10 ayİyi adamlar yalnızlıktan ölür. İyi kadınlar da kötü adamların balkonunda gökyüzünü seyrederken... Kötü kadınlar yaş alıp gözden düşmediği sürece iyi adamları tercih etmez. İyi adamlarla iyi kadınlar da birbirlerine geç kalmışlardır.
İyi adamların kronik yalnızlığıyla alakalı değil çoğunun vasat bir yaşamı önceleyen konfor alanlarından çıkamayacak kadar tembel, riske girip savaşmayı göze alamayacak kadar korkak yetiştirilmiş olmalarıdır.
Bu yüzden iyi erkekler, iyi kadınlar tarafından da kolay kolay tercih edilmez. Çünkü iyi bir kadın da hem kendisi hem de dünyaya getireceği çocuğun yaşamsal çıkarlarını her şeyin önünde tutmak zorundadır. Çünkü kadınlar, içinde erdem ve cesaret barındırmayan hiçbir iyiliğin kendilerine maddi manevi hiçbir katkı sağlamayacağını bilecek kadar rasyoneldir. Bundan mütevellit istemeye istemeye de olsa kötü adamların angajmanına girerler. Sonra da iyi kadınların kıymetinin bilinmediğinden dert yanarlar.
Erdemli iyilik; zararsız, etkisiz olmak değildir. Her türlü etki ve yetki elindeyken haram değil helali emretmek, zulmü değil adaleti tesis etmek, kibri değil tevazuyu tercih etmektir.
Gerçek iyilik; günahtan zarardan kaçınmak değil içinde yaşadığın aileye, topluma, ülkeye, fayda üretip insanlığın yüce ideallerine/değerlerine hizmet edecek işlerin arkasında saf tutarak bu yolda her bedeli göze alıp savaşacak kadar cesur, aksiyoner ve idealist bir duruşu gerektirir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 aySosyal medya ve dijital flört uygulamaları, insanlara çok fazla seçenek sunuyor. Bu da bazı kişileri “daha iyisi olabilir” yanılgısına sürüklüyor. Böyle olunca, karşısındaki iyi niyetli ve değerli birini bile “kolay ulaşılabilir” diye hafife alabiliyor. Bazı erkekler (ve kadınlar da) artık duygusal olarak derin bağ kurmak yerine hızlı tatmin peşindeler. Bu da ilişkilerde sabır, anlayış ve sadakat gibi değerlere gereken önemin verilmemesine neden oluyor. İyi kızlar genellikle emek, sevgi ve derinlik sunar — ama bu her zaman hemen fark edilen bir şey değildir. Bazı insanlar ancak birini kaybettikten sonra onun değerini anlar. Oysa “iyi bir insan” bazen sessizdir, çok çaba gösterir, affeder, sabreder… ve bu sabır “zaten hep burada olacak” yanılgısına dönüşebilir.
Maalesef bazı insanlar, kaosla dolu ilişkileri daha “tutkulu” sanabiliyor. Drama ve toksik davranışlarla büyümüş biri için, sevgiyle yaklaşan, sakin ve iyi bir kadın "heyecansız" gelebilir. Bu çok ciddi bir algı yanılgısıdır.
Bir erkek, kendi hayatında ne aradığını bilmiyorsa, karşısındaki iyi kadını da tanıyamaz. Hala kendini bulmamış, ne istediğini çözememiş bir erkek, iyi bir kızın kıymetini fark edemez çünkü hazır değildir.
Sorun “iyi kızda” değil. Sorun, onu göremeyen gözde. Kıymet bilen biri için iyi kız, bir nimettir.
Ama kıymet bilmeyen biri için o sadece "alışılabilir ve geçilebilir" bir aşamadır.
Ve çoğu zaman, hayat o fark edilmeyen değeri kaybettikten çok sonra yüzleştirir insanı.10 Yorumla
10 ayNerde kıymet bilmez.. it kopuk.. eğlencelik takılmak isteyip.. duygularinizla oynama potansiyeli yüksek.. sizlere duygusal çıkmazlar yasatan.. iniş cikislarla.. git gellere karşındaki kizi kendine daha fazla bağlayan erkek.. siz oradadiniz... Ve özellikle böyle erkeleri. kalitesiz bir davranışlari... bazen onur kirici.. bazen daha kötü davranislara maruz kaldığınız halde vazgecmeyen... kaliteli bir şekilde sevmek yerine.. delice bir aşkla.. sagliklisiz bir baglilikla seven kızlar var olduğu sürece.. bu hikayeleri çok duyacağız. İlişkilerde kendinzi her şekilde kullandirmaya çok aciksiniz. Bir bakiyorim ilişki duygusal ilsiki olmaktan çıkmış. Adam kizi resmek fayda elde etmek ve ihtiiac gidemrek için her şekilde kullaniyor. Kız hala o adamın pesinde. Sonra mutsuz evlililer. yüksek boşanma oranlari. Ne hikayeler biliyorum. Anlatsam ciltlerce roman olur. Suç sizlerde.. hiç erkeklere b. o. k atmayın. Sizin için zararlı olandan vazgeçmeyi bilmiyorsunuz. Acı ama gerçek. Adam gibi adamlarda tek takillaya devam ediyor. Ne ariyosunuz.. ne istiyosunuz bilmiyorum. 10 kızdan 8 i iliskisinde yalniş yuruyor.. yalniş evliliğe koşa koşa gidiyor. Farkinda değil.
15 Yorumla- 10 ay
Hic ama hic alakasi kimisi kendini oyle Iyi masum gosteriyorki ciddi bir yola giriyorsun o kisiyle hatta. Temiz akili efendi sandigin adam 5 sene sonra nasil bir pislik oldugunu ogreniyorsun demem o ki cinsiyet fark etmiyor iyi olan herzaman kotusune denk geliyor
- 10 ay
Sorun.. zaten 5 sene sonra nasıl bir pislik oldugunu gördüğünüzde.. ama ona ömrümün en güzel yillarindan 5 senemi verdim. Vazgecmem diyerek devam ediyor olmanızda. 5 sene.. evlilik öncesi ilişki olmaz. En fazla 2 sene. Zaten 5-6 sene evlilik öncesi ilişkide sorun gordugunuz adamı yine birakmiyor evliliğe koşuyorsunuz. Sorun da bu noktada başlıyor zaten. Sorunlu iliskide ve adamda sorun gordugunuz hakde adamdan vazgeçmeyi bilememenizde. Asla evliliğe gitmemesi gereken ve bugün bitmesi gereken ilişkilerin oranı o kadar yüksek ki. Ve bilin ki bu ilişkilerin çoğu ne yazık ki evliliğe gidiyor.
- 10 ay
Bakin soyle anlatim bir bucuk yilik iliskim oldu o kadar masum kendini gosteriyordu ki bu adam asla yapmaz dersiniz daha sonra evlilik olur herseyi beraber insa edersiniz kimseniz yoktur adam parayi fazla gorunce ilk is sizi gozden cikarir deger vermez cunki baskalari ile mesguldur uzun bir sure haberiniz olmadan bu boyle devam eder tam 5 sene sonra yedigi butun boklari ogrenirsiniz
- 10 ay
@Papatya1222 yanii eskilerden halen ne guzel bravoo
- 10 ay
@GEÇİTDURAĞI Iyi insan fazla kalmadi
- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
10 ayBende tam tersi iyi kızların kıymetini biliyorum kötü kızlardan uzak duruyorum. Kötü ve sorunlu kızları hiç çekemem benden uzak olsunlar. Kötü kızlardan direkt uzak dururum. Anlaşılan olgun olmayan karaktersiz erkeklerle takılmışsın ki bu saçma sonuçlara ulaşmışsın
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz genellemeler yapmak bazen yanlış yönlendirebilir. Her erkek ya da her birey aynı davranış özelliklerine sahip değil. Ama duygusal ilişkilerde bazen yanlış tercihlerin nedeni bireyin yaşadığı tecrübeler olabilir💔. İyi niyet, sevgi dolu yaklaşım ve dürüstlük her zaman anlaşılmayabiliyor. Bu bir kayıp olarak düşünülebilir çünkü doğru insan her zaman değerlidir✨. Hem kendini hem de karşındakini anlamayı bilmek önemli! Öyle biri karşına çıktığında senin hayatını güzelleştirmeye değer birisini bulursun. Kendini üzme, değer kıymeti bilenle bir araya gelir! 💖
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 10 aykızlar karaktersiz erkek sevdikleri için
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayBir insan kendine iyi olur. Başkaları senin iyi olmanı kötü olmanı düşünmez ki. Kendisine fayda sağlamanı düşünür. Ben iyiyim o zaman erkekler benden vazgecemeyecek diyorsan çok yanlış bir yerden bakıyorsun iyi olmaya. Iyi olmak kendin içindir erkekler için değil. Mesela iyi karaktere sahip ama yakışıklı olmayan erkekler parası da yoksa kimseyi bulamıyor. Neden çünkü karşı taraf iyi olmaya bakmıyor. Kendisine nasıl bir katkı sağlayacağına bakıyor. Kadınlarda da erkeklerde de böyle.. bir de kadınlar tipe ya da paraya bakar diyorlar ama sanki erkekler başka bir şeye karaktere falan çok bakıyor da kadınlar karalaniyor bu konuda... Erkekler de öyle seçim yaparken güzel mi seksi mi sevişecek miyiz diye bakıyorlar
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
10 ay
Canım benzetme yapmak istedi. Bir restorana gittin ve menüde sadece 3 yiyecek var. Burada ne seçtiysen hayatının kalanı boyunca onu yiyeceksin. Yeni restorandaysa yüzlerce seçenek var ve eski restorandakinin aksine opsiyon miktarın çok olduğu için deneye yanıla daha iyisini bulman gerek.
Sonuçta başkasının kıymetini bilmemek ne erkeklere ne de kadınlara özgü bir şey. Her dönemin kendince özellikleri var. Komşu çocuğuna, mahalleliye mecbur kalmıyor kimse artık. Başka ülkeden ilişki yapmak bile mümkün. Evlenmenin şart olmaması da cabası.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayerkekler görsel odaklı canlılardır. günümüzde gelişen estetik ve bakım birçok kadının dışına baksam kat kat cila içini kemiren tahta kuruları misali dışı mükemmel ama içi boş olmalarına sebep oluyor. kadınlar sadece güzel görünsem yeter kafasında ve birçok erkek de aynı şekilde güzelse yeter diye düşünüyor. kendini geliştiren, karakteri oturmuş, bir meşguliyeti ve kendisine saygısı olan kadın onlara hem yavan hem uğraştırıcı geliyor. erkekler birlikte bir şeyler inşaa etmek istemiyorlar. basit yaşamak istiyorlar ve bu sadece güzel görünen kadınlar onlara bunu sunuyor. bu yüzden erkekler uğraştırıcı bir kadın yerine bunları seçiyorlar. sonra orada burada ağlıyorlar kadınlar şöyle kadınlar böyle iki para yedirsem köpeğim olur hepsi uzun boy meraklısı akıllı değiller vs. vs. uzar. tam kendilerine, kendi seviyelerine uygun kadınları bulup sonra da o kuruların yanındaki yaş kadınları yakıyorlar.
33 Yorumla- 10 ay
Bu cümleleri kuran kadının meşguliyeti nedir peki?
Cevap sahibi10 ayuyuyorum boş boş. kendimden kaçıyorum.
- 10 ay
Kaçma bir yere
Gel buraya
Boş değilsin sen de
Kimsin bilmiyorum
Kimsin cidden
kızlar karaktersiz "alfa" erkekleri daha çok sever efendi daha az şaka yapan ciddi oturmasını kalkmasını bilen adamı sevmezler inişli çıkışlı bir ilişki onlara daha güzel gelir iyi erkekler hep kötü kızları bulur kötü kızlarda genelde sadece sömürmek için beraber olur iyi kızlar ise kötü erkeklerle beraber olur zaten kötü düşünen biri onu manupüle edip üzüncede ben iyiydim ama değerim anlaşılmıyor bütün erkeklerin allah belasını versin diye bütün gün ağlar
13 Yorumla
10 ayYenisinin beş dakikada bulunacağı şu devirde hala beraber olduğu erkeğe hatalarını anlatıp düzeltmeye çalışan kadınları kaybetmeye devam ettikleri müddetçe gün yüzü görmesinler başka da bir şey demiyorum 😌
21 Yorumla- 10 ay
O kadar haklısın ki. Amin inşallah
10 ayHer erkek veya kadın aynı değildir; her iki cinsten de hem ihanet hem de sadakat beklenebilir. Bunun sebebi çoğu zaman, geçmişte yaşanan ilişkilerden kaynaklanan bıkkınlık seviyesine ulaşmaktır. Aldatıla aldatıla kendine yediremeyip birden fazla kişiyle aynı anda birlikte olma isteğiyle dolup taşanlar ya da sevdiği için değil, sırf yalnız kalmamak adına bir ilişkiye başlayıp birden fazla kişiyle görüşenler, ne yazık ki günümüzde oldukça fazla
10 Yorumla
10 ayİyi kız diye bir şey olmadığından kaynaklanan bir durum olabilir, Şu devir de neden bir kızla tanışmak için alakasız bir iltifat etmem gerekiyor ki? Neden dikkatini çekmek için çabalayayım ki? Neden ilk mesajım iltifat olsun ki? Ben düz bir adamım, kimseye yazmam yazarsam da selam yazar geçerim.
10 Yorumla
10 ayHerseyin fazlasi zarar , tek ask iliskilerde degil inanin. Genel anlamda cok iyi bir insansan. Ve o iyligin hepsini veriyosan karsi tarafa kiymetin bilinmiyo.
22 Yorumla- 10 ay
Ah be kadın
Gizli Üye(18-24)10 ayGerçekten bilmiyorlar. Diger kızlar gibi ortamcı degilim. Bi erkegi sevdim mi gozum kimseyi gormez durustum, pahali arabada luxte gozum yok ama kiymetimizi bilen 0
43 Yorumla
10 ayPeki efendi erkeği tercih edip kıymetini bilmeyenlere ne demeli?
https://www.instagram.com/reel/DM4vl2_tNtf/?igsh=b2tmNm5ncmo3Y2p0
24 Yorumla- 10 ay
Haklısın aslında, ama ibret olması için gösterdim. Yoksa evet mide bulandırıcı.
- 10 ay
Hayatım bunu o serseri meraklısı kezbanlara anlatmakla geçti ama cidden yoruldum.
Hep mağdur onlar!
Öyle, öyle... Sonra da şikayet ederler namusu erkek kalmadı diye. Sen eğlenceli diye p** erkek tercih edersen hep, beyefendi, namuslu erkek seni ne yapsın öyle değil mi?
Böyle tiplerle ne gelecek kurulur ne de sevgi beslenir... Kurtlar sofrasına meze olmaktır kaderleri.
10 ayGünümüz kızı ; lise mezunu veya en dandirik bir üniversite mezunu. Evlenecek tek hayal bu. Evde sabah esra erol müge anlı izleyecek akşam kocasına hamur işi yerken bunu anlatacak. Yiyecek yiyecek obez olacak. Komşu akraba dedikodusu içinde olacak. Akşam eve gelen yorgun eşe anan bunu dedi şu bunu dedi diye sitem yanacak. Adamın kafasını şişirecek. Adam kadının yanında huzurla 5 dk bile kendine zaman ayıramayacak. Sonra kadının kıymetini bilmedi. Daha iyi yaptı böylesini istemeyerek.
00 Yorumlaİyi sandığım kızlar dönüp suratıma bile bakmadı. Üstelik hep böyle kadın ruhu nedir, insan psikolojisi nedir tarzı kitap videolar izlerim ben.
Ben de artık takil geç modundayim. Evlenmemek için birden fazla kızla konuşuyorum. Madem kadın 30 a kadar onun bunun altından kalkmıyor ben de bir kadinla evlenip ona çocuğunu sevme lüksünü şansını tanimam bu saatten sonra.
Yatmayan kızı direkt siliyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
10 ayİyi kızların kıymetini sadece iyi erkekler bilebilir.
Kötü erkekleri seçip iyi performans göstermesini beklemek, ancak fantastik bir hayal gücünün ürünü olabilir 😀
İyi ve kötü kızlar olduğu gibi, iyi ve kötü erkekler vardır.
Önemli olan doğru eşleşmeyi sağlamak 🙃
00 Yorumla
10 ayGenelleme yapmak iyi değil ya herkes öyle değil, karşındakinin karakterine ve olgunluk seviyesine göre değişir bunlar. Düzgün bir ilişki kurmak şu devirde çok zor kadınlardan da çok kötü var erkeklerden de aralarından iyi kadına denk gelip veya erkeğe kıymetini bilmeyen zaten o insanı hak etmiyordur, hele şu devirde.
00 Yorumla
10 ayBende baya kötü kıza denk geldim, çok soğudum mesela kızlardan ama elbette iyi kızlar ve iyi erkeklerde var. Farz etki olasılıksal olarak karşılaştığım kızların %100 'ü kötü olsun Ama karşılaşmadığim ve tanışmadığım bir sürüde kız var. Onlar hakkında pek fazla yorum yapma hakkına sahip değilim ya da duruma göre belkide yorum yapma hakkına sahip değilim. Ben kendimi temiz tutmaya bakarım. Bilmiyorum müslumanmısin ama kuranda bu ya da buna benzer bir şey deniyordu :Temiz erkekler temiz kadınlara, günahkar erkekler günahkar kadınlara diye, o yüzden sen kendi ahlakına bak illaki senin gibi biri karşına çikar.
00 Yorumla
10 ayİyiler kötülere gidiyor
kötüler ise iyi kere gidiyor12 Yorumla- 10 ay
Evet maalesef 😕
Gizli Üye(36-45)10 ayBugün de inan bir arkadaş da bu konuyu konuştuk biz de kadınlar için aynı şeyi söylüyorduk sanırım iyiler birbirini bulamıyor
216 Yorumla- 10 ay
Cidden ya yorumlarda bir arkadaş iyiler kötülere denk geliyor kötülerde iyilere yazmış olay bu herhalde
Cevap sahibi10 ayEvet yani niye böyle oluyor bir türlü anlamıyorum dikkat edersen iyiler bir türlü iyileri bulmuyor
- 10 ay
Lanet olsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyelim
Cevap sahibi10 ayAmin Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre veririz niyetine göre verir
- 10 ay
Amin inşallah
Cevap sahibi10 aySana bir soru daha doğrusu kendince bir özel isteğin var mı Gerçekten bu benim için doğru insandı kıymetini bilmedim dediğin var mı
- 10 ay
Yok maalesef olsaydı asla bırakmazdım
Cevap sahibi10 ayBen hala şunu çözemedim bu yaşıma kadar bir insan bana değer verirse ben de veririm beni severse ben de severim bendeki mantık bu ama işte insanlardaki mantık bu değil anlamıyorum çözemiyorum karşı tarafa zirveyi yaşatıyorsun her şeyi veriyorsun onun için ama bakmıyorsun yine bir şekilde olmuyor
- 10 ay
Bende cidden anlamıyorum karşılığında da b*k gibi hissettiriyorlar işte nolsun
Cevap sahibi10 ayMacera arıyorlar işte bulacaklar belalarını ondan sonra anlayacaklar değerimizi de biz önümüze bakmış olacağız
- 10 ay
Hahaha valla tek temennim o yönde
Cevap sahibi10 ayBenim umudum var illaki bir gün iyiler iyilerle karşılaşacak 🙂
- 10 ay
İnşallah Allah’a bıraktım artık ya
Cevap sahibi10 ayİnan ki ben de öyle aynı şekilde. 🙂 Ama artık tek istediğim değer verince değişmeyen insanlar
- 10 ay
İyi biriyse değişmez
Cevap sahibi10 ayİşte zaten önemli olan da iyi birine denk gelmek
Prenses erkek sen yaptın bende yaparım sen küstün hıh bende küserim diye ergen erkeklere denk geldıklerı için gönül almayı degılde manüpüle eden kandırmaya çalışan erkekler yüzünden
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı.
10 ayBu hep böyle, iyi insanın değeri hiç bilinmez. Sebebi ise alma verme dengesi. İyi olan kişi fazla verici olduğundan karşıdaki afallayıp veremiyor bir şey. Çünkü vermesine izin vermiyoruz, sadece alıyor o yüzden...
10 Yorumla Sen onu bırak, melek gibi biriyim cinsellik konusmam karşı taraf konuşmadığı zaman, düşünceli merhametli sessiz sakin konuşmasını bilen ve seven biriyim ama benim bile kıymetimi bilmiyorlar ama lafa gelince bu söylediğim şeyleri erkekten istiyorlar
00 Yorumla
10 ayTam tersine iyi kadınlar efendi erkeklerin değerlerini bilmezler nerede serseri erkekler varsa onlardan hoşlanır bizde avucumuzu yalarız bu şekilde
07 Yorumla- 10 ay
Çoğu kadın öyle der ama sevmeye çalışsada sevemez
- 10 ay
O diğer yüzdelik kısımlarda net olmaya çalışıp red edenler
- 10 ay
Hakkında hayırlısı olsun keşke banada oylesi denk gelse :)
- 10 ay
🤗
10 ayKadınlar olarak bunu fark edip kimseye pas vermemeye başladıkça bu dediğin evrilecek
10 Yorumla
10 ayKadınlarda iyi erkeklerin kıymetini bilmiyor. Bu böyle sürüp gidiyor.
21 Yorumla
10 ayYanlışın var yanlıs erkek seçimi yapıp geneleme yapıyorsun gercekten seni koşulsuz seven adama şans vermiyorsunuz bazıları keko bazıları bu dedigine sahip erkekleri seviyorsunuz sonra neden böyle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayİyi erkek iyi kıza iyi kız iyi erkeğe denk gelmediği için kızlar nerede it kopuk serseri var ona erkekler nerede kaşar yollu var ona gidiyor iyiler hak edenler birbirini bulmuyor
00 Yorumla
10 ayEtrafında çevresinde ya da ailesinde düzgün kız görmeyenler anlamaz, bu kategoriden olmayanlar zaten anlar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Günümüz kızları neden değer bilen erkekler varken ıt, kopuk, serserileri tercih ediyor desek daha doğru olur
00 Yorumla
10 ayBad boy havalı geliyor herhalde. Bir kız bıçak sallayan erkeğin yanındaydı. Sırıtarak bıçağı inceliyordu. Ben şok
09 Yorumla- 10 ay
Nasıl
- 10 ay
Ne nasıl gayet açık yazdım
- 10 ay
tamam kardesim
- 10 ay
Ben tam tersini yazmışım. Kızlar kötü erkeği tercih ediyor gibi. ay inanmıyorum😅
- 10 ay
Hatlar karışmış
- 10 ay
Kızlar oylr erkek sever nedense
- 10 ay
Oyuzden genc kızlarla cıkmıyorım hic bodygard zaten dostum cok
- 10 ay
Hmm
- 10 ay
Sokakta goruyorum hem serseri seviyor lar hem top erkek seviyor lar
Saatlerce cafede 1 cay ısmarlayan erkekleri seviyor lar 😀
- Aile & Toplum konusunda 588 cevap paylaştı.
10 ayKızlar nasıl erkek istediklerini biliyor mu diye soru sorulmalıydı soruda başlık baştan yanlış zaten
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.
10 aySanki sadece erkekler bilmiyor, kızlar da bilmiyor ki ama genellememek lazım. Bir kısmı veya bazıları bilmiyor demek lazım.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayGünümüzde kim kimin kıymetini biliyor kadınlara göre biz bizlere göre onlar suçlu ve bu hep böyle devam edip gidiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayçünkü kızlar kendi değerlerini kendileri azaltıyor kendilerini artık saklamıyorlar
01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. iyi olabilir fakat bir erkege göre eksikligi olabiliyor genel olarak
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. İyi kız denk gelmediği için kötüye iyi iyiye kötü gelir
04 Yorumla
10 ayiyi kızlar değerlerini bilecek erkeğe mi bakıyor sanki
011 Yorumla- 10 ay
Belkide çıkmıltır da sen görmemişsindir sana şöyle bir tiyo verim senin için bir erkek ağlıyorsa o dorı kişidir
- 10 ay
Aynısı benim için geçerli ama hayat uzun umudu kaybetmemek lazım
- 10 ay
Eğer 1 insan varsa onun gibi bir başkasıda vardır zaten 1 tane olmuş 1 tane daha neden olmasın
- 10 ay
Peki tanışmak ister misin
- 10 ay
Senin kararın saygı duyarım her türlü
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. iyi ya da kötü olma durumu değil be gülüm sadece cinsellik sorunsalı var günümüzde her kes iyi kızların vermeyeceğini biliyor o sebepten verenin peşinde herkes
04 YorumlaGünümüz erkeği esşek ve essekte hosaftan anlamiyor
10 YorumlaGenelleme yapmaya gerek yok bence günümüz kızları da aynı karakter meselesi
10 YorumlaDemekki iyi olmak yetmiyor heyecan tutku falan lazım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Günümüz kadınlarının sadece art niyetli erkeklere bakmasından
00 Yorumla
10 ayHerkes bundan şikayetçi erkekler de öyle kötüler daha çok seviliyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayO iyi kizlar iyi erkeklerin kiymetini biliyomusmu? No
00 Yorumla Vardır şuralar da bir yerde sen rastlamamissindir
00 Yorumla
10 ayGünümüz kızları neden iyi erkeklerin kıymetini bilmiyor? İle cevapları aynı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Günümüz kadını da iyi erkeklerin kıymetini bilmiyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
10 ayİlaveten kadınına ve ilişkisine sahip çıkmayan erkek.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. çünkü aileler onlara bunu öğretmiyor yanlis örnek oluyorlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı.
10 ayİyi kızlar sıkıcı oluyor tamam huzur veriyor falan ama ya bir huzur istemiyorsak😈:))
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 aykendilerini bir *ok sandıklarından dolayı olabilir mi,,*
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı.
10 ayGünümüz kizlarida neden iyi erkeklerin kıymetini bilmiyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanlış kişilerle denediğiniz için.
Kötüler iyilerin kıymetini bilmez.00 Yorumla
10 ayPrenses erkekleri kadınların yaratıp, sonra da neden böylesiniz diye yakınma paradoksu..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
10 ayYok ki hani nerede 😅 ula hep bir dümen hep bir dalavere bişey öğrenmişler engelle kaybol 😄🤣
00 Yorumla
10 ayİnsanlarda çünkü, "ne olursa olsun ben oliim, benim olsun" anlayışı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayacaba günümüz kızları neden serseri fenotipe sahip klasik saç traşlı psikopat şiddet eğilimle ergenlerden hoşlanıyor?
01 Yorumla
10 ayDoyumsuz aç oldukları için
11 Yorumla
28 gü@1Anonyme iyi günler, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış, ilk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş heralde. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı burdaysan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayVar mı ki iyi kız diye bir şey... kaldı mı öyle bir şey.
02 Yorumla- 10 ay
Ben varım
Kıymeti bilicek ilk once kendisi kıymet sahibi olucak ki bu sahip olduğu kıymeti karşısındakine hissetirsin yanlış insanlar yarım kalan hikayeler gibi geliyor ama yanlış insanlar doğru insanlara aracı oluyor Merhaba ben doğru insan
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat