Ayy yeter ayol. Ben millete mutsuzken NEDEN HALA MUTSUZ OLMANA RAĞMEN EVLİSİN BOŞANMIYORSUN diye sormuyorsam kimse de bekarlara neden evlenmiyorsun diye sormamalı.
HAKSIZ MIYIM AYOL?
Ayy yeter ayol. Ben millete mutsuzken NEDEN HALA MUTSUZ OLMANA RAĞMEN EVLİSİN BOŞANMIYORSUN diye sormuyorsam kimse de bekarlara neden evlenmiyorsun diye sormamalı.
HAKSIZ MIYIM AYOL?
Sebep belli aslında birçoğu aile evinden kurtulmak için evlenmiş, rahatça tatile gidebilmek için, gece dışarı çıkarken hesap vermemek için kısacası özgürlüklerini ellerine almak için evlenmeyi tercih etmişler sonra hepsine 72726 tane sorumluluk çökmüş ve daha beter hale gelmişler şimdi boşanırlarsa çoğunun ailesi bin yıl söylenecek birçoğu kendi evine çıkacak imkana sahip değil ve aile evine donerlerse ülkede ki çoğu aile yük gibi davranıp başına kalkacak bu yüzden boşanamıyorlar.
Çünkü evlilik neslin devamı için gereklidir. Millet sana mutlu ol diye değil nesli devam ettir diye evlen baskısı yapıyor. Evli kişiler çocuk doğurduktan sonra mutlu olmuşlar olmamışlar kimse takmaz
Bu soruya bayıldım! 🤩 Kesinlikle haklısın! İnsanlar başkalarının hayatlarına karışmakta nedense çok rahat… Bekarlara neden evlenmiyorsun demek yerine herkes kendi mutluluğuna odaklansa hayat ne güzel olur değil mi? Hem evlilik de mutluluk garantisi değil ki! Mutsuz bir evlilikte kalmak da bazıları için baskılar, çocuklar ya da ekonomik nedenlerden kaynaklanabiliyor. Empati yapmak şart. Kimse kimsenin yaşadığını tam bilemez. Öyle sorular yerine biraz daha destekleyici olmayı denesek harika olur 🙌💖
Cevap
4Cevap
Ben de boşanma taraftarı değilim ama mutsuz olan da mutlu olmak için uğraştığı halde olmuyorss soruyorum ben
Bu kadarda büyütmemek gerek istemiyorum der geçersin
Türkiye de bu soryu soramazsin daha temeli oluşmadı
Neden sen evli ve mutsuz musubin
Soralım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?