Bu durum kafamı çok karıştırıyor İslamı, kuranı sorgulamama neden oluyor şu an belirli bir dinim yok islamda bu ayetler yüzünden sorgulamaya başladım bu konuda daha ayrıntılı bilgisi olanlar paylaşabilir mi? Allah Lut kavmini sırf eşcinsel oldukları için mi cezalandırdı?
Cevabın nedir?
Elbette sadece bu yüzden değil ama meseleyi yanlış anlamışsınız. Bir kere toplumu Allah eşcinsel yaratmıyor. Bu toplum karşı cinsten hoşlanmadığı için değil değişik fantazileri tatmak uğruna böyle bir yola gidiyor. Yani sapkınlık, tıpkı ensest gibi düşünün. Sizce ensest yapanlar öyle hissettikleri için doğru bir şey mi yapıyorlar.
Peygamber uyardığında ise şu cevabı veriyorlar.
(Araf 80 - 81) Ve Lût... Toplumuna şöye demişti: "Sizden önce âlemlerden hiçbirinin yapmadığı bir iğrençliğe mi girişiyorsunuz? Siz, kadınları bırakıp şehvetiniz yüzünden erkeklere gidiyorsunuz. Doğrusu siz sınır tanımayan bir topluluksunuz."
(82) Toplumunun cevabı sadece şunu söylemeleri oldu: "Çıkarın şunları kentimizden. Çünkü onlar, temizlik tutkunu insanlardır."
Burada söz konusu olan temiz yaşayan insanlara da müdahale eden bir topluluk. Onun dışında elbette Kuran eşcinselliğe normal bakmıyor, insanlara hemcinsi ile cinsel teması yasaklıyor.(Nisa 15-16)
Elbet öyle hissediyor olduğu için günahkar olmaz, günah olan hemcinsi ile ilişkidir. Bu birçok ilahiyatçı tarafından bir imtihan olarak yorumlanıyor. Elbette normal hissedebilmek için gerekli tıbbi girişimde bulunulmalı fakat olmuyorsa sabredilmeli. Sonuçta sağlıklı bir durum da değil.
Örneğin doğuştan özürlü doğan ve fiziksel gelişimi sorunlu olan insanlar nasıl ki birçok şeyden mahrum kalıyorlar eşcinsellikte ki mahrum kalma da böyle bir şey. Her insanın imtihanı farklıdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Allah birden cezalandırmaz. Yıllarca tebliğ yaptı onlara peygamber. Uyardı onları. Çok saygısızdılar. Melekler genç ve yakışıklı erkekler şeklinde hz. ibrahimin yanına geldiklerinde lut kavminin iştahı açıldı ve onlara doğru yürüdüler. bu gösteriyor ki onlar genç erkeklerede tecavüz ve taciz ediyorlardı. eşcinselliğin bir tercih olduğunu düşünürüm ki diyelim öyle değil Allah onları öyle yarattı. Bu onlara tecavüz hakkını vermez. Allah insanlara nefis verdiği gibi nefsi kontrol edebilmeleri içinde irade vermiştir. sen iradeni kullanmak yerine nefsine köle olmayı tercih edersen, Allah'a bir nevi nefsimi senden üstün tutuyorum demek oluyor bu. ve seni yaratana böyle büyük nankörlük edersen nankörlüğün de bir cezası olacaktır. Senin mantığına göre o zaman Allah bana şehvet duygusu verdiği için bu bana tecavüz hakkını da verir. yok öyle bişey. onlar çok sapık ve şehvetleri içinde boğulan bir kavimdi. sen de o devirde yaşasaydın eminim onların helak olmasını isterdin. yılan sana dokunmadığı sürece bin yaşasın kimse onlara karışmasın diyebilirsin. ama o yılan sana dokununca adalet adalet diye yalvarırsın. hatta elinde olsa adaletli bile davranmazsın öfken mantığını baskılar ve onlara yaptıklarından daha büyük acı vermek istersin. insan oğlu böyledir. yılan bana dokunmamış ya yılanın ne suçu var di mi
20 Yorumla
+1 yılBak kardeşim bu sitede şu soruna düzgün cevap vercek pek kimse bulamazsın.
Ben birazcik anlatayım ama derin bilmiyorum. Şimdi eşcinsellik üç şekilde olur: 1) Doğuştan gelir hormonaldir. 2) Geçmişte yasanan bir tecavüz sonucu teamuller farklilasir. 3) Sadece zevk. Yani hayatta herseyi deneyen bir insan bir süre sonra farkli arayislara girer.
Lut kavminde 3. maddede belirtilen gibi bir durum söz konusu. Yani amaç sadece zevk. Eşcinsel ilişkiler toplumda yaygin hale geldigi zaman heteroseksüellik kaybolup yerini homoseksüellige biraktiginda yani gen yapisi da degismeye baslar. Ki Lut kavmi bu olaylarin çok üstünde. Amca dayiyla , yiğen kardeşiyle ve daha neler neler ki yazamam yani o derece. Yani bu durum yaratilistan gelmiyor sapıklıktan geliyor. Gercekten eşcinsel olan kisi orani %2 falandir. Ki bunlar da İslam'da kabul edilmistir lakin iliski yasamalari yasaktir. Dedigim gibi detayli arastirma yapmadim..02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada bazı şahıslar bu durumun kendi tercihleri olduğunu , bu 'sapkınlığa' kendi iradeleri ile seçtiklerini söylemişler. ancak şöyle bir düşündüğüm zaman daha o küçük yaşta iken , birçok şeyin muhakemesini daha sınırlı ve yetersiz yapıyorken hoşlandığım kızların bana doğal gelmesi ancak çevrmde birçok eşleşmelerin kadın erkek üzerine olduğunu her seferinde görüyor olmam kendimi suçlamama sebep oluyordu. peki ben bunu nasıl seçtim bunun bir mantıklı açıklaması yok ki? bu bir oluşat. bu bir oluşat olmasaydı ben neden küçük yaşta bunu kavramaya çalışmakla uğraşıp içime kapanırdım ki insan neden kendine bu eziyeti yapsın? ince çizgiyi öğrenin artık kelimelerin anlamlarını bilmeden konuşmayın
34 Yorumla- +1 yıl
bunun eziyet sapıklık olduğunu bile bile hala devam etmek nasıl akıllıca değilse senin görüşünün eic seçilmeside bir o kadar aptalca olmalı
- +1 yıl
Eşcinsellik bir tercih değil sen gidip erkeklerden mi kızlardan mi hoslanacagina kendin karar veremezsin ve senin gibi geri kafali, cahil , anlayışsiz insanlarda kendince buna sapıklık der Olasılıksız54
- +1 yıl
@Olasılıksız54
Cevap sahibi+1 yılhala anlayamıyor olman üzücü. gerçekten aptal olmalısın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
27Cevap
Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Eşcinsel falan yaratılmadılar be kardeşim ya. Kendileri bu yolu seçtiler. Öyle olmamış olsa, ayetten takip et, Lut A. S. neden kızlarımla evlenin, kadınlara yönelin, nikahınıza alın falan desin? Niye bunu önersin? Hadi dedi, herifler şaşırırlardı. Bu his bizde hiç yoktu falan derlerdi. Demiyorlar.
Ayrıca Lut kavmi sadece ve sadece bu fenalıkları yüzünden helak edilmediler. Başka çok sebep var.30 Yorumla
+1 yıl[1] Cinsel yönelimin kökeni konusunda genetik faktörler, erken rahim ortamı ya da ikisinin kombinasyonuna işaret eden biyolojik teoriler uzmanlar tarafından daha çok benimsenmiştir.[3][4]Ailenin yetiştirme şeklinin ya da erken çocukluk deneyimlerinin cinsel yönelimi etkilediğine dair güçlü bir kanıt yoktur.
Allahın olmadığının güzel bir kanıtı. Eşcinsellik doğuştan gelir. Her eşcinsel daha çocukken diğerlerinden farklı olduğunu anlamaya başlar. Gay bir erkek çocukken erkek oyuncakları ve oyunları yerine kız oyuncaklarıyla oynar ve kızlarla birlikte oyunlara katılır. Kızlar içinde tam tersi. Bu insanlar daha anne rahmindeyken eşcinsel olmalarına neden olan süreçlerden geçiyorlar. Allahın bir insanı eşcinsel yaratıp onu cezalandırması ne kadar saçma. Bilimede inanmayan yobazlar at gözlüğünüzü çıkarın da bir etrafınıza bakın.01 Yorumla- +1 yıl
Buyrun bilimsel kaynaklar yobazlar gerçi siz hala inkar edersiniz. Size göre bilim yalan iki üç saçma sapan dini hikaye doğru:)
Kaynaklar: 1. ^ a b c d e f "Sexual Orientation, Homosexuality, and Bisexuality", APAHelpCenter. org, 8 Ağustos
3. Frankowski BL; American Academy of Pediatrics Committee on Adolescence (Haziran 2004). "Sexual orientation and adolescents". Pediatrics. 113 (6). ss. 1827-32.
4. ^ a b c d e f g "Submission to the Church of England's Listening Exercise on Human Sexuality". The Royal College of Psychiatrists. 16 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi.
hersey kader dersen dinsiz kalirsin iste oyle. hersey kader degidir ozgur iradeyi allah sana birakmis, secenek sunmus sen herseyi kadere baglarsan allahida sorarson umarim dinsiz gitmezsinn daha digrusu imansiz gitme vayki vay haline derim? bizlerin garantimi yooo ama allaha sukur allahin varligina ve birligine inaniyorum, iman ve islamin sartlarinida inaniyorummm allah imansizlardam etmesin.
00 Yorumla
+1 yılcenabı Allah her insanı müslüman yaratır, ama hırıstiyan, yahudi vs. ana babadan dünyaya gelmişse ailesi bunu kendi dinine göre yetiştirir, bu kişi aklı erdiğinde isterse yine din olarak islamı seçebilir isterse seksen yaşında olsun, islamı seçtiğinde direk günahları sıfırdan başlar. LUT kavmine gelince yaradan her insanı iyi, güzel fıtrat üzerine yaratır, akıl, fikir verir iradenide sana bırakır yani yapmak istediğinin seçimi sendedir, lut kavmi puta taptılar, livata yaptılar, yani iradelerini bu yönde kullandılar kaybettiler, oysa o zaman da peygamber vardı ona tabii olsalardı kazanırlardı. Günümüzde de livata var cezasını gerçekten bilseler böyle bir şeye kesinlikle yeltenmezler , bunu yapanlarda ya müslüman değil ya da imanı zayıf kişilerdir. saygılar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı. lut kavmi kadınları bırakıp bir biriyle ilişkiye giriyordu
sınırları aşmış terbiyesiz ahlaksız bir kavimdi
allah onları lutun karısıda dahil yok etti
allah insanları erkek ve dişi olarak bir birleriyle ısınmaları bir birlerini sevmeleri için yarattı
ama sınırı aşanlar cezalandırılır01 Yorumlanasıl islama inanamassın aklım almıyor sen ve senin gibi insanları bu kadar delil varken ortada evrendeki herşey sudan yaratıldı bilim adamları herseyı üretiyor ama bir su üretemiyor formulunu bildiği halde şimdi iman etsen şahadet getirsen kalpten inan ALLAHIN katında derecen oyle bir yükselirki
kuranda her konu hakkında bilgi war Türkçe ayet okuyabilirsin takıldığın konularda04 Yorumla- +1 yıl
Benim ailem İslâma inanmıyor o yüzden bir genelleme yapma
- +1 yıl
Müslümanım zaten ne konuşuyon
+1 yılAllah insanlara akıl vermiş onları o eşlcinsel olarak yaratmadı onlar kendi iradeleri ile eşcinsel oldular ve herkes kendi iradesi ile iyi yda kötü doğru ya da yanlışı seçer ve herkes seçiminin sorumluluğunu ödülünü veya cezasını çeker,,, sizin sınıftaki çalışkan ve tembel öğrencilerin notları aynımı yoksa başarılı olana ödül verilir başarısız olana ceza bu her yerde böyledir dünyada da
14 Yorumla- +1 yıl
İnsan daha 8 yaşında doğru ile yanlısı ne kadar bilir escinselligin yanlış olduğunu böyle bir şeyin olduğunu?
- +1 yıl
o yaşlarda bilemez ama ilerleyen yaşlarda bunun yankış olduğunu anlaması lazım normal olan da bu değilmi?
- +1 yıl
bende o yaşlarda bir hemcinsim tarafından tecavüze uğradım ve 18 yaşıma kadar bir çok kere erkek erkeğe ilişkide bulundum bunun yanlış olduğunu bile bile, çünkü bilinç altımda tecavüz vardı ve erkeklere ilgim yoktu o zamanlarda kadınlardan hoşlanırdım fakat, bana yakın olmak isteyen bir erkeklede bir çok defa ilşkide bulundum yanlış olduğunu bile bile günahtı çünkü bu kızlarlada olması günah ama eşcinsellik daha kötü,, o yaşlarda ergenliğimde kızlarla aram iyi değil di ve hiç de kız arkadaşım olmadı ama 18 den sonra bir dahada böle bir şey yapmadım, anladınmı yani insan tercihlerinin sorumluluğunu almalı doğrumu yanlışmı ayırt edebilme olgunluğunu göstermeli ve şu an da 8 yıllık evliyim yani eşcinselliği yaşadım ve doğru olmadığını biliyorum sen neyin peşindesin?
- +1 yıl
düpedüz sapıklık bu başka bişey değil ki hayvanların bile yapmadığı bişey bu bunu anlamak için büyümen lazım ama haklısın
O zamanlarda, LGBT, Lambda İstanbul falan yokmuş.
Ondan olabilir. :D
Eksileyecek arkadaşlara not: Homofobik olmayan, heteroseksüel, deist, coexist biriyim, eksileyen eksilesin.32 YorumlaSorgula ki gerçekleri anlayasın. Hikayelere kafanı yorma sen. Eşcinsellik bütün toplumlarda vardı ve olmaya da devam ediyor. Onlar niye torpilli. İş sorgulamaya gelince sana burada bir sürü ayet yazarım ateist olursun. .
02 Yorumla- +1 yıl
O kadar da değil. Tanrinin varlığına dair bir şüphem olsa yaşamak için bir amacım olmaz zaten.
+1 yılAllah eşcinsel yaratmadı onlar eşcinselliği sectiler neden cezalandırdı günümüzdekilere ibret olsun diye ama takan oladugunu sabnuyoerum
45 Yorumla- +1 yıl
dediğin gibi hz lutun yanına inen meleğe bile sapıkça baktlar
- +1 yıl
Eşcinsellik bir seçim değil
- +1 yıl
kesinlikle secim istersem bende şu an esşcinsel olurum ve sende bana bu senin secimin değil dersin
Allah kadını yaratmış değilmi eğer eşcinsellik haram olmasaydı neden kadını yarattı erkeğe doğum özelliği eklerdi erkekler birbirini yapar cocuklarıda olurdu - +1 yıl
Ben escinselim demekle olmuyor o. Ben escinsel olduğumu daha cocukken anladım ve ne olduğunu dahi bilmedi yani sen gelip ben eşcinselim desen bile bu ozentilikten olur sadece insan kendi duygularına hükmedemez
- +1 yıl
O zaman digru yolu secceksin neden kDin yaratildi o zaman ya da neden tek kadin yoktu
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah onlara Lut a. s yi göndermiş yani direkt cezalandırmamış bu kavmi isteseler doğru yola gelebilirlerdi adamlarda aile üyelerine tecavüz etme varmış.
Hani Lût da kavmine şöyle demişti: "Sizden önce âlemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız çirkinliği mi yapıyorsunuz? Gerçekten siz, kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz. (A'raf,80)[2] ”00 Yorumla
+1 yılBen de bu sorunun cevabını bulamadığım için agnostik ateistim.
22 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin?
- +1 yıl
Allah katında tek geçerli din islamdır, inşallah sende buna muvaffak olursun, kurtuluşa erersin.
Lut Kavmi eşcinsel bir kavim sadece eşcinsellikle sınırlada değil herkes birbiriyle ilişkiye girer durumda sapkınlığın uç Noktası o kavmede peygamber gönderildi fakat çoğunluk iman etmedi ve helak oldular
06 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler doğru düzgün yorum atan tek kişi oldun
- +1 yıl
Profilin gizli
- +1 yıl
Yok, olmadı siz gönderin isterseniz
+1 yılHem yaratıyor hem gönderdiği kitaplarda lanetliyor işte kendi de ne yaptığını bilmiyor
13 Yorumla- +1 yıl
He ya he senelerdir bir helak olacaksınız lafı. Baydı artık, yat uyu
- +1 yıl
O zaman Tanrı neden beni böyle yarattı? Hem böyle yaratıp hem lanetlemek nedir?
+1 yılKimse eşcinsel olarak yaratılmadı, dünyada sadece iki cinsiyet var insanlardada hayvanlardada, dişi, ve erkek, kadınlar genelde zeki olurlar ama bu özellik sende yok sanırım, din konusuyla ilgili bişeyler yazarken önce sağlam bilgi edin...
00 Yorumla
+1 yılİnsan tabiatı itibariyle yanlışa meyillidir. Allah onu uyarmak için peygamber gönderir. Gerekli uyarıyı yapar. Olmadı helak eder.
İnsanın kendi iradesi yok mudur ki...02 Yorumla- +1 yıl
İnsan sürekli seçimler yapar doğruyu yanlısı ayırt etmeye çalışır ama her yanlıştan tanrı o kişileri lanetlemez
- +1 yıl
Evet. Siz lanetlendiniz demez. Çözüm sunar. Ve onları sadece "cinsel tercihlerinden" dolayı değil, doymaz bir sapkınlık içibde oldukşarından dolayı helak eder. Hem herşeyin bir yolu yordamı var ya. İnsanların belli başlı bazı standartları var ve buna fıtrat diyoruz. Cinselliğin amacından saptığı bir dünyada hiçbirşeyin temiz kalamsdığı ve ensedtin, tecavüxün* eşcinselliğin yaygın olduğu bir fragman sunıluyor. Yani kısscası eşcinsellişe meyilli olmak bir imtihan, eşcinsellik bir sapkınlıktır. Haa "Yapım öyle naapiim. Duygularım doğuştan öyle" dersen şunu derim sana: içi azgın ama dışarda bunu frenleyebilen insanların elibden o fren mekanizmasını al bakalım, toplum diye birşey kalıyor mu?
+1 yılAllah istemese yani müsaade etmese eşcinsel olamazlardı. Kaderlerinde var kaderi yazan belli. Seçimi bize bıraksa da hangi yoldan gidecegimizi de görüyor ve önceden de biliyor bildiği halde durdurmuyor. Sonra yakıyor. Yani Yanıt evet.
24 Yorumla- +1 yıl
İnsan kendi kaderini kendi yazar öyle olmasa doğru yanlış cehennem cennet seçim bunlar olmazdı. Kaza önceden bellidir kaderi insan yazar.
- +1 yıl
Biz yazsak nolcak? Neyi sececegimizi biliyor ve bizi o taraftan çekmiyor. İstese bizi o tarafa gitmeye iten dusuncelerimizi siler kafamizdan. Göz yumuyor.
- +1 yıl
güzel kardeşim, kadere inanmak imanın şartlarından birisidir kaderi inkar etmek Allah muhafaza insanı dinden çıkarır, kafir eder yaradan her kulunu iyi, güzel fıtrat üzerine yaratır, fakat iradeyi sana bırakır, sen dilediğini yapabilirsin iyi veya kötü, her ne yanlış yapsanda unutmaki tövbe kapısı her zaman açık. saygılar.
- +1 yıl
Ben ne diyom sen ne diyon be ablacım. Boşa konuşmuşuz. Neyse. Saygılar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBune saçma soru cahilsin cahilligini bil a. g herkes normal yaratıldı bütün herkes eşcinsellige yöneldi ki en son insan kılığında gelen meleklere dahi halk sahip olmak istedi o anda helak oldu
33 Yorumla- +1 yıl
Escinsel olan bir İnsan daha escinselligin ne demek oldugunu bilmeden kendiliğinden buna yönelir * cahili.. Demek ki başka nedenleri var helak olmasınin
Cevap sahibi+1 yılOlum sen ne tür imansizsin. Herkes dünyaya sinanmak için gelir nefsine yenilmemen emredilir. Hristiyan bile doğsan arayip doğru dinini bulman emredilmis. Boşver tamam
Cahille girme münakaşaya; Ya Sinirini zıplatır Havaya , ya da yazık olur Adabına- +1 yıl
Merak etme benim imanım yerinde sen kendini düşün. Olum ben daha 9 yaşımda escinselligin ne demek olduğunu bilmeden eşcinseldim bu yüzden Tanrı beni lanetliyecek mi? Ben Allaha cennet için inanmam ona inandığım beni yarattığı için sukrettigim için inanırım. Dini de Tanrı gibi görmekten vaz geçin artık
Aile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı. Bu soruda çok cahil olacak. Pusuya yattım engelleri sallayacağım hepsine. Teşekkürler soru için.
00 Yorumla
+1 yılEşcinsel olmak suç değil hatta hastalık. Bunda dinde birşey denmiyor zaten. Ama bunu gerçeğe dönüştürene asıl sıkıntı
00 Yorumla
+1 yıl"Allah lut kavmini eşcinsel yarattığı halde" hmmmm.
Uyku sersemimisin yoksa trollmüsün01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka şimdi?
+1 yılBence tanrı ne yaptığını bilmiyor sanırım galiba bilmiyorum fakat :D
01 Yorumla
+1 yıllut kavminin tek özelliği eşcinsel ilişki yaşamaları değil bir çok yanlışları varmış :)
00 Yorumla
+1 yılbizim homofobık hocalar Lut kavminde zevk için eşcinsel birliktelik yapanları hedef alarak Allah eşcinselleri lanetledi lafını ortaya Attı
00 YorumlaSirf escinsel olduklari icin degil haddi astiklari icin Allahin emir ve yasaklarini dinlemedikleri icin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılallak yok cunku zaten bosver kanks
414 Yorumla- +1 yıl
Şaka yapıyorsan şakası bile saygisizca
- +1 yıl
şaka degıl cıddıyım
yok cunku :D saygısızlık neresınde sorabılır mıyım? - +1 yıl
Tanrıya sukredecek yok sayman
- +1 yıl
bu saygısızlık degıl kı yok saymıyorum
yok cunku zaten - +1 yıl
Bu evren yok mu sence? Bu evreni yöneten bir güç yok mu? Tanrı öyle belirli bir varlık değil o tüm evreni kaplayan evrenin her bir parçasını meydana getiren üstün bir güç. Sen bu evren aslında yok diyorsan o başka
- +1 yıl
Evet yok onun için boşver en iyisi :D
- +1 yıl
Evet yok onun için boşver en iyisi :D Tanrı acımasızdır galiba sanırım bilmiyorum fakat :D
- +1 yıl
Yorumun gereksiz. @TheJamesHarrisonW
- +1 yıl
Uykum var onun için saçmalıyorum pardon :D
- +1 yıl
Aslında uykumda yok boş boş konuşuyorum pardon :D
- +1 yıl
Fark ettim @TheJamesHarrisonW
- +1 yıl
@TheJamesHarrisonW hadı uyu sen :D :D
evren yok demıyorum allah yok dıyorum ayrıca - +1 yıl
Tanrı bu evrendir. Bu evrendeki sonsuz güç sonsuz bilgelik
- +1 yıl
tamam 4200 tanrıdan bırıdır emınım kı :D
Allah mı eşcinsel yarattı? Onlar eşcinselliği tercih etti.!
00 YorumlaOrasını bilmiyomda o kalıntılar aklına ne getiriyor
00 Yorumla
+1 yılnormal adam di onlar
ama değil mis iste01 Yorumla- +1 yıl
Bir arkadaş insan kılığında inen meleklere bilehalk sahip olmak istedi o yüzden dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşcinsel yaratmadı. Onlar sapıttı.
40 Yorumla
+1 yılölüyorum dedi insanoğlu... kolay gelsin dedi tanrı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır sonradan sapıttılar azcık araştır da konuş
11 Yorumla- +1 yıl
* bilsem niye sorayim *
Kafasına göre takılıyordur test yapmıştır belki
00 YorumlaDiğer Dünya'da Görüşürüz canım (:
00 YorumlaYorum yapmak ne haddimize bu kadar bilgi ile
00 Yorumlaeşcinselmisin?
08 Yorumla- +1 yıl
? Evet
- +1 yıl
11 yaşımda iki kızın evlendiğini vs resmederdim tabi eşcinsellik ile ilgili hiç bildim yok 10 yaşımda bir kıza aşık oldum
- +1 yıl
Aktif
- +1 yıl
Cinsiyet degistirmeyi dahi düşündüm sen düşün gerisini
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Allah Lut kavmini eşcinsel yarattığı halde neden cezalandırdı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler