Kocası önce boşanmak isteyip snra pişman olup geri bir araya gelen var mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, aslında çevremde bu durumu yaşayan, geri dönmek isteyipte kadınların istemediği durumlar da gördüm. Aslında böyle durumlarda ayrılık nedeni çok önemli, ayrıca her iki tarafında duygu durumuna bakılmalı. Geri dönmeyi kendisinin kararımı yoksa baskılarlami olması ayrı nokta.
010 Yorumla
Soran+1 yılBelli bir Süre geçtikten ve hayatımızı çizdikten snra zaten donmek cok mantıksız. Ayrılık nedeni inat öfke toksiklik.
Soran+1 yılEvet biliyorum mantıklı açıdan baktığımda hic devam etmek mantıki gelmiyor ama duygusal bakmamak da elde degil.. zor bir süreçteyim hayırlısı olsun
Soran+1 yılEvet var maalesef en cok onun adına korkuyorum ve üzülüyorum
Soran+1 yılÇocuk oldukça hiçbir zman iletişimi de kesemiyorsun hayatından hep birseyler bileceğim Bu da beni cok uzuyor ayrılırsam bir daha hic haber almak istemem iletişim kurmak istemem ama kurmak zorundayız çocuk küçük olunca ckk canm sıkılıyor
Soran+1 yılBoşanmak kısa sürer hadi sürsün bir sene ya sonrası? Boşanmanın verdiği zorluklar da bambaşka bunla uğraşmak yerine evliliğim icin uğraşmayı tercih ederdim ama olmuyor
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok samimi bir arkadaşım olan adı elif olsun canım kocasından boşandı.. Kutladık hatta baya kalabalık arkadaş grubu. 3 ay geçmeden gene görüşmeye başladı uyardık vs dinlemedi tabii.. 1 yilds öyle gitti.. Şimdi gene aynı noktada ar ayrılar.. Kısaca çok nadir bir şekilde insalar gelişim kaydedip ilişkiyi ilerletebilir genelinde ay i sorunlar devam eder.. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGenelde böyle sanki yne aynı son… cok üzücü
- +1 yıl
Ama aynı inşanla aynı şeyleri denemek ve aşka sinüs beklemek biraz göze parmak gibi.. İnsanların değişeceğine inanıyoruz ama öyle olmuyor maalesef.. Bu dönüşümü bqsqrzbilen insan sayısı çok az.. :)
Soran+1 yılİnsanlar asla değişmez sadece bakış acıları biraz değişebilir bu da neden mümkün olmasın
- +1 yıl
Degisseydi siz kaybetmeye başladığını ya da ilişkinin kurtarılmayı gerektiğini anlasaydı bunu yapardı.. Uçurum kenarındasin gaza başlaman lazım ama basıyorsun.. Boşanmayı tercih ediyorsun kendini ya da bakış açını değiştirmek yerine sonrada alışkanlıklar rutinler devreye giriyor ve bir anda ya bu dakka oluyorsun... Size vazhecmeye çalışıyorsun pişman olduğunu hissediyorsun karşı taraf olumlu yaklaşınca bir kaç aydan sonra aynı insan oluyorsun.. Çünkü sen anca yumurta ağza gelince aklını başına alabiliyorsun.. Rutin hayatında bir değişiklik yapmaktan korkup kaybetmeye başlayınca sadece momentumu değiştiriyorsun... İnsanlar değişmez bakış açıları bile çok zor yapabilen var mı evet ama bunu kaybederken değil kazanırken yapabilmek kıymetli :))
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Aile dizisi gibiyiz değil mi? 🎭 Boşandıktan sonra tekrar bir araya gelmek zor bir karar ama asıl olan duyguların dürüstlüğü. Etrafımda böyle çiftler oldu aslında; sevgim her seferinde baki kaldı diyeyim. Eğer gerçekten seviyorsan ve ikiniz de olgunlaşıp hatalardan ders aldıysanız, neden olmasın? İkinci şanslar bazen sihirli olabilir ✨❤️.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,2b cevap paylaştı.
u +1 yılNormaldir bence
00 Yorumla Aynı adam ikinci şans verilmez unutma kimse kimseyi değiştiremez denenmişi yeniden denemeye gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer mahkeme kararıyla boşanmışsa hakim boşadığı zaman dini nikah düşüyor. O zaman tekrar evlenmek haram oluyor. Ama dini nikah sağlamsa evlenebilirsin
062 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda cok basit bir şekilde araştırma yapmanızı öneririm. YouTube da video var.. uç kere nikahın bozulup evlenince 3. Den snra haram oluyor
Cevap sahibi+1 yılHakim boşadığı zaman dini nikah düşüyor diyor kitapta
Cevap sahibi+1 yılBen boşandım ve sonra hanım tekrar evlenmek istedi bu konuda çok okudum araştırdım. Gerçek ilim sahiplerinden
Soran+1 yılLink yapıştırmama izin vermedi birkaç farklı hocadan dinleyebilirsiniz Mustafa Karataş da cok net bi şekilde aktarmış
Nikah düşüyor ve geri evlenilebiliyor. 2 kere daha evlenip boşandıktan snra bir daha evlenmiyor
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben bildiğimi söyledim gerisi sana kalmış
Soran+1 yılGeri evlendiniz mi peki
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki
Soran+1 yılMerak ediyorum erkekler boşandıktan snra mutlu olabiliyorlar mi?
Cevap sahibi+1 yılİlk eşimle 9 yıl evli kaldık. boşandıktan sonra büyük bir bocalama yaşadım. İlk göz ağrımdı bu yüzden unutmak uzun zamanımı aldı. Hatta hala yaşadığımız bazı hadiseler zaman zaman aklıma gelmiyor değil
Cevap sahibi+1 yılBu bakımdan sorunun cevabı ben mutlu olmadım.
Cevap sahibi+1 yılSeverek ayrıldık belki de ondan unutmam zor oldu
Soran+1 yılŞimdiki aklım olsa boşanmazdım diyor musunuz
Soran+1 yılBende seviyorum eşimden emin değilim ama bence seviyor sadece sorumluluk alamadı bi turlu aile kavramından ckk uzak cok bireyselci biri. Tek basinayken dünya iyisi gerçekten. Ama es olarak ve baba olarak maalesef hic uyum sağlayamadık. Biraz çabalasa hallederiz ama çabalamıyor bende pişman olmasını cok istiyorum
Cevap sahibi+1 yılŞimdiki aklım olsa boşanmazdım diyor musunuz
Çok dedim
Cevap sahibi+1 yılZaten boşanmaların çoğu çok gereksiz inatlaşmalar yüzünden oluyor
Cevap sahibi+1 yılHerkes beni arasın istiyor. Yani pişman olsun da benim günümü arasın istiyor
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim yaa sabretmek lazım aslında gelen gideni aratıyor hep. Sonraki gelen öncekinden iyi olmuyor. Bana göre esas olan ilk eşinden boşanmayacaksn
Cevap sahibi+1 yılZamanla bunu anladım
Cevap sahibi+1 yılİnsan yuva kuruyor alışıyor, her şeyine alışıyor kokusuna bile. Şakalarına sevip sevmediklerine , aranda bir bağ oluyor. Kopunca insan yalnız kalıyor büyük bir boşluk büyük bir yıkıntı çöküntü oluyor gerçek bu değil mi?
Soran+1 yılTam olarak bu ya tamamen inada bindi is
Soran+1 yılİlk siz mi boşanmak istemiştiniz peki
Soran+1 yılCok haklısınız. Ama insanlarda su anda asiri bir vazgeçis var. Arkadaşlarım flan asiri baskı yapıyor ayrıl daha iyisini bulacaksın vs. Gelenin ne getireceğini bilmiyoruz başta benm çocuğum var ve cok daha dikkatli olmak zorundayım kendi babası varken evde başkasıyla yaşamaya çalışacak çocuğa yapılan en büyük haksızlık
Soran+1 yılDuygusal bir insansiniz belli, boşanma süreciniz nasıl geçmişti peki davayı flan kim açmıştı
Cevap sahibi+1 yılDavayı ben açmıştım
Cevap sahibi+1 yılEğer mahsuru yoksa hususi konuşalım
Cevap sahibi+1 yılEvet inançlı bir insanım şükür vicdan var. Kalp var fakat iş işten geçti. Cahildik o zamanlar
Cevap sahibi+1 yılAma dini nikahı boşadım önce üç talakla. Çok sinirlenmiştim aşırı... Göstere göstere geldi bizim boşanma işi. Bak son günlerin haberin olsun dedim. Dinlemedi. Boşayacağıma inanmadı. Çünkü çok bağlıydım ona
Cevap sahibi+1 yılGörmeden duramıyordum uzak kalamıyordum yani
Soran+1 yılÖyle içim rahat etmiyor teşekkür ederim. Yanlış anlamayın size özgü degil
Soran+1 yılOlgunluk gerekiyor gerçekten aile olabilmek için
Soran+1 yılBizim de öyle aslında biliyorduk bu yola gireceğimizi ama engel olmadık birbirimize de kendimize de 😔
Soran+1 yılBen hala öyleyim hele yüz yüze gelince hic dayanamıyorum keske ben de bıraksam. Sizin çocuğunuz var mi peki? Çocuk olunca görüşmek gerekiyor sürekli cok zor yaa ☹️
Cevap sahibi+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılÜç oğlum var
Cevap sahibi+1 yılZor oluyor çocuk olunca daha doğrusu ilk yıllar zor oldu ama şimdi artık alıştım
Cevap sahibi+1 yılYüzyüze gelince neye dayanamıyorsun? Keşke neyi bıraksan anlamadım
Soran+1 yılYaaa Allah bağışlasın. Zor bir hayat. Eski esiniz evlenmiş mi peki biriyle
Soran+1 yılEşimle karşılaşınca cok daha zorlanıyorum duygusal olarak bütünken bir anda el olmak cok acı verici.. sevmeyi bıraksam demiştim
Soran+1 yılİnsan nelere alışmıyor ki elbette alışılır ama nasıl… sanki sadece sonuç etkiliymiş gbi herkes aynı şeyi söylüyor; alışacaksın…. Peki alışana kadar yaşananlar nolcak 😔 ayrıca böyle bir duruma alışmak zorunda kalmak da Cok büyük bir haksızlık ☹️
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisin yaş kaçtı senin?
Cevap sahibi+1 yılEvet alışıyorsun ama nasıl? Hayatın sklyor net konuşuyorum bu kadar. Darma duman oluyorsun alışkanlıklardan vazgeçmek çok çok zor
Cevap sahibi+1 yılEvlendi evet farklı şehirdeyiz.
Cevap sahibi+1 yılEvet... İşte o çok acı. Bütünken el olmak dokunamıyorsun bile
Cevap sahibi+1 yılNasıl oluyor biliyor musun... Ben artık başka biriyle böyle bir hayat yaşayamam demiştim. Ve öyle de oldu.
Soran+1 yıl6 yıllık, 30 yaşındayım
Soran+1 yılBoşanmaktan daha cok başkasıyla evlenmesi acıtmaz mi ya su an en cok ondan korkuyorum. 😔
Soran+1 yılEvlenmiş ya, o mutlu mu acaba. Niye engel olmadınız ya ben cok üzülüyorum böyle şeylere kendim bu durumun içinde olmasaydım da cok üzülürdüm şimdi daha cok canm yanıyor bu hikayelere. Dünyaya geldik gideceğiz ama bunu da mutsuzluklarla geçiriyoruz. Ne acı.
Cevap sahibi+1 yılAslında ne yapmak lazım biliyor musun? Anlaşmazlık olup evde huzursuzluk arttığı zamanlarda bir süre ayrı kalmak gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılEngel olamam çünkü inançlı bir insanım
Cevap sahibi+1 yılAyeti kerime var bu hususta
Cevap sahibi+1 yılAyeti kerime var bu hususta. Hazreti Allah'ın emri esas. Yoksa o benden çok tekrar evlenmeyi istiyordu.
Cevap sahibi+1 yılİnsan hep kendi hatalarının bedelini ödüyor...
Cevap sahibi+1 yılAyeti kerimede; Başlarınıza gelenler kendi ellerinizle yaptıklarınız yüzündendir buyuruyor
Cevap sahibi+1 yılSende içten birisin 😊
Cevap sahibi+1 yılBoşanma sürecindesin sen şimdi. Peki irtibat var mı konuşuyor musunu?
Cevap sahibi+1 yılNe zamanlar giriyorsun buraya? Benim sohbet edecek birine çok ihtiyacım oluyor özellikle akşamları. Belkide yalnız yaşadığım için böyle. Elimden geldiğince dürüst olmaya çalışan biriyim. Hususi konuşmamızda mahsur yok bence. Aklı başında insanız ikimizde. Yani yalnızlığımızı paylaşmak için güzel olur bence. Hal hatır sormak
Soran+1 yılKeske evlenmek istediğinde cevirmeseydiniz yazık olmuş gerçekten hayırlısı olsun
Soran+1 yılKeske sadece kendimiz ödesek bedeli en çok çocuklar ödüyor
Soran+1 yılKonuşuyoruz görüşüyoruz arada da. Ona göre ben cok iyi bir insanım ama iyi bir es değilim o yüzden de üzmek istemiyor pek. Tabi bende cirkeflesmedm henuz. Çekişmeliye götürürsem isler karışacak muhtemelen 🫢
Soran+1 yılÇevremdeki insanlar taraflı olduğu icin fikirlerine ihtiyaç duymuyorum bu platforma girme amacim bu süreçte aklımın takıldığı noktaları gidermek. Özel konuşmaya girmek istemiyorum cok teşekkür ederim desteğinize
Cevap sahibi+1 yılAnladım hakkında hayırlısı olsun... Hoşçakal
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim siz de hoşçakalın iyi akşamlar
+1 yılÇevrede var böyle örnekler. Kimi mutlu oluyor.. Kimi aynı yine
00 YorumlaCinsellik için duyduk bunu
010 Yorumla
Soran+1 yılO da olur küçük bir çocuk olduğu icin de olabilir sanki 🥹
Soran+1 yılOyle bir şey yok zaten sadece acaba diyorum neler yaşanıyor.. toksiklikti bizim sorunumuz. Çözülmeyecek bisey degil de çözülür mi bilemem
Soran+1 yılEvet bende
Soran+1 yılYok zaten daha son imzalari atmadık. Bir gun biyle bisey olr mu ki hangi sorunlardan snra oldu ya da bir araya gelindiyse merak ettim
Soran+1 yılTabiki çocuk icin olmaz sadece bende eşimi çok seviyorum büyü mi yapıldı acaba diyeceğim kdr cok bağlıyım ve onunla olmak hayattaki en büyük amaçlarımdan ama ellerimden kaydı gitti
+1 yılGaliba boşanma arifesindesiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen dava görüldü son aşama kaldı
- +1 yıl
Senin gibi harika bir kadını nasıl üzmeyi başardı?
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Niye güldün sinirden mi
Çocuk varsa her şey olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam asla kabul etmem
00 Yorumla Gelen binlerce insan vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni birakani zaten isteme tekrar
04 Yorumla
Soran+1 yılNormal şartlarda oyle olması gerekiyor. Ama çocuk olunca hele cok küçük olunca çocuğun ömrü iki ev arasında gitgelle geçiyor. Sağlıksız iletişimle de kendini genelde yalnız hissediyor cunku babaya ulaşmak zor ayriyken. Bunu düşündüğüm icjn geri barışmayı cok istiyorum ama eşimden tik yok tabi o ayrı
Cevap sahibi+1 yılSanirim sen ayrilmak istemiyosun
Soran+1 yılEvet ben istemiyorum aile benm icin kutsal bir oluşum ve çocuğumun aile ortamında büyümesini istiyorum. Babasına ihtiyacı olduğu her an yanında hissetsin istiyrom. Bide tabi eşime asiri bağlıyım ve seviyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni neden istemiyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılGelen tanıdıklarım var ama mutsuzlar
00 Yorumla
+1 yılPeki boşanma sebebi neydi ne zamandır ayrısınız
05 Yorumla
Soran+1 yılBir aydir ayrıyız ama boşanma sonuçlanmadı son imza atılacak atarsak boşanacağız. Ama biz daha önce defalarca ayrılıktan döndük. anlaşamıyoruz toksik bir iliskimiz var her şeyden kavga edebiliyoruz. Ergenlikten beri beraber olduğumuz icin saygımız kalmadı birbirimize
- +1 yıl
Peki siz ne kadar sevgili ne kadar evli kaldınız
- +1 yıl
Ve yaşlarınız kaç
- +1 yıl
Bir tanede çocuğunuz var o kaç yaşında
- +1 yıl
Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalık
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk varsa 🥹
- +1 yıl
Farketmez bi kere olduysa devamı gelir çocuk oyuncağı mı bu
+1 yılSende öyle mi oldu?
07 Yorumla
Soran+1 yılYok olmadı eşim cok Basit çözülecek mevzuları çözmeyip boşanmayı seçti. Acaba snra pişman olur mu diyorum? Merak ettim
- +1 yıl
Ney o sorunlar peki
- +1 yıl
Ayrıca çözülecek mevzuları çözmeyip ayrılığı Seçen bir insan tekrar pişman olup geri dönse bile yine aynı durumdan dolayı ayrılır yani hiçbir insan değişmez sıfatı aynıdır
Soran+1 yılAslında bakış açısı değişse biraz değersizleştirdik birbirimizi gözümüzde. Bide kızımız var küçük. Ben her şeyi görmezden gelerek ona cok basit bir hayat sundum aslında ama o kıymetsizlestrdo bu durumu. Snra da tabi ayrılığı cozum gördü. Çocuk olunca her sey cok zor tabiki. Acaba çocuk için ole mu diye düşündüm
- +1 yıl
Belki olabilir yani çocuk için geri dönebilir ama yani bir insan neyse odur ya istersen dertleşebiliriz
Soran+1 yılAman yok vallahi özelden konuşacak kdr sevdiğim bir platform degil sağolun
- +1 yıl
Platformla alakası yok Bu durumun çok benim açımdan sana karşı bir sorun olacağını ben düşünmüyorum Sadece senin yanında olmak istiyorum çünkü bu sürede Buna çok ihtiyacın olacak ya adım kadar eminim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız kankam
00 Yorumla
+1 yılCevremde yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılvatdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe bu sakız mı
00 Yorumla
+1 yılVardır elbet
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi