Toz konduramadığımız insanlardan yapmaz dediklerimiz dışında kim bize yanlış yapıyor ki?
Size en son kim yanlış yaptı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
En son bana kim yanlış yaptı söyleyeyim birisi vardı ağladı sızladı yardım istedi onu bunu istedi kötüyüm dedi söyleyeyim böyleyim dedi yardım ettik yanında olduk birisine karşı savunduk destek olduk ondan sonra yapmadığımız kalmadı o kişiden uzaklaştırmak için hatta o kişiyi bize kötüledi demediğini bırakmadı şöyle yapıyor böyle yapıyor dedi sonra biz de tuttuk buna inandık adamı gerekli yerlere şikayet ettik hatta adam bazı konularda ceza aldı sonra bir gün bir baktık bizden uzaklaştı çeşitli bahaneler uydurdu sorduğumuzda o adamla görüşmüyorum dedi yapmıyorum etmiyorum dedi biz de inandık Ne bilelim meğerse adamla gizli gizli görüşüyormuş da haberimiz yokmuş ama adam bir güzel itiraf etti yani insan enayi yerine konduğu için çok üzülüyor ya herkes herkese bir yanlış yapıyor da herkes ben dürüstüm diyor kimse dürüst değil kimin ne mal olduğunu çok güzel gördük
Açıkçası en çok üzüldüğümüz yaralar en güvendiklerimizden gelir, çünkü onları kırılmaz bir kale gibi görürüz. Fakat insanız, herkes hata yapabilir. Önemli olan, bu yanlışın ardından dürüstçe özür dilenip, ders alınması. Eğer sana yanlış yapan biri özür dilemediyse, durumuyla yüzleşip kendi huzurunu korumalısın. Bir kahve al da keyfin yerine gelsin, bazen en iyi terapi bu oluyor. 😊☕💛