Arkadaşlar kimin ne giydiği sizi ilgilendirmiyor bi türlü öğrenemediniz

Arkadaşlar kimin ne giydiği sizi ilgilendirmiyor bi türlü öğrenemediniz

Kimin ne giydiği, toplum içerisinde yer almadıkları sürece kimseyi ilgilendirmez. Sen dışarıya adım attığın an, toplumun alanına giriyorsun. Çıplak veya tahrik edici giyinmek, biyolojik evrim gereği cinsel çağrışım uyandırır, dolayısıyla insanları istemediği bir hale sokar. Dolayısıyla RAHATSIZ EDER. Bir insanın giyinişinize nasıl laf etmeye hakkı olmadığını düşünüyorsanız, sizin de bir insanı rahatsız etmeye hakkınız yok. "Bakmasın o halde" gibi ilkel ve saçma sapan bir cümle kurmayınız, zira böyle birşeyin imkansız olduğun hepimiz biliyoruz, birbirimizi kandırmayalım. Böyle giyinerek toplumda bir görüş yaratıyorsunuz, günün sonunda insanlar da öyle giyiniyor, sonra bir bakmışız kimin eli kimin cebinde belli değil. Buna karşı gelenlere de "yobaz" diye etiket yapıştırıyorsunuz. Halbuki aklı olan, dine inanmayan birisi bile buna karşı gelir. Lütfen yanlış anlamayın, sizi üzmek veya kızdırmak istemiyorum, görüşünüzü anlıyorum. Yalnızca fikrimi belirtmek istedim, derdim asla hakaret değil...
Her insanın tercihi ve hayat tarzı kendisini ilgilendirir. Ben kimseyi dış görünüşüne göre yargılamam, eğer birisi dinlemek isterse fikrimi güzel bir dille anlatırım. Zorbalık yapmak yerine saygılı olmayı tercih ederim. Ancak eşimin tesettürü, Allah’ın rızasını kazanmak niyetiyle ve samimiyetle yapmasını isterim, gösteriş için değil.
Hayır bende giyiyorum ve kimseyi ilgilendirmez kimene herkes işine baksın. Tabi aşırı açıklık hoş değil ama beni ilgilendirmez rahatsız olsanda saçmalamaya gerek yok en fazla dalga geçip geçersin.
Cevap
33Cevap
hayır tabi ki de beni ilgilendirmez kimsenin giyimi. ister açık ister kapalı olsun.
Önemli olan giyidiği kiyafet değil taşıdığı karakteridir. Ona kalsa kapalı olupta ne işler çeviren insanlar var. Bence çokta derine inmeyelim bu konuda. 😏
Yerinde güzeldir de yerinde.
Bir çoğu teşhircilik yapıyor. Açık giyinmek yerinde olmalı.
.
Saygı sokaktaki insana da gösterilmeli ki saygı beklensin.
Hayır ilgilendiriyor hemde öyle bir ilgilendiriyor ki , belliki bilmiyorsun bilsen bırak açık giyinmeyi giyinenlerden kaçarsın.
bide bunu “Din” adı altında yapanları anlamıyorum linçlemeyin lütfen elhamdülillah müslümanım ama Bakara suresinin 256. ayetinin ilk kelimesi: Dinde zorlama yoktur.
Gerçekten özgürlük diye diye kadınları çıplak görmek zorunda değilim ben. Yerine göre giyin âlâ sonrasına gerçekten laf ediyorum.
kimin ne giydiği beni ilgilendirmiyor da bazen yolda görüyorum içimden tövbe estağfurullah diyorum 🤣
Samimi olduğum, sevdiğim insanları genel olarak her konuda zorbalarım, hak veya değil seviyorsam yaparım 😅.
Yok ya ben giymediğim için sadece garipsiyorum nasıl giyebiliyorlar diye ama hani zorbalamakta saçma yani kimin ne giydiği bizi alakadar etmez
Açık giyinmek başka, anadan üryan dolaşmak başka. Ben kimsenin orasını burasını görmek zorunda değilim.
Açık giyinmenin de bir adabı olur, olmalı.
Önyargı olmaması gereken bişey, onyargi olmadan daha mutlu oluruz. Birakalim herkes kendi tercihi kendisi yapsın. Baskı her zaman ters teper
Açık giyinmek farklı. Çıplaklık kendini tehşir etmek ayrıdır.. Toplumda yaşarken buna dikkat edilmeli
açık giyinen kadın bir erkek penisi belli olan kıyafet giyse laf eder ama değil mi denizde külot giyene laf eder ama
herkes kendine yakışanı giyer kimseyi ilğilen dirmez
Asla bilakis açık giyinenler bana daha sempatik ve güvenilir oluyor
Kimsenin giyimi kimseyi ilgilendirmez nokta.
İsteyen istediğini giyebilir yeter ki bana karışmasınlar
Hayır ama fikrimi sorarsa çıplak gezmek tarz değildir derim😁😈
Yooo çok güzel oluyorlar.
Sen nasıl giyinirsin
Çoğu kapalilarin açık giyinen kadınlardan daha dikkat çekmesi peki
Çoğu o. c bunu yapar. Biz ise ne güzel yakistirmus deriz
Ooo destekliyorum. . Zorbalığa karşı hayır , üstündeki tül güzel eser rüzgarda. Jajajajaaj
Yok neden zorbaliyim ki, kara carsaf giyse de zorbalamam
Ben sırf keyfimden zorbaliyorum
bunun tersini yapanlarda var ikiside yanlış kim ne giyerse giysin
Bırak yabancı birini ben eşimin ne giydiğine dahi asla karışamam ister mini etek ister tayt giyer bana sormaz izin almaz
İnsan kendine yakıştırdığı şeyi giyer (sadece kıyafet değil) mutlu yıllar herkese
Kimseyi ilgilendirmez nasıl giyinildiği ya herkes istediği gibi giyinsin
Beni ilgilendirmiyor kimin ne yaptığı
Kimseyi ilgilendirmez
Herkesin kendi hayatı benenaaaa😅
Görmüyorum çünkü umurumda değil.
İsteyen istediğini giyer
hiç kimseyi zorbalamam
Kimsenin buna hakkı yok ki
Hayır bizi ilgilendirmez
İsteyen istediğini giyer. Beni rahatsız etmiyor.
Özellikle erkekler yapıyor nedense
Bu giyinmek olmuyor yalnız
kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez.
Zorbalamam ama işin şeyini çıkartıyorlar dışarıda
hayır öyle bir hakkım yok
Valla zorbalayan olursa ağzına bi tane çalarım
Hayır umrumda değil.
İlgilenmiyorum
Asla.
Bakar gecerim banane
Ilgilenmiyorum
Ayy sen ne kadar aciksin
Bişey derdime ağır olur sana neyse saygı duyalım.
Ben karışmam
Kimsenon hakkı yok
Tabiki
Yok balim
hayır
Hayır tabi ki
Yoo banane
Farketmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?