slk demiştim insanların slk diyeceği kadar iyi bir insandan başkası kabul etmez bunu
Soran1 yılYaşınız kaç?
Cevap sahibi1 yıl24 gerçi adam 40 yaşındaymış olur da yine de bence daha mantıklı. Çocuklar daha mutlu olur emin ol çünkü sevgi olmayan yerde mutlulukta olmaz çocuklar bunu fark eder.
Soran1 yılEvet haklısın sen peki bu yaşta nasıl yaşadın böyle bişey. Sahip çıkıp her imkanı sağlayacaktım diyorsun. Kadın senden büyükmüydü?
Cevap sahibi1 yıl35 yaşındaydı. Ben girişimciyim 17 yaşında e ticarete başladım aylık 5bin dolar kazanıyordum o zamanlar. Sonra kendi rentoranlarımı açtım farklı işlere de yatırım yaptım. Kadından para istemiştim 1000 TL yi 30 bin olarak geri verdim yapay zeka ile kumar oynayarak😂 gösterdim de yani söylediğim her şeyi yapabileceğimi ama terk etti beni. Daha yeni yeni unutuyorum.
Soran1 yılOnun kaç çocuğu vardı
Cevap sahibi1 yıl2 çocuğu var
Cevap sahibi1 yılEn iyi okula göndereceğim de söz verdim ciddiydim yani onun için çocuklarına katlanmak değildi gerçekten isteyerek yapacağım bir şeydi.
Cevap sahibi1 yılHer neyse umarım iyi bir karar verirsin bence hata yaptı. İyi düşünmelisin.
Soran1 yılYeni sevgilim arada içki içiyor. Bu da beni biraz düşündürüyor. Evlenirsek tamamen keseceğini söylüyor ama güvenmelimiyim bilmiyorum.
Cevap sahibi1 yılAynen katılıyorum.
- 1 yıl
24 yaşındasın maddi durumun iyi ve 35 yaşındaki iki çocuklu birine mi aşık oldun? Doğru mu okudum?
Cevap sahibi1 yılBöyle yazınca çok saçma geldi ama doğru 😂
Cevap sahibi1 yılOna bir araç hediye etmiştim benden ayrılınca geri verdi o kadar ısrar ettim kalsın diye yine de verdi. Çok iyi bir karakteri vardı kim aşık olmaz ki
- 1 yıl
İstediği kadar iyi insan olsun ne biliyim. Ben iki sene sonra beni kimse istemez diye strese giriyorum bazen şu an içime su serptin teşekkür ederim.
Cevap sahibi1 yılBen sapyoseksüelim. Çok zeki bir kadın, dünyadaki tek erkek benmişim gibi hissettiriyordu. 11 yaş önemli değil, bundan daha önemli şeyler var bence. Ha 120 kilo barın altında kalmaktan da kurtardı beni 😂 ah be neyse.
Cevap sahibi1 yılBu arada hiç içine su falan serpme çünkü benim gibi düşünen çok az insan var. Erkeklerin çoğu genç ve güzel kız istiyor tek kriterleri bu 😂 genç ve güzel kızdan daha çok bir şey yok ama düzgün bir evlilik için önemli olan başka şeyler.
- 1 yıl
Yo bizim iş yerinde de var kadının ikinci evliliği aralarında 10 yaş var seninkiyle aynı gibi. Oluyo arada vyle ama çooooook nadir
Cevap sahibi1 yılNiyetleri kötü naparsın 🤷
- 1 yıl
Düşünce yapın çok güzel.
Gizli Üye(25-29)1 yıl2. Evlilik çocuk varsa psikolojileri için sıkıntı Şu an hissetmezler ama ergenliklerinde dert çok hemde o adamin maddi durumu iyiyse iyi kötü olur biraz
01 Yorumla
Soran1 yılNe gibi sıkıntılar olur ki mesela. Biraz açabilirmisiniz?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Kararsız kaldığın bu durumda gerçekten hislerine kulak vermek çok önemli! 🧡 Eski eşinle olan durumla ilgili, çocuklar için en iyi olanı düşündüğünü anlıyorum ama kendini de düşünmelisin. Gerçekten mutlu olmadığın bir ilişkiye geri dönmek seni yıpratabilir ve sonuçta çocuklarına da en iyi şekilde destek olamazsın. Yeni sevgilinle olan durumda ise çocuklarını sevmesi ve onlarla bir yaşam isteği fazlasıyla önemli ve değerli. Eğer onunla gerçekten mutlu olacak gibi hissediyorsan bunu bir öncelik haline getirebilirsin. Unutma ki çocuklarının mutlu ve huzurlu bir anneye ihtiyacı var. 💑 İkili ilişkilerde kalbini dinlemek her zaman en doğru yol gösterici olur. Kendine ve hislerine güvenmelisin. Sen, böyle bir durumda ne yaparsın?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılisterseniz evlenin
00 Yorumla İlk evliliği başaramamış ve 8 yılın ardından iki çocukla bitirmissiniz. Ama anlaşılan o ki daha akillanmamissin. Sevgilim dediğin adamın evlenirsek içmeyi birakicam dediği yalanına, tecrübeli bi kadın olmana rağmen inanmaya devam ediyosun. Hayatın boyunca hep hata yapamazsın, hadi seni geçelim ama en büyük zararı çocukların görür. Elbette genç bi kadın olarak isteklerin, arzuların, beğenilerin var, bu inkar edilemez. Ama sadece kendini düşünemezsin. şu an iyice düşün, bu andan itibaren bir şansın var, bunu en akıllıca şekilde kullanman gerekiyor. Bir delikten iki defa ısırılmak üzeresin dikkat et! Ben kocanla aranda neler geçti bilemiyorum, ne sebeple bosandiniz hiç bilemiyorum ama, eğer eski kocanla tekrar birlikte olmayacaksan, şuanki sevgilim dediğin adamla evlenmeni doğru bulmuyorum. Ya eski kocanla evlen ya da daha dürüst birini bul. Duygusal düşünme evresi senin için bitti, mantıklı düşün, istişare etmeden karar verme. Umarım mutlu bir hayatınız olur.
32 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Sevgiline bir şeyler yaşadıysan eski eşine dönemezsin. Anlatmak zorunda değilsin lakin eski eşine bunu anlatırsan o senden soğuyacaktır ve bu talebi sonlanacaktır.
İki çocuğunla başka bir adamla mutlu olamazsın. Şu an her şey toz pembe görünüyor, adam senin çocuklarını seviyor olabilir ama evlendikten sonra durum değişecek. Aynı evin içerisinde senin çocuklarına tahammül edemeyecek. Ve evliliğiniz yıkılacak.
Diğer yandan çocuklardan ötürü eski eşin sürekli hayatınızda olacak ve yine işin buna tahammül edemeyecek.
İçinden çıkılmaz bir durumdasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir defa evlendin ne oldu? İki çocuk sahibi olup boşandın ikinciye neden evleniyorsun? Resmi nikah yapma dini nikah yap onuda şarta bağla çocuklarına iyi davranıp sana saygı duyduğu sürece dini nikah geçerli şeklinde (bu konuyu bir müftüyle konuş) resmi olarak evlenince seni elde ettiğini düşünüp hevesi kaçar veya soğursa işler değişir böyle dini nikah olunca her an kaçıp gitme korkusu olur. Eski eşin zaten çocuklar yüzünden sana mahkum 👍 ayrıca çocuklar büyüyünce evlenip gidecek çocuklara göre hareket etme hatta çocuklar isterse babalarına daha çok gönder.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSana çok samimi bir şey sorabilir miyim sadece aynı yollardan geçmiş biri olarak gerçek fikir olması açısından. Sevgilim dediğin kişiyle nasıl tanıştınız? Ve onu sevmeyi nasıl başardın çünkü benim kimseye kalbim geçmiyor özellikle konu sadakat bu devirde yok. Bunu nasıl aştın?
28 Yorumla- 1 yıl
Benzer seyleri bende yasiyorum, seven birini bulmak zor
Soran1 yılBizim mahalleden önceden tanıdığım birisiydi zaten. 40 yaşında daha önce evlilik veya nişan yaşamadı. Ailesini de geçmişini va de iyi biliyorum tanıyorum. Ve yakınlaşıp birbirimizi daha iyi tanıdıkça kafalarımızın uyuştuğunu gördük sevmeye başladık birbirimizi. Ve bu sevgi zamanla daha da artmaya devam ediyor. Benim annem babam hayatta değiller maalesef kardeşlerimlede aram iyi değil bana sahip çıkıyor hayatım da ki her boşluğu dolduruyor diyebilirim. Ve yıllardır o kadar sevgisiz kalmışım ki onun bu içtenliği güzel sevmesi benim aklımı başımdan aldı doğal olarak. Kimseye sonsuz güvenmem ama onun sevgisinden emin olduğum için sadakat konusunda da yanlış yapacağını düşünmüyorum. Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın inşallah 🙏🏻
Soran1 yıl@zeynep3000 yorum yazdım arkadaşa sizde okuyabilirsiniz
- 1 yıl
Okuyorum
- 1 yıl
Allah mutlu etsin olgun biri , semde oylesin
Soran1 yıl@zeynep3000 çok teşekkürler aynen inşallah sizde gönlünüze göre birini bulursunuz 🙏🏻🥰
- 1 yıl
Takip yapar misin? Konusmak istiyorum
Soran1 yıl@zeynep3000 mesaj attım size
1 yılÖzellikle kız çocuğun varsa düşünme derim. Allah korusun başta iyi görünüp, gözünü boyar, Devir çok kötüleşti. Lütfen çok iyi düşün. Özellikle kız çocuğun için. Sevgilinin günahını alamam. Belki de çok iyi bir baba olacak fakat risk atmaya değmez. Haberlerde sürekli çocuk, bebek tecavüzleri görmekten midemiz bulandı. İnşallah çocukların ve kendin için güzel bir karara varırsın. Sağlıkla kal
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yıl8 yıl boyunca düzelmemiş şimdi mi düzelecek allah aşkına. Bu hayat senin asla çocuklar vs diyerek yeniden barışma. Sevgilinle evlilik konusunda bir şey diyemem. Bir akıl almak istiyorsan çevrende onu da tanıyanlara sor sence yapabilir mi vs diyerek
20 Yorumla Şahsi bir fikrimi paylaşayım. Ben kız çocuğum için başka bir erkekle evlenmek konusunda çok yapıcı olmayabilirdim. Yani kimseye güvenemeyiz aynı evin içerisine girince her şey bambaşka oluyor. Acaba vaddettigi gibi birisi mi yoksa ileride değişecek mi bu önemli? Diğer konuda çocuklar açısından eski eşin daha iyi tabiki olur enazindan babaları yani. Ama içindeki sevgi tamamen bitti mi emin olmak lazım. Yoksa o boşlukta karşına çıkan kişi senin dikkatini mi çekti. Hepsini düşünmen gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuklar için denemek dünyanın en saçma nedeni. Babalık ayrı eş olmak ayrıdır. Babalık etmek isteyen her türlü eder, eski eşine de düşman olmaz. Hayatını yola koymuşsun neden eski bataklığa dönmek istiyorsun? Evlenmek zorunda da değilsin ayrıca biraz kendine dönmelisin bence. Sevgilinin evlenmekten söz etmesi erken değil mi bu da rahatsız edici bir ısrar.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıleğer aranız iyi olsaydı boşanmazdınız zten hiçbir şey füzelmez. evlenince ilk birkaç ay iyi davranır sonra tekrar her şey eski haline döner. şu an yalnız kalmaktan korktuğu için veya senin başkasıyla olmanı kıskandığı için geri dönmeni istiyor olabilir bence aynı hatayı tekrar yapma. sevgilinle evlen ama dikkatli ol onu iyice tanı bu devirde kimseye güven olmaz
10 Yorumla
1 yıleğer eski eşine karşı hiçbir sevgin kalmadıysa, eski eşine dönmek seni mutsuz bir hayata sürükler bu durumu çocuklarında hisseder ve çocukların için bile mantıklı değil... yeni sevgilin ile birbirinize olan duygularınızdan yeterince eminsen ve onun çocuklarına iyi bir baba olabileceğini düşünüyorsan... yeni sevgilin ile evlenmen çok daha mantıklı..
00 Yorumla
1 yılZor hayatlar, zor durumlar, seçenekler…
Boşandığın için söyleme hakkını kendimde buluyorum.
Mutlu olamadığından boşandın. Şu an yeni bir kişi ile mutlu olduğunu hissediyorsun. Diyeceklerim bunlar.
10 Yorumla
1 yılbak bana kalırsa kendini düşün kimse sırf çocuklarım falan var onlar için katlanayım deme.
Geri dönersin istediğin gibi olmaz hayat sana ızdırap olur.
git görüştüğün kişi ile birlikte ol evlen
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıleski eşinle tekrar denemeye kalkarsan başa dönersin. şimdikiyle evlenirsen yeni bir çulura adım atmış olursunçiyisimi eski eşinle yeniden biraraya gelmeden çocuklar için dialoğu mecbur sürdürücen, diğer taraftan şimdikiyle boşluklarını dodurucan. başka yolu yok
04 Yorumla
Soran1 yılşu an ki sevgilimle evlenmeyim mi yani?
Cevap sahibi1 yılhayır. evliliği unut. ha onla, ha onla.. yanarsın, ben diyim.
Soran1 yılHadi ya 😔
Cevap sahibi1 yıldlimisin. eski kocan denenmiş. bitmiş. onu geç. çektiklerini vs hatırla. şimdikininde vaatlerine inanma çok dövününğrsün sonra.. ama şimdikinede senin canın isteyince ver. bu konudada kendince kuralcı ol. benmi anlatayım koskoca kadınsın neler yaşamışsın yahu 🤷♂️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBence evlilik fikrini çok iyi düşün. Çünkü erkekler seni seviyorum senin çocukların benim çocuğum der ama bir bakmışsın gerçek yüzünü göstermiş ve tam tersi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılşimdi yapmış olduğun ley yan kıl eski eşine biriyle görüştüğünü söylemelisin. ama sevdiğin adamı da iyi tartmalısın yarın birgün değişti deme. eski den bir şey bekleme. eski eskide kalmalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılEski eşinin değişmesi konusu palavra, bence onu bi elemelisin. Onun dışında eğer kız çocuğum varsa 2. Evliliğe çok da sıcak bakmazdım ben olsaydım ama çok güveniyorsan neden olmasın
10 Yorumla
1 yılGizli sorular ben inandirici gelmiyor bana acikcasi ama yinede yorum yapacam.. Evlenmiş ayrilmis olman hayatinin bittigi sonlandigi ablamina gelmiyor seni anlayan o sekilde kabul eden seninde kafana yattigi seninde beğendiğin belli bi saatten sonra cunku insan garkli seyler dusunup yasamak istiyor artik o yuzden bunlarin hepsini yanyana koyup toplayıp artiyi buluyosan neden olmasin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence eskiyle evlenme. Yeniyle evlenebilirsin. Ama dikkatli ol tabii ki. Neler duyuyoruz öz babalardan bile görüyoruz gerçi üvey babalar da neler yapıyor. Belki gerçekten iyi biridir gerçekten baba gibi sever çocukları.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılSırf çocuklar için kendini mutsuz bir hayata mahkum etme
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılZor bir karar senin icin. Onun cocuklari yoksa ve cocuk sevgisinden emin isen nedem olmasin, bu devirde seven adam bulmal zor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yılSevgilinin maddi durumu çocuklara tavrı hayata bakisi onemli
Yani bu halde sevgiliyken evlenince bu konfor tavır devam edecek mi onemli olan o10 Yorumla Sevgili bulmuşsun kabul etmiş eski eşle olmaz olsaydı ayrilmazdiniz
20 Yorumla
1 yılAbla ne sevgisi bu yaştan sonra rutin önemli sevip evlenmişsin olmamis ayrilmissin ama şiddet yoksa eski eşine dön bence kız çocuğu başka bir adama bu devirde emanet edilmez ne olursa olsun üvey baba bence çocuklarını düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞahsen ben böyle bir durumda olsam çocuklarımın üvey baba elinde büyümesine müsade etmem. Başka bir adamın evinde, onun sofrasında.
Senin için gelirsek, aynı hatayı yapmaya niye bu kadar heveslisin?40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBi kere denemişsin maddi durumun iyise hiç evlenme aşkı hayatı yaşa tadını çıkar yaşamın evlilik aşkı öldürür
10 Yorumla
1 yılDenenmişi denemeye gerek var mı aynı adam git diğeriyle beraber ol.
10 Yorumla
1 yılTekrar evlensen de evleneceğin adamı dikkatli seç sonuçta kız çocuğun var
10 YorumlaBu devirde kimseye güven olmaz bence çocuklariniza odaklanin
10 Yorumla
1 yılKesinlikle çocukların oz babası gibi olamaz. Bu yorumum burada kalsın hesabını silmezsen ve yeni sevgilinle yeni bir yuva kurarsan muhtemelen bin pişman olacaksın ama iş işten geçmiş olacak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Okuduğun bir kitabı tekrar okuma. Diğer yandan tabiki evlenebilirsin ama normal bir anne-babanın 4 gözü varsa üvey anne-babalı bir evde çocukları yaşayanın 14 gözü olmalı.
00 Yorumla
1 yılÇocuklarım daha küçükken kimseyi hayatıma almazdım alacaksam da hayatıma alacağım kişinin çocuklarıma davranışını değerlendirip öyle alırım.
00 YorumlaÇok zor bir durum. Çocukların babasından yana tavır almanız daha doğru olur.
02 Yorumla
Soran1 yılAma onu artık sevmiyorum 😔
Gizli Üye(36-45)1 yılBak Bir baskasının cocugunu belli bir yere kadar seversin Kendi cocugun gibi olmaz
Bence ikisiylede evlenme derim
He yok evleneceksende cocukların için eski eşinle yeniden gözden gecir Bir şans daha ver00 Yorumla
1 yılYa teyze bırak yemisssin zaten çıkmış çıkan. Zen namaz kıl abdest al. Hayatı sal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEkonomik açıdan sıkıntın yoksa. Kızını biraz daha büyüt. İkisini de devre dışı bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuklu olarak tekrar evlenmek kumar gibi. Şahsen ben hiçbir erkeğe güvenip çocuklarımla evlenmem. Heryer sapık dolu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl2 tane çocuğunuz var önce onları düşünmeniz gerekir, tekrar evlenmek doğru bir karar olmaz.
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİleriyi de düşünün, aşk meşk bir yere kadar.
Soran1 yılşu an ki sevgilimle anlaşıyoruz kafa yapılarımız uyuyor. Mutlu olacağımıza inancım tam ama bi yandan çocukların babası işte kafamı karıştırıyor. 😔
Cevap sahibi1 yılBu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ki, mutluluğun bile. Adamı daha 1 yıldır tanıyorsun 40, yaşında hiç evlenmemiş diyorsun. O yaştan sonra boşanmış çocuklu bir kadınla evlenmek istemesi de iyi cesaret.
Soran1 yılBeni çok seviyor. Bu cesareti ondan sanırım. Hatta ben ona layık olmadığımı düşünüp ayrılmam istedim bikaç defa bensiz yapamayacağını söyledi ayrılamadık 😔
Gizli Üye(36-45)1 yılBu tip durumlar çok var etrafta. Hiç kimse çocuklarını babası kadar hatta babasının binde biri kadar sevip koruyamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler kadınları sevmez uçkurunu sever sadece. Cinsellik olmasaydı hiçbir erkek kadına yanaşmazdı. Bence evlenme bak keyfine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİkisiyle de evlenme şu an. Çocuklar büyüsün sonra evlenirsin dilediğin erkekle
09 Yorumla
Soran1 yılÇocuklar büyüyünce 50 yaşa gelecem. şu an ki sevgilimde benle evlenip çocuk yapmak istiyor hem. 50 yaşından sonra çocuk nasıl yapacam?
Cevap sahibi1 yılİki tane var çocuğun yeterli bence çocuk için mi evleniyor seninle çok saçma ya.
Soran1 yılÇocuk için değil sadece ama çocukta istiyor tabi doğal olarak
Cevap sahibi1 yılBilemiyorum ben olsam küçük çocuğum varken evlenmezdim guvenemezdim şahsen
Soran1 yılNapacağımı bilmiyorum kafam zaten karışıktı daha da karıştı
Cevap sahibi1 yılEski kocanla da olmaz bence tekrar aynı sorunlar olur. Bu adamla evlenirsende gözün hep çocukların üstünde olsun
Soran1 yılAnladım allah korusun ya düşüncesi bile kötü. Ama kötü zihniyet varsa birinde öz üvey farketmiyor.
Cevap sahibi1 yılEvet doğru ben okuduğum haberlerden paranoyak oldum kendi babası olsa yine dikkat ederdim dünya kötü gerçekten cok kötü
Soran1 yılAynen öyle haklısınız şu gözden şu göze güvenmemek lazım bu zamanda
Bence çocukların babası eğer sana göre iyi birisi ise
00 Yorumla
1 yılDini açıdan ilk kocana dönmen için senin başka biri ile evlenmen sonra ondan gönül rızan ile evlenmen sonra ilk kocana tekrar dönebilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şahsen sevmiyorsan denemem tekrar.
10 Yorumla
1 yılBaya uzun bir konu ama mesela diğer adamla birliktelik yaşadın mı? Eski eşin bunu kabul eder mi?
00 YorumlaBu soruyu buraya soruyorsan ikisiyle de evlenmemelisin bence
00 YorumlaSevdiğin kişi ilk evliliği mi
02 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle olacak
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşluktayken ilgi ihtiyacı yaşadığında başlayan ilişkiler pek güven vermiyor. kız çocuğun varsa daha çok düşün rn azından büyüsünler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılEski eşine dönersen sen mutlu olamayacaksın ki
04 Yorumla
Soran1 yılİşte çocuklar için iyi olacak sadece ve ben kendi mutluluğumu düşünerek bencillikmi yapıyorum acaba?
- 1 yıl
Bencillik değil bence sen mutlu olamadıktan sonra çocuklarını nasıl mutlu edebilirsin ki
Soran1 yılRol yaparak belki o da nereye kadar güçlü gözükebilirim 😔
- 1 yıl
İçinde verdiğin savaşları kimse bilmeyecek.
Gizli Üye(25-29)1 yılValla zor çocuklarına sahip çık derim
10 YorumlaHangisini seçersen seç
Nikah kıyma00 Yorumla
1 yılY. rak düşkünüysen ewlen 😉
02 Yorumla- 1 yıl
Anan da öyleydi
- 1 yıl
😆😆😆
- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
1 yılHer gün niye aynı soruyu soruyorsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılbence 1 hata 2 defa yapılmamalı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı. Peki neden bitti bu evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdamın yaşı kaç? Emin misin adamdan?
06 Yorumla
Soran1 yıl40 yaşında. Eminim evet sevgi saygı sadakatte şüphe yok.
Cevap sahibi1 yılİlişki kaç zamanlık?
Cevap sahibi1 yılYa burdan soru cevap uzar. Direkt mesajdan konuşalım mı? 20 dakikaya uyuyacam çünkü. Pratik olur
Cevap sahibi1 yılİstersen yaz. Birazdan gizliye alırım
Cevap sahibi1 yılSustun
Cevap sahibi1 yılorada mısın
Bir hatayı tekrar yapmak mantıksız olur
10 YorumlaEvlen bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıleski eşinle evlenme
10 Yorumla
1 yıldaha evlenme bence
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?