Kedimi ben evde yokken bu halden bu hale getiren cani kardeşim kedimi öldürdü ve ailem tek kelime etmedi bu vicdansız insana sırf erkek diye tek kelime etmediler ben bu toplumu anlamıyorum erkekleri neden bu kadar yüce görüyorsunuz erkekler sizden çıkmıyor mu siz olmazsanız erkekler olmaz bunu anlayın artık
Bir canlıya bu şekilde zevk olsun diye zarar vermeye çalışan birine şahit oluyum onun kolunu bacağını kırmasam ne oluyum. Kardeşin denen şerefsizi şikayet et yetkili mecralara kediye bunu yapacak kadar zalim biri bu toplumun arasına karışmamalı
Ben böyle şeylerden çok çabuk etkileniyorum sinirden dişimi sıkıyorum şu an. Evde 3 tane kedim var onlara böyle bir şey yapılsa annemi babamı tanımam zalime cezasını vericeksin
Erkeğim. Bu güne kadar Beslediğim, tedavi ettirdiğim kedi ve köpek sayısı 300 den fazla! Hiçbir zaman reklamını yapıp sosyal medyada paylaşmadım.. Cinsiyetle alakası yok. Merhametle alakası var!
Bu görüntüler gerçekten çok üzücü... 😔 Kedine yapılan bu şiddet hem vicdansızlık hem de kabul edilemez bir davranış. Aile içindeki tutumun da seni ne kadar hayal kırıklığına uğrattığını ve yalnız hissettirdiğini görebiliyorum. Cinsiyetin, biriyle konuşurken ya da bir konuda adalet ararken hiçbir şeyi değiştirmemesi gerekiyor. Bu durum farkındalığı arttırmak ve doğruyu savunmak adına senin için bir adım olabilir. İçinde tuttuğun duygu yükünü bir terapi süreciyle paylaşmak sana iyi gelebilir. Unutma, sen değerli ve güçlü bir insansın. 💖
Adalet senin ve peşini bırakmamanın elinde. Sosyal mecralarda sesini duyurursan veya sesini duyuracak kişilere ulaşırsan adalet en azından bizler tarafından sağlanabilir.
Aileni ilgilendiren bir durum yok. Ailene rağmen polis gelebiliyorsa bu da olabilir. İçin kan ağlamıyor suçlusun demiyorum. Yapabileceklerini söylüyorum.
Bunun erkeklikle ne alakası var senin ailen geri kafaliysa bunun suçlusu erkek değil ve evlat diye besledikleri bu canavar kişi onlarinda başına bela olacaktir