Kayınvalidem benden nefret ediyor?

Merhabalar yaklaşık 1 ay önce evlendim. Kocamla ilişkimiz çok iyi hiçbir sorunumuz yok gayet mutluyuz ama gelin görün ki kayınvalidemle aram çok kötü. Taa sevgililik zamanımızdayken bile bir sürü sorunlar yaşadık. Sürekli bir şeylere tepki gösteriyor. Nişanlılık dönemimizde alyans seçme sürecinden tutun da anneler gününe kadar her seferinde bir sürü olay çıkardı. Anneler gününde çalışıyor olmama rağmen ona çiçek götürdüm ve bana hiç makbule geçmedi falan dedi nöbetini değiştirip anneler gününde bi etkinlik yapabilirdin falan dedi. Daha bu ve buna benzer bir ton şey yaşadık. Düğün sürecini zaten söylemiyorum bile yine bi ton sorun yaşadık. Düğünü eşimle biz yaptık ailelere yük olmak istemedik babası yeni inşaat yaptığı için biraz borçluydu ama eşime de bi tane daire verecekti yalnız eşim de babasıyla çalışıyor yıllardır yani herkesten çok eşim emek veriyor buna rağmen annesi bana orası benim evim falan dedi birkaç kez. düğün bitti düğünü biz yapmış olmamıza rağmen altınları ilk başta vermek istemedi ısrarla isteyince verdi ama eşime ağır sözler söylemiş bana hırsız muamelesi yapıyorsunuz diye ki asla kötü bi üslupla istemedi eşim borçları ödeyeceğiz dedi. Sonrasında el öpmeye gittiğimizde falan benle konuşmadı geçenlerde yemeğe davet ettim gerek yok dedi. Artık gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum herkes mi yaşıyor bunları yoksa bi tek ben mi yaşıyorum gerçekten çok psikolojim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım.
Kayınvalidem benden nefret ediyor?