Universite ogrencisiyim. Şubat tatilimi geçirmek için ablamlara geldim. Geldiğime bin pişman oldum. Hem enistemin hem de ablamın davranışları tahammül edilir gibi değil. Enistemin bütün dünyası para. Eve gelir gelmez daha hal hatir sormadan bir para muhabbeti başlıyor. Patronunun ismini ağzından düşurmuyor. Yok şu kadar malim mulkum var, ne yapsam satsam mi vs bütün muhabbeti böyle. Tamamen maddiyata dayalı bir dünyası var ve geldiğimden beri çok sıkıldım. Ablam ise eşinin bu yuzeysel ve benmerkezci dünyasına ayak durmus durumda ve o yüzden ablamdan da soğudum. Mesela ehliyetimi yeni aldim ve ablama dedim ki bana biraz sürüş talimi yaptırır misin, ablamın bana cevabı 90 bin liralık arabayla ben sana talim falan yaptıramam. Yine arabayla bir yere gidiyoruz, ablamın beş yaşındaki oğlu kucağımda, çocuk biraz hareketli ve ona sadece dur dedim diye bir sürü laf söyledi. Ben artık kesinlikle ablamla ve eniştemle bayramlarda bile görüşmek istemiyorum. Biliyorum dinimiz akrabayla ilişkiyi kesmeyi hos karsilamiyor ama davranışları tahammül edilir gibi değil. Ne diyorsunuz, siz de benzer şeyler yaşadıniz mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler