Hepimiz çok iyi insanlarız, kimseye yanlışımız olmaz! Hep bize yanlış yaparlar ama hatalarımız olur bazen.
Siz en son kimi, kandırdınız, en son ne zaman yanıldınız, yanılttınız, ektiniz, yalan söylediniz. En azından birisini söyleyin🙂

Hepimiz çok iyi insanlarız, kimseye yanlışımız olmaz! Hep bize yanlış yaparlar ama hatalarımız olur bazen.
Siz en son kimi, kandırdınız, en son ne zaman yanıldınız, yanılttınız, ektiniz, yalan söylediniz. En azından birisini söyleyin🙂
Sinirlenmem pek amaa iş arkadaşım beni tavrıyla sinir etti, bende yönetici olduğum için ona çok sert emir vererek bir işi yapmasını söyledim 🤭😅😁
Kendimi o an iyi his etmedim ama şimdi artık normalleşti buda niyetimdi 🤭
Kimseye yanlış yapmıyorum, olumlu uyumlu olmaya çalışıyorum. Ama hep sonunda sinir olan , kazıklanmaya çalışılan, laf sokulan ben oluyorum. O dakkadan sonra bilerek yapabileceğim bir kötülük varsa gözüne soka soka yapıyorum. Kötülük derken öyle zarar verici bir davranış değil sadece ufak belirgin bir hareket. Beni tanıyan ve bilen biriyse şaşırıyor o halime. illa kötü olunacak yoksa anlamıyor bazıları👍
Arkadaş grubuma. Kiz kıza oturacktik, eşler de gelsin dediler bende işim olmadığı halde benim işim var dedim. Masumca bence :)
Doğru yapmışsın bence. Onlar da anlayışlı olmalı. Sohbet olur, gülersin, güzel kadınsın, iyi niyetini görmez, adam yanlış anlar dik dik bakar, rahatsız olabilirsin çünkü aklın kiri yıkamak ile geçmiyor. Ha ortamınızı bilmiyorum belki çok düzgün insanlar ben olasılıkları ifade ettim🙂
Yooo bana onların eşi yanlış bakar diye düşünmedim ama benim kız kıza. sihnetim. var adamlar. olunca ne konusucam onlar aile ben yalnız kendimi rahat hissedemem.
Eig için teşekkürler 🌺🌺🌺
Cevap
5Cevap
Yanlış yapmıyorum hiç mutlaka karşımda ki kişi hak etmiştir
Bilmeden hata oluyor bazen ani yükselmeler ama yanlış , kazık hiç atmadım. Çok kazik yedim yürek güzelliğinden.
En son birine kötülük yaptim ( niyetim iyi idi, sonu kötü oldu) onun vicdan azabını yasıyorum ve büyük ders çıkararak yol aldım o hatamdan.
Hatırlamadım, demek ki bilerek yapmıyorum :P
Hata, kullara mahsustur.. Bende hata, yanlış olmaz 😏
Yalanla dolanla işim olmaz da mesajını veya aramasını görüp cevap vermediğim oluyor.
Hayatımda bir insana bile yanlış yapmadım.
Hatırlayamadım 🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?