Kız kardeşim eximden nefret etmeme rağmen sürekli ondan bahsediyor?

Kız kardeşim exim. Talhadan dedim 100 kere nefret etmeme rağmen bahsetmeye devam ediyor? Ben onun takintili olduğu kişiden ismini desem sinir krizine girer aq hadi herseyi gittim ben sırf bakkala gitmedim diye sen gelene kadar talanına ismini soyliycem diyip talha talha diye devamını getiriyor ve ben sırf kardeşim demesin diye de nefret ediyorum demedim ben zaten ondan nefret eden biriyim s#ki kalkinca yaziyor aşırı lovebpmbing yapıyor ve apaçık belli kardeşime de diyorum kötü özellikleri var falan diye işte diyor ki o sana karic8m demişti ama diyo * belasını pembe gözlüklerle bakıyor bide onun sapık olduğunu kendisi de kabul ediyor bende diyorum ki iste karic8m diyor öbür gün instagram kullanicisi yaziyor diyorum hesabi kapanıyor sürekli diyo hadi herseyi geçtim niye onun bana guzellemes8ni yapıyor aq 2 si ayrı rahatsiz edici ama kardesiminki daha fazla bakkal konusuyla nasil bağladın yani bide ex le alakalı olduğu için içimden geldi lafını kullanamiyorum kardeşim de biliyor bana gönderme olsun diye içimden geldi lafını kullanmaya çalışıyor aq bide kardeşim normal biri değil ruh hastasi sinirini tutamayan onyargili kardeşim biri bide bakkal sebebini sorarsanız daha demin ben gitmistim şimdi ise sen niye gitmiyor falan sordum öyle sohbet falan ztn bu aralar en çok ben gidiyorum kendisi hiç gitmiyor ztn dedim 2023 te falan film izlerken sofrayı hep ben tek kaldirdim herseyi ben hazırladım vs ne alaka diyor bak bakkala zorla göndereyim çalışıyor 13 yaşında œ bana baskı uyguluyor tabiki daha önce beni oldurmeye calistirdigi da oldu 😬 benden 4 yaş küçük ya bebesi neyse bende sırf uğramamak için 1 dk dedim nefes molası veriyorum dedim sonra işte kalktım salona doğru sonra hemen gizlice çorapların olduğu yere cebimdeki parayı sakladım şeytanın aklına gelmez sonra mutfağa gittim sonra dedimki para nerde dedim sende dedi bende bulamadım falan dedim ara dedi bende arıyormuş gibi salonla mutfağı geziyorum gezerken bazı şeyleri dusunuyorum şimdi de başka yerde yatmaya gitti vs
Kız kardeşim eximden nefret etmeme rağmen sürekli ondan bahsediyor?