Insanları anlamiyorum?

Ben değersiz gibi görüluyorum sanki kimse beni kazanmak için hicbirsey yapmıyor en yakınım bile. Hesap açtığımdan beri stalklamalarina rağmen takip etmediler ben ettim hepsini bana ark gözüyle baksınlar diye ama birdenbire bazıları takipten çıkmaya başladı sonra nerdeyse tamamı ve o kişilerle aramda hiçbir sorun yok çok sevdiğim kişiler olmasına rağmen neden takipten çıkarıyorlar sürekli neden beni kimse sevmiyor aq degeriz hissedilmekten çok yoruldum ciddiyim ben naptım bu insanlara her gece dua ediyorum Allah'a sadece mutlu olmak istiyorum ve insanlar beni sevsin istiyorum ama gerçek bir sevgi yani hissediyim kalbimin en derinlerinde nasıl bir duygu olduğuna bakayım bir insan hicmi sevgi haketmez ben bunları yaşamak için napmis olabilirim nasıl bir günah isledimki bunları yaşıyorum kim hergece ağlamayı hakeder ben hep insanları mutlu etmeye çalıştım ama kimse beni sevmedi yinede hicmi hatrim yok ya ben bu hayatta canımdan bile daha güvendiğim en güvendiğim kiisden bile kazık yedim hayatımin şokunu yaşadım bu benim sınavım mi ne zaman intihar edicem diye mi merak ediyolar

Insanları anlamiyorum?