Erkeğin halini, duygularini anlayan kadın bence cennetliktir..
Peki kadınlar bu kadarını başarabiliyor mu? Yoksa sadece kendi duygularini mı onemsiyorlar?
Peki kadınlar bu kadarını başarabiliyor mu? Yoksa sadece kendi duygularini mı onemsiyorlar?
Kadını veya erkeği yok, bencil insan bencil oluyor. Bir de her ilişkide bir taraf diğerini yönetiyor, isteklerini gizliden veya ayan beyan yaptırıyor. Diğer taraf kaybetmemek için bunları kabulleniyor. Başka türlü bir ilişkinin de yürümesi zor geliyor bana.
Kadınlar hep kendini (varsa çocuklarını) önemser , eşini pek fazla önemsemez genellikle böyledir
Bu konuda farkında olmasam da rol modelim annem olmuş.
Yaş aldıkça ona daha çok benzediğimi fark ediyorum.
Boşuna dememişler "Anasına bak kızını al" diye...
Cevap
4Cevap
eskiden bu konuda cok iyiydim. yanlis insanlar yuzunden kotu biri oldum. hayatima giren o mukemel insana hatalar yaptim 😞
nasil yani
cok diledim ama asla yeniden baslamak istemiyor
takintili degilim gercekten hic degilim. bu takintili olmak degil beni tanisaniz anlarsiniz. onun sevgisini sefkatini kaybetmek oyle buyuk kayip ki..
Bence erkek kadını anlaması lazım kadında erkeği sonra musmutlu
Bi raddeye kadar, sonrası için sanmıyorum
Var etrafomda çok sağolsunlar😊
Kari ne ya sen boyle de anlayis bekle
"Karı" kelimesinde ne sakınca gördün ki?
Evli çiftin dişisine "karı", erkeğine de "koca" denir.
Çifte de karıkoca denir.
Akşam işten geldiğinde bana "canım karım" diye sarılıp öpen kocama bana "karı" dedi diye trip mi atmalıyım yoksa?
@KumruSahin Hahahaa onlar biraz zor anlarlar bu mevzuyu, bence kendini yorma...
Üstlerde bir yerde gizli bir hatunla bu konuda atıştım azıcık... Gülmek istersen okuyabilirsin ;)
@KumruSahin Ha pardon okumuşsun zaten..
Anlayanlar çok üstadım.
Seninle bir gün gezelim, bak ne halden anlayanlar var :)
Zamanım olunca tabiki :)
anlayan da var, anlamayan da.
Kardeşim karı diyecek kadar özküzsen saygı bekleme
Medeni ol terbiyesiz
Bana kezban diyen bak arkadaşım diyer kadınları boş ver annene ayıp ediyosin be yazık kafana cahil
Başka emrin var mı cahil kendini bi bok sanıyosun
kardeşim
"Karı" kelimesinde ne sakınca gördün ki?
Evli çiftin dişisine "karı", erkeğine de "koca" denir.
Çifte de karıkoca denir.
Akşam işten geldiğinde bana "canım karım" diye sarılıp öpen kocama bana "karı" dedi diye trip mi atmalıyım yoksa?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?