Eşim ve babam arasında kaldım?

Ben babam vermediği için eşimle kaçarak evlendim sonra aramız düzeldi ve ailemin olduğu şehre taşındık fakat hiç iyi yapmadık sanırım babam sürekli her yaptığımız şeyi eleştirir çocuğumuza yanlış yaptığında kızdığımızda bile bize bağırır 2 defadır kocamın ailesi yüzünden eşimle tartıştık babamda olaya karıştı kocama küfretti kocamda onun üstüne yürüdü kavga etmelerini engelledik babam ya boşanacaksın ya benim evladım yok diyor ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bu seviyesizlerle beni muhattap ettin diyo kendi öğretmen eşimin ailesi işçi ondan diyor ve eşimin anneside beni istemiyor 8 yıllık evliyiz artık çok yoruldum bu durumlardan biz birbirimizi çok seviyoruz ama ailelerimizi mutlu etmek için artık ayrılmayı düşünüyoruz ne yapmam lazım yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Maddi durumumuz biraz kötü olduğu için benim ailemin olduğu şehre taşınmıştık ama hata etmişiz sanırım şuanda da kpss ye hazırlanıyorum kazanırsam çocuğa kim bakacak diye düşünüyorum ama 2 gün önce tekrar eşimle babam kavga edince ortalık iice karıştı ve babam ya o ya ben diyor allah var eşim bu kadar olaylara rağmen hiç bir zaman bana tercih sunmadı ve hep seni çok seviyorum senin hatrına bazen susuyorum dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım etmeye çalışan herkeze tşkler verdiğiniz cvplarla kafamda bişeyler şekillenmeye başladı saolun
Eşim ve babam arasında kaldım?