Kaynanamla olan eşimle olan derdi mi sizlerle paylaşmak istiyorum, biraz uzun yazıdan yazicam lütfen yorum yapmadan geçmeyin?

Öncelikle herkese merhaba yorumunuz icin beni dinlediğiniz için cok teşekkür ediyorum. Öncelikle kaynanamdan bahsetmek istiyorum. Ben kaynanamla bir oturuyorum kayinbabam vefat etti. Evde 3 kisiyiz ben kaynanam birde esim birde 1 yaşında bir kızım var 22 yaşındayım. dış görünüşm oldukça naif güzel boylu poslu. Öyle diyo herkes. Kaynanam herseyime karışır Herseyim yaptığım yemeğe bile karisir. Yemek var onu niye yapiyosn der. Ama canım çekiyor belki yapmak istiyorum. Neyse çamaşır makinasına çamaşır atmıştım bir kere beyaz karıştırmsm bitene. Ta onu kocama söylemiş. Dış firccam yere düşmüş onu kocama söylemiş. Arkamdan herşeyi mi kocama söylüyor. Ya o kadar çok ki hangisini anlatayım. En ufak bir kavgamzda evden cikip kızlarına gidiyor. bir tane de eltim 3 gorumcem var ve hepimiz yakın oturuyoruz. Neyse bazen kavga ediyoruz hemen parlıyor kocama, oğlum bunu annesi dolduruyor (galbuki yemin ederm annm laf gelir diye aramıyor bile) bana bela okuyor. Ama yine de ben gidiyorum eline özür diliyorum. Ooooghooooo icim öyle dolu ki arkadaşlar. Neyse gelelim esime. Esim özünde cok iyi bir insan. Ona 1 adım git 10 adım gelir. Ama agzi cok bozuk bişey isterken bileküfür ederek ister hep anneme babama kufur eder. (Ooo ben annesine bisey diyim hemen kapıyı gösteriyor bana) kavga esnasında bir suru laf söyler. sen karı misin senkimin itisinkendini ne bok sandin karı yerine koydm seni cok pissin ben bile erkeğim daha temizim bunun gibi bir suru laf. Biraz bacilarima ornek al asıl karı onlar herşey biliyolar seninbi bok bildiğin yok. Eltimi örnek gösterir. Ama yemin ederm çok temizim herkez bana hevesleniyor. Giydiklerime makyajlarima herseyime. Hep beni assagilar heo bana kufureder. Azarlar annesinin yanında vurur. Biseyler fırlatır kafama. Offf offfff arkadaşlarım icim öyle dolu ki. vallahi hangisini yazacagi mi sasiriyorm. Sizler yorum yapin artık. Kendinizi yerimevkoyun siz olsanz ne yapardnz :(
Kaynanamla olan eşimle olan derdi mi sizlerle paylaşmak istiyorum, biraz uzun yazıdan yazicam lütfen yorum yapmadan geçmeyin?