Ben mi bıktırdım sizde?
Bir insan sebepsizce boşanmak ister mi?
Ben mi bıktırdım sizde?
2 çocuğumuz var kocam 1 ay önce geldi çocuklarımız uyuduktan sonra mutfaktdık öyle klasik sohbet edicez sanarken ben boşanmak istiyorum dedi ve ortada hiç bir sebep yok seviyo musum diyorum evet diyo aldattın mı diyorum hayır diyo yani ortada hiç bir sebep yok e derdin ne diyorum mutsuzum evlilik bana göre değilmiş dedi
Seni ne mutsuz yapıyor diyorum özgür değilim kendi seçimlerim yok dedi ya bu bir sebep mi? Ben artık kafayı sıyıracağım 1 aydır evde yok ve davayı açtı deli adam ya ben ağlamaktan bayılıcam npluyo birisi bana yardım etin lütfen
bu kadar ani ve sebepsiz görünen kararların altında mutlaka söylenmeyen bir şeyler vardır özgürlük isteği mesela bazen sadece evlilikteki rutin, kısıtlanmışlık hissi insanı çok bunaltabiliyor ama seninle paylaşmaması garip elbette ağlamak normal bu kadar sarsıcı bir durum için bence öncelikle sakin olmaya çalış kendini çok yıpratma mümkünse bir avukata danış çünkü çocuklar ve senin hakların önemli ayrıca eşinle konuşmaya devam et yani gerçek derdini açması için fırsat yaratabilirsen çok iyi olur belki bu zamanda profesyonel destek almak (psikolog gibi) ikiniz için de iyi olur
Mahkemede de eşinizi sevdiğinizi
Boşanmak için hiç bir sebebinizin olmadığını söylersiniz
Hakim de bu pimize neden boşanmak istediğimi sorar, hakim ikna olmazsa ki genelde bu durumda olmaz davayı reddeder.. evliliğiniz devam eder.
Aile mahkemelerimin asli görevi boşamak değil aile varlığını ve bütünlüğünü korumaktır..
Mahkemede eşinizi sevdiğinizi
Boşanmak için hiç bir sebebinizin olmadığını söylersiniz
Hakim de eşimize neden boşanmak istediğini sorar, hakim ikna olmazsa ki genelde bu durumda olmaz davayı reddeder.. evliliğiniz devam eder.
Aile mahkemelerinin asli görevi boşamak değil aile varlığını ve bütünlüğünü korumaktır..
Gerçççekten mii
Elbette
Hukuka göre iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir.
Boşanma sebebi olarak iddalarda bulunması gerekir
Sizin durumunuz için şunları sayabilir
Yemek yapmıyor
Temizlik yapmıyor
Kadınlık yapmıyor
Ekonomik katkısı yok
Dedikodu yapıyor
Ailemi istemiyor
Gibi
Hakim de kendisine “o zaman bu iddialarını ispat et” diyecektir
Siz boşanmanıza bir sebep olmadığı konusunda hakime beyanda bulunun, kısaca “ ben eşimi seviyorum, yuvamın yıkılmasını istemiyorum, boşanmaya sebep olacak hiçbir durumumuz yoktur” deyin
Çocuklarınız kaç yaşında bilmiyorum
Ama boşanmaya sebep olacak hiç bir olay olmadığına dair çocuklarınızın tanıklığını da talep edebilirsiniz mahkemeden
Muhtemelen sizi anlaşmalı boşanmaya ikna etmeye çalışacak
Kabul etmeyin
Ben boşanmak istemiyorum deyin
Dava günü geldiğinde mahkemede de bunları söyleyin
Sizinle konuştuğunu
Sizi sevdiğini söylediğimi ama evliliğin kendisine uygun olmadığını söylediğini vs söyleyin
Bu arada mahkemeden tedbir nafakası talebinde bulunun hem kendiniz hem çocuklarınız için
Halen oturduğunuz ev size aitse tapu müdürlüğünden ev üzerine aile konutu şerhi koydurun
Madem o başlattı
Mahkemeden dava bitene kadar da şimiz hakkında uzaklaştırma kararı isteyin.
Sava açtı ise mahkemeye verdiği dilekçe size de gelecektir postayla, geldiğinde paylaşın karşı beyan hazırlamanıza yardımcı olayım..
Ona yapılacak bişey yok kafada bitirmiş evet çok zor bunu söylemesi ama gerçek bu erkek kafada bitirince ki uygulamayada koymuş davayı açıp yapacak bişey yok gemileri çoktan yakmış ağlama lütfen iki çocugun için savaşma vakti onlara sen lazımsın anne iyi olmadan çocuk iyi olamax Rabbim yardım edicek inşallah haklıyı haksızı o bilir sen üstüne düşeni eş olarak yaptıysan boş ver onla dogmadın onsuz ölmezsin bunu yaşayan bi sen değilsin lütfen güçlü ve sakin ol asıl şimdi iyi olman lazım
Bence gayet beklentilerini söylemiş , istemiyor , niye bu kadar direniyorsun senden ayrılan birine? Boşanma davasında açmış , sana açıklamış neyini anlamadın tam olarak onu anlamadım ben? Seninle boşanmak istiyor kısaca
Neymiş beklentileri? Çünkğ ben hiç bir şey anlamsdım ve sen nryi anlamıyosun? 2 çocuğumuz var sevdiğim adamla evlenmişim mutlu bir hayatım var ve bir anda tepe taklak oluyor ne oluyor diye de mi sormiyim?
Sor ama burada değil cevabın kocanda cevabın. Buradakiler ne seni tanıyor ne kocanı burdakilerin yorumunuz ne faydası olabilir ki?
Adam söylemiyor ki lütden süreç uzamasın konuşmak dahi istemiyor ben anlam veremiyorum ne yaşandığına şu an çıkıp şaka dese tsmam derim yani öyle şeyler oluyor şu an
Canım, gerçekten çok zor bir durum. Anladığım kadarıyla kalbin kırılmış ve kafan karmakarışık. 🌿 Eşin "Sebep yok" demiş ama aslında bahsettiği hisler onun için büyük bir ağırlık gibi görünüyor. Özgürlük ihtiyacından, sıkışmış hissettiğinden bahsetmiş. Bu hisler karşı tarafa saçma ve anlamsız gelse bile kişiler için ciddi derece önemli olabiliyor. Tabii böyle bir şeyi tek başına yaşamak seni çok yıpratıyor. 😔
Şu an duygularını toparlamak çok zor biliyorum ama öncelikle kendine izin ver. Bu süreci iyileşerek atlatman lazım, çocukların için de güçlü durman gerekecek. Duygularını dışa vur, güvenilir birilerine anlat, destek al. Ayrıca istersen profesyonel yardım almayı düşünebilirsin. 💛 İnan ki her bulutun bir güneşi vardır, bu karmaşadan da güçlenerek çıkacaksın. 🙏
Unutma, yalnız değilsin canım. 💕
Cevap
24Cevap
Sana nasıl yardım edebiliriz ki burada söyleyeceğimiz tek yanlış söz sende çok daha buyum etki yapacak veya verilecek en küçük bir fikir seni yanlış yerlere sevk edecek şahsen ben bu vebali kaldıramam Allah yardımcın olsun gerçekten isterdim biseyler söylemeyi ama dediğim gibi su aşamada sorun olur
Helal olsun.
Delikanli adam.
Kabullenmis ve gidiyor.
Hovardalik yapamiyor. Aldatacak ama evli oldugu icin lizlar yanasmkyor. Geceleri takilamiyor. boş ver sal gitsin bence
Seviyormuş ama beni
Cocuklarinin annesinin sevebilir gayet normal. Ama libido daha agir basiyor demek ki. Heyecan ariyor
Seni düşünmeyip ayrılmak isteyenin arkadında göz yaşı dökme. Kendi kaybeder. Sen kendin ve çocuklarınla ilgilen🎀🎀🎀
Seviyorum ben
Aslında sebebini söylemiş geçerli gelmese de sana evlilik her insan için uygun bir şey değil.
Nasıl ya o ne demek bi kere
hangı sehırdensın yardım edebılırım Ankara da ısen
Nasıl bir yardım
sızı yonlendırır pskolojık destek verır sorunun kokune ıner ve barısmanızı saglarım rıtuel yapark
Hadi nasıl bir yardım bende merak ettim yaz şuraya
Ritüel ooo kesin tutar
gercekten faydamı gorursun
altına yatan başka sebepler vardır durduk yere boşanmak istemez muhtemelen hayatında başka kadın var
İki çocuğu yaptıktan sonra mi aklına gelmiş evliliğin ona uygun olmadığı jcjcj
Bıkmış özgür olmak ostiyo aldatmak istemio ama biseyler yaşamak ostiyo demekki
E sebebini söylemiş işte mutsuzum demiş illa aldatmasi mı gerek bı insan evliliğinde mutssuzsa o evliligi sürdürmenin hiçbir anlamı da kalmaz artık
Menopoz gibi bir şey mi bu yani her şey iyi bir eksiğimiz de yok çok şükür ya
Ya yine de acele etmeyin bence psikolojik olarak da kendini iyi hissetmiyor olabilir bence boşanmadan önce bı terapiye gitmesi gerek hatta çift terapisine gidin
Söyledimm istemiyorum hiç bir şey lütfen bu süreç uzamasın dedi
O zaman boş ver ne hali varsa görsün kurulu düzene millet sahip olmak için neler yapıyor bulanlarda şımarıkliktan istemiyor bide üstelik çocukları var
Senden ve mevcut düzenden sıkılmış arkadaş. Herhalde rahat batmış. Bırak gitsin yoluna.
Fazla sıkmış olabilir misiniz? Ya da sizin için normal olan ona fazla gelmiş olabilir mi?
olucak bısı yok yalan dıyo hayatında istekli bır kadınvar onunla
Başka biri vardır hayatında
Seviyorum dedi bana
Doğru olsa dediği mutsuzum demez
Birisine aşık olmuş olabilir
Seviyorum dedi
Vericem dedi bir evimiz vardı tapusu da benim üzerime sende kalsın istediğn olursa veya çocukların söyle yetmezse de extra çalışırım dedi
Çok çok iyi birisi dünya tatlısı ve yakışıklısı bir adam ben mi bıktırdım onu sence?
Kesin başkası vardir durduk yere gitmez bir adam
Seviyorum dedi bana
Olabilir sevebilir ama başka bir seyide sevebilir ya da o kişiye girmek için daha çok istekli olur
Nasıl ya iki kişiyi aynı anda mı?
Aynen erkekler de geenelde öyle olur
Seni tanimadan ondan bahsetmeden neler geçti yaşandı kimse bilemez baştan anlatman gerek
Sebepsiz değildir o sebebi siz bilmiyorsunuzdur.
Ne ki anlamadım artık kafayı sıyırıcam ya
Böyle bir eş ile zaman zaten geçemez.
Hayır niye istesin istemez
Aldattı ama söylemiyor %80
Var böyle rahat batan tipler.
Çocuk yaparken mutluydu ama
Naptin ki peki biktiracak olasin
Aldatmayım ayrılalım demiş
aldatmak ıstıyor ıste
seks hayatınızda bıtmıstır
Kaç yıldır evlisiniz
?
Salıver ipini gitsin
2 çocuğum var ve seviyorum ben ya noluyo ne boşanması her şey de iyi giderken ya
Başkasına aşık
Seviyorum dedi
Derdi ne
Heyecan istiyor
Kaç yıllık evlisiniz
İstemez
Mutlaka bir sebebi vardır
Ne mesela ya ;(
Bircok sebebi olabilir , senin artık bunlara kafa yorman çok saçma bırak ne yaparsa yapsın dava açmış diyosun.
Büyüolabilir
Severek evlenmediniz mi siz
Cinssllikten zevj almazsa erkek...
sebepsiz değildir o
Garipmis
Başka birisi var
Sen boşanmak istemiyor musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?