Hemen sanane yazmayın burada gerçek hayatta kimse kimseye sanane demiyor biraz gerçekçi olalım😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
ben direkt olarak seni ilgilendiren bi durum degil diyorum sananenin bi tik kibarlastirilmis hali
Benim tanıdığım ne evli insanlar neler neler yapıyorlar onları gördükçe miğdem bulanıyor
Ne yapiyorlar? Siz de hic evlnmediniz mi benim gibi
Evet hiç evlenmedim ve bu gidişle olmayacak sanırım neler yapıyorlar say say bitmez
1 tane ornek verir misiniz
Gözümün önünde tanıdığım bir kadın kocasını başka bir erkekle aldatıyor
Gozunun önünde nasil oluyor bu
Yani yapan da gizli yapar sen nasil ogrendin ki
Orası biraz sıkıntılı uzun bir konu
Bir akrabaya şey demiştim. Ben zaten evlenip boşandım o yüzden kimse almıyor beni... şok geçirdi kadın duzeltmedim de hala öyle sanıyor büyük ihtimal jsjwkxjkxkkxk
😂😂😂😂😂😂😂😂
Nerden aklına geldi ya
Bende beni beğenen olmadı hiç falan mi desem 😂😂olsa hemen evlenicem de yok iste teyze naparsin 😢😂😂😂
Ondan önce evlilik sohbeti vardı konunun bana geleceğini anladım zaten anlik değildi... bir başka akrabaya ben evlenmeden hamile kaldım önceden bunu duyan evlenmiyor demiştim o yüzden annemler genelde akrabalardan uzak tutuyor beni hsjwnxjkskjxx
Kısmet bu işler dersin. Ecelle nikahın saati değişmezmiş
Nasip kısmet bu işler diyorum oysa hiç evlenmek gibi niyetim yoktur.
Canım öyle istedi kimseyi ilgilendirmez diye cevap verir
Evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum istediğim gibi birini bulursam evlenirim de
O zamanda aşık olmayi bekleyen zavalli kiz gibi hissederim 😂😂
Yani zavallilik degilde utanirim ben zaten utandircak bi tip olmasa böyle soru sormaz
Sade aşk için değil ki huyunu davranışlarını falan beğenmen gerekir manasında ayrıca millete de izah etmek zorunda değilsin bu konu hakkında konuşmak istemiyorum diyebilirsin
Kadınlar sahte çıkarcı hilekar
Kadınları begenmiyorsan erkeklerle evlen derlerse?
Heteroyum ben ne erkeği
O zaman kadinlari begeniyorsun oyle mi?
Öyle tabi iyi insan yok anlamında dedim olaya o yönden bak
Keyfimce yaşıyorum diyorum ben…
İnsan bir hayat arkadaşı arar bence ha?:) evlenip boşandınız mı hiç mi?
@rcans Hayır evlenip boşanmadım da. Gayet mutluyum böyle:)
Ne güzel insan zaten kendini sevdikten sonra tek başına hayatını sürebilir. Herkes evlenmek zorunda değil tabiki ama hayat kısa birlikte yapılabilecek çok şey varken değerlendirmek gerek bence :) birlikte derken evlenilecek insanla:) bu arada kaç yaşındasınız?
@rcans Kendimi aşağı çeken bir evliliktense yalnız daha mutluyum diyorum. Zorla evlendireceksin beni niyeyse:)) 42 yaşındayım…
Hahahahah evet sanki annenizmiş gibi oldum kızım evlen artık der gibi:) ya çünkü bence aile kavramı güzel bir şey ileride çocuklar torunlar vesaire:) bir de neden evliliğin kötü yanını düşünüyorsunuz? Çevreniz de kötü örnekler mi var o yüzden mi?
Hala evlenilebilir geç değil :))) bu yaza yetişmez belki ama seneye yaza evlendiricez sizi hahahaha
@rcans 😂😂😂😂Kmtü yanını düşünmüyorum, bakıyorum hayatımda olma ihtimali olan kişiye, bu adamla ömür geöer mi diye. Asla cevabı evet olmuyor, olamıyor, ondan:)) Hayatıma biri girince 1 aydan sonra mutsuzlaşıyorum. Sonra bir bakıyorum, aaa yalnız insan mutlu insanmış☺️ Biraz fazla huzuruma düşkünüm herhalde. Anlayacağın ben bu hallerdeyken daha çok yaz geçer evlenmeden😂😂😂
Ben de öyleyimdir aslında. Keyfime düşkünümdür. Yalnızlığı severim. Kova burcuyum. Fakat bunlara rağmen evliliğin güzel olduğunu düşünürüm her ne kadar toksik insanlara denk gelsem de :) bence sizi birisi çok fazla incitmiş siz o yüzden biraz küssünüz gibi evliliğe :) bu arada 1 ay iyi bir süre hahahaha doğru insan gelmemiş size bu yaza kadar halledicez 😂😂
@rcans Şöyle yapalım, gönlümüzce olsun her şey diyip tatlıya bağlayalım. Seni everelim, ben uzak durayım. İki taraf da mutlu olsun;)
Tabiki gönlümüzce olsun. Tatlıya bağlayalım tabiki düğün pastasıyla 😂 benim biraz daha kariyer yapmam lazım sonrasında olur çifte düğün 😂😂😂
@rcans Sevdim seni, tatlı dilini, merakını, zıpırlığını:) Benim kariyer basamaklarından, sertifikalarımdan, eğitimlerimden, diplomalarımdan falan vereyim sana biraz ablacım:)) Düğün hediyem olsun.
Teşekkür ederim:) yazılım tarafından varsa seve seve kabul ederim :) afedersin yavş.. aklık olmasın diye ben söylememiştim sen o samimiyeti gördüysen ben de rahatça söyleyebilirim o zaman abla :) düğün hediyesine geçtiysek madem tatlıya bağlayacağız düğün pastan benden abla 😂😂
@rcans 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Yazılım yok ama istatistik- analiz falan var, olmaz mı?
Algortimayi ünv de almıştım, sevmiştim keratayı:)
Ben de dedim yanlış bir şey mi söyledim o emojiyi atınca :)))
Dedim daha çifte düğün yapıcaz ilk günden yanlış mı anlaşıldık 😂
@rcans Hala düğün pastası diyorsun ondan o emoji:) Sana inat evlensem de düğün pastası yaptırmayacağım😂😂😂😂
Ooo algoritma işime yarar olur olur sayısal şeyleri alırım:) sen ne iş yapıyorsun ki abla? Söylemek istemiyorsan zorlamam tabi sadece bu kadar sayısal sertifikan olması merak ettirdi:) matematik öğretmeni olabilir nisin?:)
Hahahahah düğününe sokamasam bile ben de düğün arabanın önünü keser elimde pastayla tattırırım size 😂 en azından inatla da olsa ağzından evlenme lafı çıktı iyi ilerliyorum 😂😂
@rcans Matematik öğretmenliği mi? Ben mi? Olabilir miyim acaba?
Neden olmasın? Ben sen de o potansiyeli görüyorum. Enişteyi de geometri öğretmeni bulduk mu özel derslerle köşeyi dönersiniz hahahahah
Matematiği sevmiyorsun desem istatistik analiz algortima onların sertifikasını almazsın. Çocuk sevmiyorsun desem? Bunu bilmiyorum bu olabilir:) hani yapabilir miyim dedin ya neden yapamayacaksın diye seçenekleri değerlendiriyorum:)
boşanmasını bekliyorum de
Bazı kızlara güvenemiyorum ortalık berbat
Bi enayi bulamadım de
tövbekarım
Canım istemiyor
keyfim öyle istiyor
Keyfim öyle istiyor
Sana ne diyorum
Zamann
Canım öyle istiyor
Karı yok
Okuyom