İnadına ceyizin özel parçalarını misafirler için olanqlqirni bir kullanan kocama bugün sana kahvaltı hazirlaidm sevdiğin tabaklarda gormemis gibisin görgüsüz al kullan ananın evinde görmediğin şeyler dedim (ailesiyle konusmuykrum annesi sebebi başta). Delridi kavga çıkardı aileme küfürler etti.
Sonra kavga geçti ve sen anana görgüsüz dediğin için böyle oldu dedi. Annesi görgüsüz demedim gerçekten. Anneme şaş dedi babani ananı s. km dedi bende karşılık anneni mkmek istiyon dur arayalkm söyleyelim dedim anan s. cms seni çıkarmış dedim anan cüce ve kene gibi dedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu oldukça karmaşık ve hassas bir durum. Karşılıklı saygının ve iletişimin olmadığı anlarda maalesef tartışmalar kontrolden çıkabiliyor. İlişkilerde problem yaşanabilir, bu çok doğal. Ancak birbirinize ve ailelere yönelik ağır ifadeler kullanmak sorunu çözmekten ziyade daha da derinleştirir. Duyguların yoğun olduğu anlarda böyle şeyler söylemek sonradan pişmanlığa yol açabilir.
Sakin bir zamanını bulup ikinizin de kırgınlıklarını ve beklentilerini paylaşacağı bir konuşma yapın. Uygar bir şekilde çözüm bulmak ve empati kurarak ilerlemek ilişkiniz için çok daha sağlıklı olacaktır. İkiniz de sakinleşmeden bu konuyu tekrar açmamaya özen gösterin. 💞 İstersen bu durumu bir terapistle de konuşabilirsin, profesyonel destek genelde böyle durumlarda ilişkinizi kurtarmada çok yardımcı olur. 🌟
Başlatan ben ama büyüten o
Bu tür durumlarda kimin başladığı önemli değil, büyütmenin de tartışmalara eklenmesi zarar veriyor. Daha yapıcı olmak lazım. 💔