Sizi kim neden üzdü en son 🤔 evet arkadaşlar cevaplayın bakalım 😊
#mekân44

Sizi kim neden üzdü en son 🤔 evet arkadaşlar cevaplayın bakalım 😊
#mekân44
sevilmek nasıl bir şey ciidden tadamadım ömrümde 1 kere sevgilim oldu ailem her akşam kavga ediyor köpek gibi çalışıyorum sevgi, şevkat, belki abartı olucak ama uyku hepsi haram oldu yaşım genç belki diyorum ileride iyi olur ama ailem ölünce bana bakıcak kimsem yok bir arkadaşım bile yok arıyan soran okadarda kötü birisi değilim sadece gece hayatım yok kazandığım parayı babama veriyorum borcunu ödesin diye rahat bir hayat için çabalıyorum ama ne kadar çalışsamda ne kadar düz bir insanda olsam da kimse beni beğenmiyor * birisi değilim arkadaşım ölüyorum dese giderim cidden ölmeye giderim borç verdiğim kişiden borcumu bile isteyemiyorum kırmaya korkuyorum belki ihtitacı vardır diye isteyemiyorum ya da cebimde 10 tl varsa parası olmaya birisine 5 tlmi veririm kimseyi kıramıyorum ama ve çok maço birisiyim adaletliyim kimsenin parasında gözüm yok harama el uzatmam karı kıza bakmam yanlıs anlarlar diye göz göze gelirler diye korkarım bile iin sonu nasıl biticek merakla bekliyorum.
Formula 1’in yaşayan efsanesi 4 kez dünya şampiyonu Alman pilot Sebastian Vettel’in geçen haftasonu sonunda emekli olması beni fazlasıyla üzmüştür. Kendisinin ilk yarışını daha dünki gibi hatırlarım.
Süper hızlı bir pilot olmasının yanında kişiliği ve karakteri ile 10 numara 5 yıldız bir insan. Bundan sonraki yaşamında ona ailesi ile beraber mutlu bir hayat diliyorum
Cevap
15Cevap
Hatırlamamak en güzeli sanırım.. Keyifli geceler..
Boş vermek daha iyi.. Bizi üzenler bizim kadar üzülmemiş de olabilir.. O yüzden akışa bırakmak daha iyi 😏👍
Aynen öyle o modda devam 😄🤣
Hayatın kendisi
Ablam dediğim can dediğim insan meğerse içten içe beni kıskanıp yaptığımı yaşantımı hazmedemeyip içinde biriktiriyormuş o kadar alaksız ve saçma bişeyden kendini tutamayıp patlayıp içindekileri kustu ki şok oldum ve çok üzüldüm ki hala tam atlatamadım yaşadıklarımı
maalesef 😏
Yani evet ama ders aldığım yönde çok oldu tabi
Uzun zamandır kimsenin beni üzmesine fırsat vermiyorum.
Onu seveyim diye elinden geleni yaptı. Sonunda ben sevdim, o başkasına gitti. Bu, bana hayatın vurduğu en büyük silleydi.
Kemeraltı çarşıda bir dönerci var o üzmüştü. Bol soslu dürüm istedim az sosluydu moralimi bozmuştu
Çok minnacık şaşkınlıkla, üzüntü yaşamış olsamda geçti 😀
Üzmek demeyelim de anlaşılamiyor olmak kırdı. Neyseki zaman herseyin ilacı
Hımm
Bi iş nedeniyle üzüldüm.
Peki ya seni kim üzdü?
Geçer umarım
Haklısın
Platoniğim.2012den sonra kims eüzmedi beni, izin vermiyorum artık !
Herkesi kendim gibi bildiğim için herşeye üzülebiliyorum. İlla tanımam şart değil
Kolay kolay birşeylere üzülmüyorum artık üzülürsem de 5 dk sürüyor 😂
Kendim yapıyorum bunu, şükür bunu da kimseye kaptırmadım😄
Karakterli sandığım karaktersizin birisi. Neyse ki uzun sürmedi üzüldüm ama 5 dk falan 😄
Herşeye üzülen bi yapım var galiba en son haberde izlediğim bişey üzdü
Bende sıyrılmak istiyorum bu duygusalliktan ama olmuyor kendime eziyet etmeye bayılıyorum galiba
Son cümlem kendime olan bi sitem sözüydü ayrıca birileri için üzülmekte gayet insani bişey ve her duygunun kontrolünü elimizde tutamıyoruz maalesef
İnsanlar bende takmamaya karar verdim kendime hobi buldum
Sevgilim yani eski sevgilim telefonunu komple kapamış ulaşamıyorum ona üzgünüm
:(
Evet üzülüyorum. Daja önce de ayrılmıştık hiç böyle değildi halimi hatrımı soruyordu barıştık ben hala beni niye bıraktın neden öyle dedin neden böyle yaptın diye diye bıktırdım telefonu bile açmıyo
:((
Umarım neredeyse 1 hafta olucak
1 hafta olcak aslında
Sen sağlam aşk acısı çekmişsin herhalde
😶😶
İyi bari
Benim hedefim o berbaer olucaZ tekrar😂😂
Bence var
:((.
Şu an işim var akşam aruycam teli açıksa
Valla tüm KS bu sonucu brkliyo aetık. Sormadığım soru bu konuyu konuşmadığım insan kalmadı😂😂
Aaa nası bilmessiin😂😂😂
🤭.
İsmimi görünce hatırlamıycaksın ya görseydin şu an da hatırlardın
Genelde kendimi kendim üzüyorum takılı kaldığım tek bir olay var onu asamadim bir türlü o yuzden dün gece aklima gelmişti ve üzülmüştüm.
En son babam üzdü ve geçmiyor yarası.
Sevdiğim birisi üzdü. Üzenin anlamayacağı şekilde 🖤
Kimseye üzülmüyorum çünkü insanlara değer vermiyorum beni ancak sevdiğim kişiler üzebilirler
Beni kimse uzemez çünkü hayatımı üzülmeye arayacak kadar vaktim yok...
Ne sen sor ne ben söyleyim👀
Peki o zaman sormadım say 😃😃😃 bende seni söylememiş sayayım 😃 cevap vermedin farzet
Karşı cinste bana nasıl kendini açıkca ifade edebilmesine, dürüst, mert, cesur olmasına hayranımdır
Kendim..
Ablam üzdü sanırım 😏
Kendim kadar hiç kimse
İstemezdim ama aptal yerine koydu beni.
En son kendim üzdüm"(
yapi olarak üzgün bir cocugumdur
Eski bir tanıdık diyelim
Konuştuğum kişi. Son üzüşü zaten
En son kim mutlu etti bizi? Asıl soru bu olmalı
İş yerinde ve aileden birileri…
Üzmediler ya beni üzmek zor
Valla beni artık o kadar üzdüler ki en son kim üzdü hiçbir fikrim yok
Beni kimse uzemez valla unuturum gider
Kendim. Başkası üzemez beni.
Hangi birini desem hepsi incitti
Aklıma küçük emrah geldi 😂😂
Baba yarisiyiz oğlum derdi nuri alco 😂😂😂
Tamir haneye ortak etmişti emrahi kardeşini de yurt dışına tedaviye göndermişti 😂😂😂
Tövbe yarabbi ya
Coşkun en kaliteliydi içlerinde özellikle aranan yüz 😂😂
Hiç affetmez coşkun 😂😂
Bir polis beyfendu üzdü hicbirsey yapmadigim halde olsun
Ne hali varsa görsün
Hoşlandığım kişi.
Annem babam😔
İnşallah amin
Hayat
Canım kendim
Hatırlamıyorum.
Hayat
İnsanı en çok en sevdikleri üzüyor.
Bir tane 28 yaşında adam
Gönlümü kaptırdığım adam:(
Kendim
Öyle maalesef
Kimse 😄
Beni üzenleri 27 Ekimde silip attım kendini değiştirdim kimse beni üzemez bu saatten sonra
Sağ ol darısı başına 😊
Rica ederim ne demek 😄
İtin biri
Üzeni s**kim
Kendimi kimseye üzdürmem
Bilmem hatırlamam
Gördüğüm rüya beni üzdü
Arkadaşımdı.
Hatırlamıyom
Kimse
Annem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?