Arkadaşlar benim ailem çok zengin ve annem psikolojik manyak bir kızla konuşsam beni ayırmaya çalışıyor ve bunu 1 defa başardı yine yapamaya başladı benim annemle babam teyze kızı teyze oğlu bizde sevgilimle o benim annemin teyzesinin kızının kızı bende onun annesinin teyzesinin kızının oğluyum birbirimizi seviyoruz annem geri kafalı yok şu namuslu şu halbuki herkesin yapmadığı yok ben sevgilimi araştırdım çok düzgün bir kız ilk sevgilimde annem kızın annesi aradı ortalığı karıştırdı ve 8 ay acı çektim şimdi yine annesini aradı kızın önümde iki seçenek var ya sonuna kadar devam edeceğim ya da ayrılıp yarın bir gün ailemin istediği bir kızla evleneceğim sonuçta aile çok önemli siz olsanız devam mı ederdiniz yoksa kendinize daha çok vakit ayırıp zayıflayıp okulu iyi bir şekilde bitirip ailenizin uygun gördüğü kızla mı evlenirsiniz ? Lütfen samimi olun cevaplarınız için teşekkürler
O Kızla Devam Ederim Ailemi Karşıma Alırım Ailem İmkanları Kesse Bile Bırakmam
Ailemi Dinlerim Kendime Bakarım Zayıflarım Okuluma Ve İşime Ağırlık Veririm Ve Ailemin Uygun Gördüğü Biriyle Evlenirim..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar