Neden değerli değilim?

Annemle babam ben küçükken ayrıldı annem bir adam için bırakıp gitti babamda ilgilenmedi akrabalar hep dışladı aşağıladı ezikledi beni annesi bile bırakıp gitmiş sahipsiz diye dalga geçtiler büyüdüm genç kız oldum okuldakiler beni dışladı onlar gibi güzel değilim diye beni aralarına almadılar kendileri gibi göremediler hiç erkek arkadaşım olmadı hiç kimse tarafından sevilmedim değersizim hiç bir zaman da o kızlar gibi önemli değerli olamayacağımı biliyorum onların kendilerine ait bir hayatı bir hikayeleri var benim yok hep başkasının gölgesinde yaşayacağım o kızlar gibi güzel değilim akıllı değilim onlar gibi narin ellerim yumuşak saçlarım yok aynaya bile bakamıyorum hiç bir şeyim güzel değil köpek gibi sevgiye açım birbirini seven insanlar görmeye tahammül edemiyorum saçlarımı yolup yüzümü tırnaklıyorum ben niye o kızlardan birinin yerinde değilim diye
Güncellemeler
11 ay
1 günlük ömrüm kalsa değerli olmanın özel olmanın güzel olmanın önemli olmanın ne demek olduğunu bilsem sadece 1dakikalığına da olsa o duyguyu hissetmek için her şeyimi verirdim
Neden değerli değilim?