Hayır. Sadece kendi ekonomik özgürlüğüm benim elimde olsun istiyorum. Ama olurda boşanma gibi bir durum yaşandı işte o zamanda kimseye yük olmadan yaşarım.
Bir erkek para kazandığı zaman mutlu bir aile kurmak ister bir kadın para kazandığı zaman artık kimseye muhtaç değilim kafasına girer. Aramizda ki fark bu bu yüzden evlenmek istemiyorum
Benim ki olmuyor kız çevrem hiç yok ailem birkaç tane kız buldu çevreden birinin sevdiği varmış benim sayemde evlendi diğeri evlenmeyi düşünmüyormuş bende bir daha evlenmek isteyeni skim dedim öyle kaldı 🤣
Anneme yeşil ışık yakan bir aile vardı onlardan kız istememiz için elinden geleni yaptılar ve sonunda istedikleri oldu haber verdik kız istemiyor dediler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Okuyorum ve atanmadan evlenmeyeceğim diyorum.
Sende de şu var mı mesleğimi elime alayım evlendikten sonra işler istediğim gibi gitmezse boşanır kurtulurum nasıl olsa mesleğim de var
Hayır. Sadece kendi ekonomik özgürlüğüm benim elimde olsun istiyorum. Ama olurda boşanma gibi bir durum yaşandı işte o zamanda kimseye yük olmadan yaşarım.
Evlenmeden boşanma konusunu düşünen kızlardan uzak durmak gerektiğini bir kere daha hatırlattığın için sağol
Sizin sayenizde düşünüyoruz yoksa bizde boşanma meraklısı değiliz.
Bir erkek para kazandığı zaman mutlu bir aile kurmak ister bir kadın para kazandığı zaman artık kimseye muhtaç değilim kafasına girer. Aramizda ki fark bu bu yüzden evlenmek istemiyorum
Çünkü kimseye muhtaç değiliz.
Muhtaç olmayan erkekler kadınlar her zaman muhtaç aksini iddaa ediyorsan askeri ortamlara bak iyi araştır
çevrem yok yardım eden ön ayak olan insanlar yok o yüzden evlenemiyorum
Tek eşliyim derim herhalde
Üçüz erkek mi
Evet üçüz oğullarım var
Maşallah Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim
Hiçbir erkeği kendimle ödüllendirmek istemiyorum dermişim şaka şaka planlarımda yok şu an dksnslldlel
Pp yüzünden altıma kaçırdım
Abimi bekliyorum diyorum
Abin kaç yaşında
33 oldu
Söyle çok acele etmesin kırka daha çok var
Nakshjsjsjs deriö
Okulun bitti mi kız senin
Ohooo okul mu kaldı
Şimdi napiyosun sen çalışıyor musun
Çalışıyorum. Sen ne yapıyorsun aday adayın var mı
Bende çalışıyorum canım işte hiç aday yok niye diye sor
Niye benim var mesela isteyince de oluyor djxjd
Benim ki olmuyor kız çevrem hiç yok ailem birkaç tane kız buldu çevreden birinin sevdiği varmış benim sayemde evlendi diğeri evlenmeyi düşünmüyormuş bende bir daha evlenmek isteyeni skim dedim öyle kaldı 🤣
Görücü usülünde çok duymaya bailadım etraftan ya
Benim gibi ortamında kız olmayan ya görücü yapacak ya da internetten bulacak ama görücüden midem bulandı
Haklısın ya genelde ne olacağı belli olmuyor
Anneme yeşil ışık yakan bir aile vardı onlardan kız istememiz için elinden geleni yaptılar ve sonunda istedikleri oldu haber verdik kız istemiyor dediler
Ya konuştuğu ya sevdiği vardır bira znasibe insnıyorsan nasip işi cidden
Annem sorduğu zaman yoktur demişler de neyse benim şimdi netten bulmam lazım sen yalnız mısın
Maksnsjdjsjs böyle zor bulursun dedim ya benim görüştüğüm bar diye sana kolaylıklarrr
Hiç te zor değil tek sorun aynı şehirde olmuyor olmamız yoksa günde üçbes tane düşüyor
Homoyum diyorum