Eşimle ilgili bir şey soracam çok önemli gerçek düşüncelerinizi söyler misiniz?

Arkadaşlar Ben eşimden önce memlekete gittim yani kendi memleketime orada bir ay kaldım Sonra o ayın sonunda yanıma geldi Biz birbirimize söz vermiştik Hani ailemizin yanında birbirimize bağırmayacağız diye ben de ona çok bağırdım ailemin yanında Hatta bir sürü küfürler falan ettim hakaret ettim Benim de yaptığım yanlış Ama o çok hak ediyor Onun tavırları hareketleri insan o kadar çileden çıkarıyor ki sonra sen görürsün falan dedi bana Sonra fındık toplamaya gittik onun memleketine Onunla beraber zaten kaynanam ve görümcemle mesafeliydim görümcemle de sorun yaşamıştım baktım bunlar bana hiç yaklaşmıyorlar yanaşmıyorlar eşim de onların yanında beni çok önemseme diye Hani beni görmemezliğe geliyor işte yemeğe çağırmıyor sonra kardeşine saygı sevgi gösterdiği kadar bana göstermiyor bir de ben hastaydım Bir de böyle davrandığı için de alınmıştım trip atmıştım Gözlerim ağlamaktan şişmişti yanıma geldi arkasını döndü yorgunum dedi yattı aşağıya belim ağrıyordu Ben de enfeksiyon var diye bir de kırılmıştım ona trip atmıştım Ne oldu Nasılsın falan da demedi niye ağlıyorsun da demedi arkasını döndü yattı aşağıya sonra ben ona çok sinirlendim çok bağırdım odadan Kovdum aşırı bağırdım ona sonra kavga falan büyüdü aşırı ağladım Sonra işte eve gitmek istedim Baktım gerçekten bana sevgi saygı duyulmuyor eşim de benden özür dilemesi gerekirken daha çok üstüme geldi bana destek olması gerekirken Kaynanamın yanında bana bağırdı kaynanam da üstüme geldi beni dövmeye kalkacaktı neredeyse bir de eşime vur kafasına bir tane dedi geçir kafasına bir tane dedi Hiç kimse beni anlamadı kaynanama da bu tavırlarından rahatsız olduğumu söyledim Ama o oğlunu korudu bana şimdi de kendi evimize geldik memleketten döndük Şimdi benim Bunu nasıl davranmam lazım Burada kim haklı kim haksız ne yapmam lazım Lütfen bana yardımcı olun Bir de Hastanelik oldum nefes darlığı geçirdim evvelsi gün baktım gene aynı kafayı çok taktım kalbim sıkışt sinir sıkışması geçirdim dişlerim kilitlendi hastanelik oldum
Eşimle ilgili bir şey soracam çok önemli gerçek düşüncelerinizi söyler misiniz?