Eşim olacak eleman aşırı dengesiz. Yengesini bana tercih etti. Özet geçiçem uzun olmaması için. Sanki ben değilim de eşi oydu. Kol kola el ele mesajlaşmalar görüntülü konuşmalar. Bana o bana ailem beğenmiyorsan s. ktr git demişti. Neyse onu da yuttuk şakadan anlamıyor. Ne zaman gülsem sus diyor ve küfür ediyor direkt. Bardak dahi kırılsa kıyamet kopuyor dünyanın lafını duyuyorum. Duşakabin patlamıştı durduk yere evet, patladı. Sen mal olmasan öyle olmazdı falan dedi. Sahte kolye takı almak istiyorum gereksiz diyor. Arkadaşlar bundan adam olur mu? Ben 25 o da 31 yaşında. Oğlum var ama babam istemiyor. Boşanırsan tek gel diyor. Napayım akıl verin ya hiç sağlıklı düşünemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)10 ayEşinden boşan, oğlunu yanına al, babanın evine gitme. Baban da garipmiş, anne evladından ayrılır mı? He eğer eşinin eline bakıyorsan, mesleğin yoksa, işin zor. İşte bu ve benzeri durumlar için hep şunu derim.
"Kadın finansal özgürlüğünü eline almalı, erkeğin eline bakmamalı. Bakmasın ki, erkek her an kaybedebileceğinin korkusuyla hal ve hareketlerine dikkat etsin, eşini kölesi olarak görmesin, saygısını bozmasın."
Maalesef ülkemiz ata-erkil toplum olduğu için, evde çalışan sadece erkekse, kadına karşı istediği her şeyi yapma hakkını kendinde görüyor. Maalesef a-hmakça bir hareket.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayNarsist baba-narsist koca 😒
Kocadan kaçıp babaya sığınsan bu sefer de baban huzur vermez sana, belli. Kadının kendi ayakları üstünde durabilmesi bu yüzden çok kıymetli. Evlat da bir eşya değil ki ardında bırakacaksın. Umarım kendine akıllıca yeni bi düzen kurarsın hiç bir narsiste muhtaç olmadan.01 Yorumla- 10 ay
@BenYengeçKadını samsunlu :)
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayOğlunun büyümesini bekle bundan sonra hamile kalmamaya dikkat et
Kendi hayatina ve oğlunun hayatına odaklan sal onu
Umursamaz ol ne hali varsa görsün Allah'a havale et
Dayanması zor anlıyorum ama oğlun için kurulu düzenini bozma00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 ayErgen bir velet ile evlenmişsin boşan baba evine dönme. Evet zor ama imkansız değil. Belki nafaka alabilirsen işin biraz daha kolaylaşabilir. İyi bir avukatla çalış.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle sana kocaman bir sarılmak istiyorum çünkü yaşadıkların gerçekten hiç kolay değil ve bu süreçte yalnız hissettiğini anlıyorum.💔 Evlilik karşılıklı anlayış, sevgi ve saygı gerektirir. Bu davranışların hiçbirinde saygı, hoşgörü veya eşit bir ilişki göremiyorum. Özellikle hakaret, küfür, seni sürekli suçlaması ve değer vermediğini hissettiren tutumlar çok kaygı verici. İnsan bir ömrü böyle devam ettiremez.🙇♀️
Babandan bu kadar güçlü bir destek alman da aslında sana bir ışık olabilir. Sana ve oğluna değer veren bir ortamda, huzur dolu bir hayat kurma ihtimalini düşünmelisin. Dışarıdan bakıldığında bu adamın doğru bir eş veya baba olabilecek yapıya sahip olmadığını görüyorum. Bir terapistle görüşmen, kendini toparlamana ve daha sağlıklı kararlar alabilmene destek olabilir. Sana ve oğluna en güzel hayatı yaşatabilecek bir yol bulabileceğine eminim.💫00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
35Cevap
10 ayAile çekirdek aileden oluşur bunun dışında kalan herkes yabancı kategorisinde sayılır. Eşinin yengesiyle samimi olması bana da normal gelmedi. Çalışma imkanın varsa ayrıl 1 2 yılda düzenini kurup çocuğu da yanına alırsın
11 Yorumla
Soran10 ayEvet iyice emin olmaya başladım sanırım doğrusu cesareti toplayıp ortadan kaybolmak
10 ayYengesi derken? Abisinin karisi falan mi? Cok sacma bir iliski aralarinda ki iliski. Hic normal degil. Ondan adam olmaz. Duzelmesini bos ver daha da kotuye gider. Baban torununu neden istemiyor ki?
013 Yorumla
Soran10 ayAmcasının eşi. Eşimden bir iki yaş küçük. Neymiş yengesi yaşı ufakken kaçmış aynı evde yaşamışlar ondan o kadar samimilermiş. Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir
Soran10 ayÇocuklardan hiç haz etmez. Çocuklar da onu sevmez
- 10 ay
Yengesiyle olan iliskisi bence normal degil. Ki amcasinin buna izin vermemesi gerek. Tabi adam bilmiyordur bel ki bilemiyorum. Bu durumda yapacagin cok bir sey yok. Esinle oturup konusacaksin kendisini duzeltmesini isteyeceksin. Oyle yapabilirse sorun yok. Ama ayni sekildr devam ederse sen bir omur mutsuz olmak mi ayrilmak mi arasinda tercih yapacaksin. Ki o adamin da pek duzelecegi yok gibi. Yaptigi hakaretlerden belli. Ayrica bir sekilde babani cocuk konusunda ikna edeceksin. Ne demek cocuk sevmiyormus. Hem kizini hem de torununu korumak zorunda. Adamlik , babalik bunu gerektirir.
Soran10 ayKonuşulmuyor. Hemen bağırıp tehdite geçiyo. Yengeye gelince bilmeyen yok zaten. Herkes normal kabul etmiş onları
- 10 ay
Allah kolaylik versin isin zor. Kac yillik evlisiniz
Soran10 ayYedi yıl oldu
- 10 ay
Herzaman boylemiydi
Soran10 ayİlk iki yıl böyle değildi. Yengesiyle aynıydı ama tabi o zamanlar fazla üstünde durmadım olabilir dedim birlikte büyümüşler ama ben gözümü açmaya başladıkça o da değişti. Son halimiz böyle
- 10 ay
Peki net bir kararin var mi?
Soran10 ayBoşanmak mantıklı
- 10 ay
Hakkinda hayirlisi. Ne diyeyim isin zor. Cocugunu da asla birakma.
- 10 ay
BElki de gerçekten de birlikte büyüdükleri için abla kardeş gibi olmuşlardır ve samimiyetlerinin nedeni budur. Bu açıdan bakarak yeniden gözlemlemeye çalış
- 10 ay
@sulegulmen cok iyimsersin bence
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. İşin gücün var mı
İş güç sahibi olma ihtimalin var mı
Oğlun olmadan bir yere gitme şansın yok senin17 Yorumla
Soran10 ayMesleğim yok lakin ilk olarak kursa gidip iş öğrenmeyi planlıyorum. Yani düşününce ağlayıp sızlanmanın faydası yok
Soran10 ayYok amcasının eşi ama istersen yorumlara göz at anlattım her şeyi
Soran10 ayUzun zamandır farkındayım zaten derler ya şüphe tek gerçek diye, doğru. Her şeyden önce bu samimiyet bile yeterli bi sebep, anlayana tabii
Gizli Üye(25-29)10 ayMuhtemelen kocanda kaybetme korkusu olmaması ve başkalarına duyduğu ilgi nedeniylr senin varlığın bir tercih sebebi değil. Üzücü olan şu ki zaten o bu evliliği bitirmiş. Muhtemelen cinsel çekim vs de çoktan bitmiştir
14 Yorumla
Soran10 ayEvet bitti
Cevap sahibi10 ayEğer sen bu durumu kurtarmak istiyorsan ona göre konuşalım, ama yok kurtulmak istiyorum diyorsan öyle konuşalım
Soran10 aySırf çocuk var diye o kadar tereddüt ediyorum. Tek başıma olsaydım kolaydı. Hep çocuklara oluyor olan
Soran10 ayKullanmıyorum ki tweetrla burası var
10 ayBöyle dang*laklara birde çocuk veriyosunuz ya... olmaz tabi ki adam falan. Mayasında yokkk
Meslek edinmeden mümkün değil bir şey yapamazsın. Allah kolaylık versin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayAllahım böyle m... ı niye yaratıyon elin kızına yazık olmuş birde çocuk vermişsin ona baba olmuş pabucumun babası
00 Yorumla Gizli gizli para biriktir ve işe girip ev tutup çocuğuna kendin bak. Çocuk küçükse chpli illerde kreşler var oralara verirsin
00 YorumlaEvlenmeden önce beynini kullansaydın oğlun icin üzüldüm
02 Yorumla
Soran10 ayTüh akıl edemedik bunu
- 10 ay
Evlilik tamamen mantıksal bir olay abim. Kendin olmadan evlenmek en büyük sorun bu ülkede. Kadının bu hakkı yok ortadoğuda. Bunun eğitim vs ile de ilgisi yok. Kendin olma yetişme seklin ve ailen ile ilgili. Bu hatayı yapan bir sürü insan tanıyorum. Annem, bir sürü arkadaşım, akrabam, hatta sevgilim. Bana kızma. Ben sadece bir şeyi anlatmak istedim. Babana çok kızdım. Gelirsen tek gel nedir ya? Evladından ayrılabilir mi insan? O zaman adama sorarlar. Sen bu kızı bu dangalaga neden verdin? Hayır deseymiş. Hayatta nerdeyse her şeye senin yerine karar verdiler. Senin karar verme merkezin gelişmedi haliyle. Hayattaki bu en önemli kararı neden sana bırakmış?
Öyle birinden kesin olmaz diyemem ama insanın eşiyle gülüp eğlenebilmesi en iyi ilaçtır eğer böyle bi durum yoksa toksik ilişkiyle son bulabilir
00 Yorumla
10 aySiz ne kafalar yaşıyorsunuz yine? İnsan torununu istemez mi?
01 Yorumla
Soran10 ayBabam sevmez çocuk bizi de sevmezdi çoğu zaman ayrı sofraya otururduk. Çocuklar da onu sevmiyor
- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
10 ayBoşan gitsin
Ailen her halükarda oğlunu da kabul edecektir
Eziyet çektiğine değmez02 Yorumla
Soran10 ayZaten etmezseler ailem falan demem silerim son çare devletin kapısı olur. Bir sürü kadın var öyle sonuçta. Haksız mıyım
- 10 ay
Çok haklısın
İnsan vazgeçmeyecek kadar sevdiği evladından (kızından) evladından (torunundan) vazgeçmesini ister mi
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Okurken ben bunaldım yemin ediyorum. Allah sabır versin diyecem ama onunda bir sınırı var.
10 Yorumla
10 ayEşine sorsak kim bilir senin hakkında neler söyler. Bu konularda tek taraflı dinleyip yorum yapmak mantıksız geliyor. Genelde gerçek hayatta gördüklerim kadınlar abartmaya bayılıyor sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteriyorlar kendilerini
17 Yorumla
Soran10 ayBi kadın düşmanı daha
- 10 ay
Beni kadın düşmanı ilan etmişsin bu da gösteriyor ki yukarıdaki tahminlerimde yanılmamışım
Soran10 ayÜslubundan belli sen adaletli değil direkt suçlayıcı girmişşin olaya yazdığını iyi oku
- 10 ay
Ne alakası var sizi suçlamadım okuduğunu iyi anla. Tek taraflı dinlemeden yorum yapılamayacağını eşinizinde sizin hakkınızda birşeyler söyleyebileceğini yazdım ve reelde karşıma çıkan şeyleri örnek verdim bu mu sizi suçlamak? Sen alışmışsın kendini sürekli haklı gösterilmesine ben dobrayım kızım geçeçeksin o ayakları. Yine diyorum yine karşı tarafta anlatsa olayları neler neler çıkacak ortaya
Soran10 ayNe çıkacak acaba😂😂 ben de merak ettim şimdi
- 10 ay
Eşine okut yorumları o da cevap hakkını kullansın sonra ikinizi de yorumlayalım :) ak koyun kara koyun bilinsin, bir hakikat gizli kalmasın alemde allahım niham
Soran10 ayOlur
- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
10 ayİnan işin çok zor sana eziyet ediyor ya '( böyle gitmez bence
00 Yorumla
10 ay😂 eşim olcak elaman mi dostum o nasıl bı giriş ya sen harikasım
01 Yorumla- 10 ay
Sen bunu göz arda ederk mi evlendin nasıl oldu anlatsana
Kendini kurtar derim ama olan oğluna olacak bu senaryoda.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 999 cevap paylaştı.
10 ayBoşa babanın yanına dön herkes Bi ananın babanın evladı hevesmisin böyle hödükleri çekmeye
00 Yorumla Yengesiyle ask mi yasiyor bu ne öyle bu samimiyet
00 YorumlaBence de boşan eğer yapabilirsen işe gir ev tut oğlunu da al yanına o da slk gibi kalsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
10 aybu gerçek mi ya cok şaşırdım isterdim konuşmak bisiler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayOğlunu bırak ve baba evine dön.. mahkeme kararı ile görürsün sık sık. İlerde babasının ne mal olduğunu öğrendiğinde seni baş tacı yapacaktır..
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayİşin varsa ayrı çık
Bunlar hiç normal değil yengeyle eşin arasında bı durumlar olabilir mi önce onu kontrol et ve kanıt topla yuvani bomba ama elinden geldigince temkinli kanıt topla yüzün yuune öyle ve karına al elini konus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKadın sığınma evleri var yenge de az yerini haddini bilse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayHiç çekilmeyecek biri. En nefret ettiğim tiplerden
02 Yorumla
Soran10 ayİnsanı hayattan soğutur kim nefret etmez ki
Cevap sahibi10 ayOlur
Avukat girusi ve durumu anlat oğlunu alma mal gibi kalsın
02 Yorumla
Soran10 ayKanıt isterler değil mi
- Aile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı.
10 ayYengesi ile arasında bir şey olmasın?
02 Yorumla
Soran10 ayŞüphem var hareketleri böyleydi ama tam var diyebileceğim kanıtım yok. Ha bide ben evdeyken konuşmayalım demişti o karıya mesajda. Hepsi o
- 10 ay
Tamam kesin var %98 diyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayAdama olacak gibi değil hiç öküzün teki
02 Yorumla
Soran10 ayHem fikiriz
- 10 ay
Aynen ilgilenme sen de
10 ayOndan adam olmaz sana koca olmaz
016 Yorumla
Soran10 ayHaklısınız
- 10 ay
Allah bağışlasın ama keşke çocuk için erken davranmasaydınız kaç yıllık evlisiniz
Soran10 ayYedi yıl oldu. Oğlum altı yaşında.
- 10 ay
Maşallah Allah bağışlasın
Anlattıklarının hepsi başlı başına sıkıntılı olaylar ama özellikle o yengesi ile olan ilişkisi bana çok değişik geldi
Soran10 ayBana da öyle geliyor ama sadece bana öyle geliyor. Kendi ailem bile beni susturdu o konuda. İftiracı oldum. Ama ben yaşadığımı gördüğümü söylüyorum. Günahları boynuna
- 10 ay
Sence ilişkileri var mı? Yengesi nasıl biri
Soran10 ayYengesi şımarık biri benimle fazla konuşmazdı. Eşimi arardı görüntülü yanında olurdum selam dahi etmezdi. Ziyarete giderdik mesela gene bana bakmazdı, direkt eşimle kol kola girer herkesten önce içeri geçerlerdi. Bana pek masum gelmiyor
- 10 ay
Anlattıkların bana da pek masum gelmiyor
Peki o kadının kocası bir şey demiyorum ne saçma bir durum
Soran10 ayBiliyor ama onlara göre normal olmuş artık. Yadırgayan yok. Benim öz ailem bile onları savundu. Hâlâ da o konuda tartışırız bizimkilerle
- 10 ay
Siİnkiler olayı senin göünle görmedikleri için birazda ayrılmamanız için onu savunmuştur konduramamışlardır ona ama anlattıkalrına göre her şey ortada
Eşinle özel hayatınız nasıl?
Soran10 ayÖzel hayat kalmış mıdır sence 😅 biz aynı odada bile bulunmuyoruz durum o kadar vahim
- 10 ay
O zaman şimdi daha da emin oldum evli bir erkek yapmadan duramaz o kadın ihtiyacını gideriyordur ondan o da rahattır yanında bile yatmadığına göre
Soran10 ayAma biz iş gereği ayrı şehirlerdeyiz. Yengesini yılda bi iki kere anca görür. Evden işe işten eve şu an. Telefonu her şeyi ortada.
- 10 ay
Uzak mesafe ilişki olabilir ama yine de sıkıntı bende evliyim evli bir erkek ilişkiye alışkın olduğu o zevkli bildiği için uzun süre yapmadan duramaz
Soran10 ayKendi bilir hiç orasını dert edemicem huyu pis olduktan sonra herkesi kaçırır o
- 10 ay
Aynen öyle çok doğru söyledin ve iyi düşünüyorsun bu saatten sonra onu mu düşüneceksin sen kendi bildiğin yolda kendi doğrularını takip et bence de dediğin gibi ondan ne sana ne bir başkasına hayır gelmez
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Çocuk kaç yaşında bu zaman kadsr hep böylemiydi
08 Yorumla
Soran10 ayİlk iki yıl iyiydi ama o yenge hep vardı
Soran10 ayGüle güle kullansın artık napim 🙂
Soran10 ayÖyle olacak zaten, mecbur..
Soran10 ayTeşekkür ederim, bu arada profil foton çok iyi 😄
Aile & Toplum konusunda 431 cevap paylaştı. İlişkileri var Dem ekki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 aySeni paravan olarak almis
00 Yorumla Nasıl evlendiniz bu adamla derdi ne onun
00 Yorumla
10 ayİşin zor umarım sonu kötü bir şekilde bitmez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sende yeni birini bulacan
04 Yorumla
Soran10 ayAma şimdi değil
Soran10 ayYangından mal mı kaçırıyoz😂 dur bi bismillah hayatımı oturtayım edeyim
Gizli Üye(36-45)10 ayboşan oda yengesini alsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayKadın sığınma evine git aç dava
08 Yorumla- 10 ay
Gerçekten ys kac
Cevap sahibi10 ay@eskibirgünlük yaş aralığı doğru
Cevap sahibi10 ay@eskibirgünlük olmaz siteye sorun bir sürü cevap alın
- 10 ay
Yaş aralığınızda pek kullanıcı yok, soracağım soru gerçekten önemli. Öyle serseri biri değilim, yemin ederim
Cevap sahibi10 ay@eskibirgünlük ben tam bir serseriyim işte gerek yok
- 10 ay
Hayır değilsindir bence, sormam gerekiyor sadece birkaç soru
Cevap sahibi10 ay@eskibirgünlük nooo
- 10 ay
Peki o hâlde
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayHerhangi bir mesleğiniz mezuniyetiniz var mı
00 Yorumla
10 ayseni esra erola alalım
01 Yorumla
Soran10 ayAllah korusun
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
10 ayGeçmiş olsun
03 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim
- 10 ay
Direkt kanıt bulmadan adım atma oluruna git açık vermelerini bekle
- 10 ay
Sen gözlemle bak bakalım KEİ’n bir şey çıkar varsa dediğin gibi
Eleman aynı benim gibiymiş🤣 Başka adam yok muydu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
10 ayYazicam simdi
00 Yorumla Boşan daha düşünüyo musun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 778 cevap paylaştı. Git git durma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayKimsem yok
00 Yorumla
10 ayZor bir durum
00 Yorumla
10 ayZor iş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHayatında başkası mı var
14 Yorumla
Soran10 ayEvden işe işten eve telefonu da ortada bilmiyorum
Cevap sahibi10 aySenin peki
Soran10 ayHayatımda biri olsa onunla devam ederdim herhâlde
- 10 ay
Yenge varken ihtiyaç mı var başkasına
10 ayOglun kac yasinda
05 Yorumla
Soran10 ayAltı
- 10 ay
Bi ise girip calısamazmısın
Soran10 ayÖyle yapcam hatta mümkünse ayrı eve çıkıp oğlumu almayı düşünüyorum yoksa cinayet çıkar garanti
- 10 ay
Alabildigin kadar yuksekte nafaka al. Dağ ayısından kurtul
Soran10 ayAyı bile bunların yanında masum kalıyor
10 ayEşin tuhaf
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEleman mi 😂
08 Yorumla
Soran10 ayHahaha eşim demek zoruma gidiyor fdfdff
Cevap sahibi10 ay😂😂 okudum o kişiden adam olmaz ama babanda çocuğunu getirme demiş
Bilemedim
Kaç yıllık evlisin sen
Soran10 ayYedi sene oldu
Cevap sahibi10 aySeverek mi evlendiniz siz?
Önceden nasıl eşin sana karşı
Cevap sahibi10 ayNiye olmuyor 😂
Soran10 ayAnlamadım ki burdan da fazla anlamam zaten
Soran10 ayNeyse kalsın çok mühim değil 😂
Soran10 ayOlur
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!