Baskıcı bir ailem var ve kafam çok karışık?

herkese selamlar bunu anlatacak ve danisacak kimsem olmadigi icin fikir icin buraya yaziyorum cunku icinde bulundugum durum beni fazlasiyla etkileneye basladi ailemin arasi cok kotu annem fazlasiyla dindar bir kadindir babam ise bizi umursmaaz 3 kardesiz en buyukleri benim babamla annem her zaman kavga ederlerdi her zaman birbirilerine kufurler sayarlardi hergun kavga sesiyle kalkardık annem son 6 yıldır cok dindar oldu babam ise yurtdisinda

annemin dindarciligi cok fazla bir seviyede ben kucuk yasta kapandim ve burkac hafta sonrasinda pisman oldugumda annem bana cok kizdi ve sende mu diğer kızlar gibi olup sacini basini acicaksin dedi yani kısacası benim hicbir karar verme hakkim yoktu kapali kaldim biraz daha buyudukce sal yapis sekillerim degisti dahada renkli giyinmeye basladim ortaokul bittiginde annem okuldan aldi giyimimi dahada degistirdi sadece ferace ve sal takiyordum ama icimde firtinalar kopuyor giymek istemiyordum agliyordum acikcasi ben buna karar veremiyordum annemin baskilari cok fazlaydi surekli bana terbiyesiz muamelelerde bulunuyor hergun azar isitiyorum daha az once bunu yazarkende azar isittim biraz daha buyudugumde artik carsaf giydim ancak farkettim ki istedigim hayati yasamiyorum ozguvenim fazlasiyla dusuk carsafimi cikartmak istedigimi anneme soyledigimde bana sen bizi rezil ediyorsun-disardaki kizlar gibi mi olmak istiyorsun diyerek bana baskı yaptı kısacası ben ne dersem hicbir faydası olmayacak ama ben daha farkli bir kisilige sahipim uzerimdeki carsafi giymek istemiyorum simdi ise icimde 2 kisi var ve tum gun boyunca sadece dusunup duruyorum hedeflerim vardi simdi ise okulada gitmiyorum istedigim sekildede yasamiyorum carsafimdan dolayi disari ve insanlarin karsisina dahi cikmak istemiyorum cunku bu ben degiljm istedigim sey bu degil ve konustugum biri var kendisi 20 yasinda uzak mesafeyiz ancak durumu bizimkinden iyi basimdan gecen olaylari biliyor ve bana yasin geldiginde kacalim dedi seni kurtarmak istiyorum dedi simdi ne yapacagimi hic bilmiyorum ama tek bildigim butun bu huzursuzluktan baskıdan stresten dolayi uyuyamadigim surekli kabuslar gorup firlayarak yataktan kalktigim surekli durduk yere agladigim eski nesesi olmayan benim.

Baskıcı bir ailem var ve kafam çok karışık?