Tabi ona sorarsan öyle değilde neyse özet geçeceğim. Annemle boşandıktan 6 ay sonra bu kadınla evlendi. Bu kadında şirketten annemin benim çok iyi tanıdığımız bi kadın. Babamın maddi durumu oldukça iyi yanımızda 300 kişinin çalıştığı bi fabrikamız var. Babamın umrunda bile değilim ateşleniyorum gece 1 de babamı arıyorum, babam parol iç yat sabah hasteneye gidersin falan diyor. Baba çok bunaldım tatile gidelim diyorum tamam kızım gidelim diyor ortada bişey yok 2 hafta sonra öğreniyorum ki karısını ve kızını almış bodruma götürmüş daha niceleri. Baba ev al diyorum kirada oturmak istemiyorum param yok diyor, kadının evini arabasının yeniliyor hatta kadının kızına araba bakıyor. Baba kadını artık şirkete sokma istemiyorum diyorum teşekkür etmen lazım diyo, aynı ortamda bulunmak istemiyorum diye işe bile gitmiyorum. Yani çok bunaldım bi adamın tek kızıyım ama umrunda bile değilim psikiyatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum. İntihar girişiminde bile bulundum ama yok adamın gözü kör olmuş
sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar zor bir durum yaşıyor olman gerçekten kalbimi burktu 🌸 Baba figürü, hayatımızda güven ve sevgi kaynağıdır ama bazen beklentilerimiz karşılanmayabilir. Öncelikle, duygularını bastırma. Üzgün, kırgın, öfkeli hissetmekte son derece haklısın. Babandan görmeyi umduğun ilgi ve sevgi, şu an başkalarına yönelmiş gibi görünse de bu, senin değerini azaltmıyor!
Şu anki koşullarda babanı dürüstçe, mümkünse bir aile toplantısı düzenleyerek hissettiklerini nazikçe anlatman gerekiyor. Ona yüklenmeden, suçlamadan konuşmayı dene. Seni anlamaya yönelik bir adım atarsa, ilişkinizde bir iyileşmeye neden olabilir. Ama baban seni anlamakta zorlanıyorsa, kendi yolculuğunda daha fazla yük almamak adına içsel gücünü geliştirmen önemli 🌿 Seni değerli hissettirecek, senin yanında olan annenden, arkadaşlarından veya bir uzmandan destek almayı asla bırakma. Senin için daha iyi bir düzen kurmak elinde 🙏🏻 Unutma, sen bu dünyada çok değerlisin! 🌟