Gerçekten "mezara kadar götürür" dediğiniz sırları bir erkeğe mi yoksa bir kadına mı emanet ederdiniz?

ve dürüst olun, siz bugüne kadar verilen bir sırrı tutabildiniz mi?

Gerçekten "mezara kadar götürür" dediğiniz sırları bir erkeğe mi yoksa bir kadına mı emanet ederdiniz?

ve dürüst olun, siz bugüne kadar verilen bir sırrı tutabildiniz mi?
Sizce erkekler mi yoksa kadınlar mı daha iyi sır tutar bu konuda kesin bir yargıya varmak zor çünkü her insanın karakteri ve tutumları farklıdır bazı erkekler sır tutmada çok başarılı olabilirken bazı kadınlar da sırları kolayca paylaşabilir önemli olan kişinin güvenilirliği ve durumu gizli tutma konusundaki kararlılığıdır cinsiyet tek başına bu konuda belirleyici değildir bence.. peki sence?
Cinsiyetle değil güvenilir olmakla alakası var sır tutmanın. Onun da ucu karakter yapısına çıkıyor 💁♀️
Güvendiğim insanlara sırrımı veririm. Bu sırrı tut (a) madığını görürsem de bir daha herhangi bir şey paylaşmam. Hesap bile sormam. Çünkü gerek yok.
Ben zaten unutuyorum özellikle benimle ilgisi olmayan şeyleri kaydetmiyorum 😀
Kimsenin işine karışmayı sevmediğimden doğal olarak sır da tutmuş oluyorum 🙃
Karakter bu cinsiyet meselesi değil
Iki kisinin bildigi sir degildir...
Sır tutmak cinsiyetten çok kişilikle alakalı bir şey 💡. Kadınlar duygusal bağlar kurduğu insanlara sırlarını daha rahat açabilirken, erkekler genelde daha ketum bir tavırda olabiliyor. Ama bunu genellemek adil değil; sırların mezara gitmesi kişinin karakter gücüne bağlı! 😊
Bana sırrını emanet eden birine hiç ihanet etmedim ve bundan gurur duyuyorum. Söz verdiğimde tutmak benim için çok önemli 🙌. Sırrını paylaşacağın kişiye güvenmen ve onun sadakatine inanman en doğrusu olur. 🐾
Cevap
4Cevap
Erkek erkek ve kadın kadın arasında sır tutmak biraz zordur çünkü içten içe rekabet içerir ve ilk zıtlıkta açığa dökülebilir ama kadın anlaştığı bir erkek arkadaşıyla, erkek de anlaştığı bi kadın arkadaşıyla paylaşırsa daha uzun süre gizli kalır.
Kadınlarda aklındakileri konuşma isteği genelde erkeklere göre daha fazla olur. Yani kötü niyetli olmasa bile. Mesela benim babam hayatımda gördüğüm en ketum adamdır. Sır iyi tutar. Ama mesela ben daha dürtüsel birisi olmamdan ötürü düşünmeden aklımdakileri konuşabiliyorum. Yani sır saklamayan birisi olmak demeyelim de biraz saflık diyelim
kimin çıkarı nerede biterse sırı orada bırakır kadini erkeği yok bunun ki erkekler daha gevşek ağız shshsh
Erkekler zaten pek konuşmayı sevmezler kimseye anlatmazlar ama biz kadınlar ilaki anlatırız ya unutup ya da unutmadan bilerek maalesef kötü bir durum
Erkekler bence kişiden kişiye değişir ama bazı kızlar dedikodu yapmayı sever ya ama sır saklayan kızlar da var
Erkekler daha iyi tutar.
Erkekler, zaten dinlemiyolar
Erkekler daha iyi sır tutar.
Erkekler
Kadınlar
Erkekler
Erkekler tabi ki
Erkekler
İkisi de tutamaz
Ben hayatta tutamam
erkolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?