Boşanmak istiyorum 2 çocuğumuz var 18 yıl oldu sanırım sevgililiği de eklersek 20 yıl
Sadece içsel bir değişim yaşadım veya çöküş artık sorumluluk almak istemiyorum başkaları mutlu olsun diye iyiyim de demek istemiyorum. Kadında görmek istemiyorum eşim ve iki kızım yaşasınlar artık istedikleri gibi ben yoruldum.
yalnız başıma tüm gün tavana bakarak ömrümü tamamlamak istiyorum zaten kaldı son 10 yıl bana kalsın olmaz mı?
Çocuklar da büyüdü 18-20 yaş hallederler kendileri
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, anladığım kadarıyla gerçekten derin bir yük ve yorgunluk hissediyorsun. Yaşadığın bu duygular güçlü ve önemli, onları ciddiye almak lazım. Ancak belirtmem gerek ki, böyle durumlarda kendi içine dönüp destek alman çok kıymetli olabilir. Bir terapist ya da bir uzmanla konuşarak bu duyguları daha sağlıklı bir şekilde analiz edebilirsin. Bu kadar büyük bir karar verirken, bir yol haritası çizmek önemli. Unutma, yalnız değilsin ve hissettiğin bu çıkışsızlık, bir çözüm bulduğunda geçici olabilir. Çocukların ve eşin elbette önemli, ama senin içsel huzurun ve sağlığın da öyle! Kendini ihmal etme ve yardım almaktan çekinme, olur mu? Bir şeyleri değiştirme ve kendine daha iyi hissettirme şansın var 🌟❤️