Toplu taşımalardaki amcalardan sonra erkeklerin daha dedikoducu olduğu kanısına vardım😂

Toplu taşımalardaki amcalardan sonra erkeklerin daha dedikoducu olduğu kanısına vardım😂

Kadınlarda da erkeklerde de aynı oranda bulunan kötü bir özellik olduğunu düşünüyorum.
Ama duyduğum ve gördüğüm kadarıyla erkekler genelde kendi aralarında olanı bir başkasına aktarmıyorlar bu konuda kadınlardan daha azimliler, sır saklama konusunda.
Bence kadına da erkeğe de yakışmıyor ama partnerler arasında olduğunda çok eğlenceli bir hal alabiliyor.
Ahahah😄😄 çok şekersin açıklamana epey güldüm🌹😄. Ama her iki cinsiyettede bence dedikoducu olan var. Hep kadınlar bu konuda başı çekiyor gibi gösterilse de erkeğin dedikoducusu daha da tehlikeli. Senden istediğini şayet alamazsa hakkında neler neler der aklın hayalin bile almayabiliyor😑
🙃 evet doğru iftiracılar birde😂
😂😂😂doğru tespit
Teşekkürler eic için🌹
Rica ederim 🍓
Valla ben kadınları dedikoducu sanardım ama burada öyle erkekler var ki kadınlar onlardan dedikodu dersi almaya gider.
Teşekkür ederim :)
Cevap
16Cevap
değişiyor artık herkes dedikoducu gibi geliyor bana.. en iyisi güvenmemek
Aklımda canlanan film sahnesi 😂
https://www.youtube.com/embed/MXvUlczCA38Biliyor musun bu filmi 😂
😂 😂
Erkekler daha fazla dedikodu yaparken oje de sürdüklerine eminim...
Erkeklerin yaptığı dedikodunun yarısını yapmıyoruz.
Valla son zamanlarda erkeklerin de kadınlardan alt kalır yanı yok hani🤭
Günümüzde erkekler kadınları bu konuda geçiyor
Erkekler daha dedikoducu :D
İkiside. Şimdiki erkekler karı gibi dedikodu yapıyor
Erkek dediğin mert olur ulenn
Kadınlar ahlaken düşük şeyleri yapmaya daha müsaittir aslında ama iyi gizlerler.
Erkeklerde var
Kadınlar bence erkek yapmaz ki
Farketmez ya dedikodu olsun yeter 🙂🙂
Kadınlar. Öğretmenler odasından kaçıyorum artık.
erkekler yataktan baska birsey konusmazki
Ölümune kapışırlar.
Onu bunu bilmem dedikodu iyidir güzeldir hoştur
kadınlar çok net
Kadinlar
Net kadınlar
Her ikisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?