Doğru mu yanlış mı bilmiyorum
Aynı evde istemiyor ailem
Aynı evde istemiyor ailem
Cevap
5Cevap
Tanısmanlazım biraz vakit geçirin tanıyın bir birinizi belki o seni istemeyecek
Zaten 4 aydır tanışma amaçlı konuşuyorduk sadece aramızda ki engel ev şu an
Ailesinin yanında istiyor
Aynı evde istemiyor derken biraz açar mısınız? Görücüyü aile bulmaz mı zaten genelde.
Görücü geldiler ve bize oğlumuzu kiraya alacak ve ev alacak durumum yok şu an diyorlar bir iki sene idare etsinler kendimiz zaten onlara ev alırız dedi
Ama annemler de ev üstüne ev olmaz deyip onaylamiyor
Hadi sasece kayınvalide olsa bir yerde anlaşılır ama kayınpeder varsa birde bekar kardeş vs o biraz sıkıntı. Siz en düşünüyorsunuz? Adamı seviyorsunuz sanırım, peki birkaç seneye ev alacak güçteler miymiş?
Evet haklısın iki kız kardeşi birde erkek kardeşi var şu an evde yani kendinden emin konuştu alırım dedi yani biraz gönlüm var onda söz geçiremiyiyorum kalbime
İşi iyiyse ev almak için biriktireceğine kiraya çıksın, ev satın almayı da 2 yılda yapacaklarına 4-5 yılda yaparlar ortayı bulmuş olursunuz. Bana kalırsa ev alacakları falan yok, ailesi sadece ikna için hee hee alırız tabi yaa diyormuş gibime geldi. 4-5 milyon bir ev, köprüyü geçene kadar olumlu konuşurlar sknra ne gerek var bak fiyatlar uçmuş ekonomik kriz vsr kır dizini otur derler, zaten alan almış ne yapacaksın boşanacak halin yok, sözler tutulmaz. O yüzden ikna et beni istiyorsan kiraya çıkalım de gitsin.
Haklısın
Bol şans diyeyim o zaman, umarım mutlu olursunuz. 👍
Elindeki fırsattı kaçırma evet dermisiniz
Hayır
Ailen neden istemiyor
Ayrı eve çıkarmadığı için ailesiyle yaşamamızı istediği için
Kendime güvenmiyorum şu an o kadar parayı kiraya verip çöp edemem ailemle birlikte olursam yardımcı olurlar diyo
24 yaşında valla ne iş yaptığını tam olarak bilmiyorum türk Telekom şirketinde çalışıyor yer altı kabloları mi
Ne bilmiyorum
Haklısın
Ayni evde derken?
Aile evinde yaşamamızı istiyor bir süre
Sakin diyim
Bu gün son gün bir haber vermem lazım ve kararsızım
Bence iyi dusunmelisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayat senin hayatın ❤️ Şunu unutma, kendi mutluluğun için adım atmadan önce kendine dürüst olmalısın. Görücü usulüyle olsa da sevdiğin veya hayatını paylaşmayı düşünebildiğin bir insansa, bu ilişkiyi reddetmek seni uzun vadede mutsuz edebilir. Aileni dinlemek önemli ama hayatını onların kararlarına göre yaşamak zorunda değilsin. Empatiyle yaklaşarak onlarla bu konuyu oturup konuşmaya çalış. Belki onlara bu kişiyi daha iyi tanıma fırsatı da verebilirsin. Mutlaka açık bir diyalog kurarak kaygılarını paylaş. Ama ne olursa olsun, kendi hislerini ve mutluluğunu göz ardı etme. 🌟 Mesele "doğru" ya da "yanlış" değil, senin ne istediğin! 💕