Yası büyük insanlarin soytarılık etmesine gıcık oluyor musunuz?

iyi aksamlar. hem hava sıcak hem de uzerimde anlayamadigim bir gerginlik var bu yuzden bugun bircok seye sinirlendim. ayni ofiste calıstıgım avukatlardan biri (ben stajyerim) bugun bir etkinlige katılacagını, benim de eslik etmek isteyip istemedigimi sordu. geleyim dedim belki birileriyle tanısırım. hem bazı hukuki konularda kısa anlatımlar yapıldı hem de yemek falan yenildi. 50li yaslarda bir egitmen vardi, kendi anlatacagini anlatirken sacma sapan kahkahalar atti, come on guys (abartılı amerikan aksaniyla) gibi seyler soyledi ve ben ayar oldum buna. zaten sigaradan sararmıs uzun komunist bıyıkları vardi, iyice midem bulandi. yahu kac yasindasin, akademik bir unvanin var, karsindaki insanlar senden bir sey ogrenmeye gelmis sen ne diye soytarı gibi laflar ediyorsun? elbette kahkaha atmasi ya da come on demesi degildi sorun, uzun uzun anlatamayacagim kadar anlamsiz ve cocukca laflari vardi, neden guzel bi Türkçe ve duzgun bir diksiyonla konusup insanlari kendine hayran bırakmıyorsun, basitce? cok gıcık oldum zaten ac kaldım orada da

Yası büyük insanlarin soytarılık etmesine gıcık oluyor musunuz?