Ablam Benimle Uğraşıyor, Siz De Böyle Şeyler Yaşıyor Musunuz?

Bana az önce alttan dersimin olup olmadığını sordu, ben de "evet, alttan derslerim var." dedim. Bunu duyunca "anneee, babaaa duydunuz mu alttan dersleri varmış" diye borazanlık yapmaya başladı. Annemle babamın da haliyle morali biraz bozuldu. Ondan sonra da "oğlum oturup niye ders çalışmadın, işin neydi" tarzı cümleler kurdu ablam. Böyle zor durumda kalmamdan zevk alır gibi bakmaya başladı. Yok neymiş, benim okulum çok basitmiş, işyerinde bir arkadaşı varmış, benim okulumu bitirmişmiş, çok kolay olduğunu söylüyormuş, nasıl alttan ders bırakırmışım? Bunun sadece annemi ve babamı ilgilendirdiğini ve ona bu konuda hesap vermek zorunda olmadığımı söyleyince sustu ama yine de bana karşı bu tavrını anlayamıyorum. Çocuk da değil ki, 33 yaşında evli bir kadın. Ne zaman bir başarısızlığa uğrasam bundan zevk duyuyor ve bunu açıkça belli ediyor. Her fırsatta beni aşağılamaya çalışıyor. Annemin ve babamın en çok beni sevdiğini, onu hiç sevmediğini falan söylüyor bazen. Benimse ona karşı bir düşmanlığım yok ama böyle giderse ben de ona düşman olacağım. Siz de ailenizde böyle şeyler yaşıyor musunuz?
Ablam Benimle Uğraşıyor, Siz De Böyle Şeyler Yaşıyor Musunuz?