Bir yıllık evli olduğum eşim benden önceki sevgilisiyle olan ilişkisinin süresini ve mahiyetini benden gizlemiş. Eşim ilk tanıştığımız zamanlarda bana benden önce bir yıldır ilişkisi olmadığını söylemişti ama eski ilişkisini bitirir bitirmez benimle ilişkiye başlamış. Tabi ben bunları eski telefonunda WhatsApp ın kaydettiği ve karımın silmeyi beceremediği eski sevgilisine attığı çıplak videoların fotoların tarihinden öğreniyorum. Aralıkta eski sevgilisine son çıplak videosunu atmış ocakta da benimle sevgili olmuştu.
Benimle sevgili olduğunda ciddi bir ilişki yaşadığını sevgilisine video fotoğraf atacak kadar güvendiğini ileri gittiğini ve eski sevgilisinden yeni ayrıldığını bana söylemedi. Bir yıldır ilişkim yok ve masum bir sevgili hayatı yaşadım dedi. Yani yalan üstüne yalan söyledi ve bu güne kadar o bir yalan şimdiye kadar kaç yalan doğurdu siz hesap edin. Benim için eskide yaşadıkları önemli değildi. Bana herşeyi anlatsaydı sorun olmazdı. Zaten beni aldatmadığını düşünüyorum. Ama benden gizlemesi ve kendini bana sütten çıkmış ak kaşık olarak tanıtması beni hayal kırıklığına uğrattı. şu an benim karım tanıştığım insan değil gözümde farklı biri. Boşanmak istiyorum ama eşim kabul etmiyor boşanmak istemiyor. Sizce bu durum affedilir mi affedilecek bişey mi. Ben bir daha eşime güvenemem çünkü bu büyük bir yalan ve resmen beni kandırmış eski yaşadıkları hususunda. Aylarca bana eski hayatı hakkında yalanlar söylemiş. Affedilecek özür dileyerek geçecek bişey değil. Bu ahlaki bir tutarsızlık sorunu sizce ne yapmalıyım.
Ciddi yorumlarınızı bekliyorum.