Tamam kabul yakışıklı değilim ama kalbim cok iyi sayın arkadaşlarım. Biri de beni sevsin. 29 yıl oldu Ayıp denen bişey var arkadaş, bu kadar kı hakaret edilir bir insana (mecaz olarak söylüyorum) Ben kızların yok güven istiyoruz yok onu istiyoruz bla bla inanmıyorum. Ben hayatımda kızların yüzü hariç bir yere bakmam. C******lik ile alakam yok. Nerde afedersin p... venk en güzel en iyi kızlarla beraber. Beni neden önemsemiyor kimse? Neden Bu kadar mı değersizim ben? Aranızdan çıkıp kendini sev diyecekler olacak. Abi ben nasıl seviyim kendimi? Beni seven biri olmamış ben kendimi neden seviyim? Ben kendimi severken de aynıydı. Şimdi de aynı. Ne yapayım işte yakışıklı olmayı benee isterdim. Ama olmamış arkadaş. Bazen günaha giriyorum. Diyorum ki sanırım yaşamak istemiyorum diye. ya da yapmacık ve p*ç olsam belki olurdu. ben çok güzel fizik, bakım, giyim vs yapıyorum. Elimden gelen bu ama sonuç yıllardır 0. Bazen gözlerim doluyor artık kocaman adam olduğum halde çok zoruma gidiyor hep rededilmek
neden bu kadar değersizim?
neden bu kadar değersizim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar