Yardım edin ciddiyim lütfen?

Bence Allah yardim etmez cok kez dua ettim olmadı 23 yaşındayım hic sevgilim olmadi ilk basta lanetlendigimi dusundum herkesin oluyorken neden benim olmadı 23 yaşındayım benim daha yeni arkadaslarim oldu o arkadaşım hristiyan ve 30 tane arkadaşı varmış yabanci biri aynı sokakta yaşıyoruz yakın zaman ülkesine gidicek ve ulkesindeki herkes cok kolay arkadas oluyormuş ben geceleri goz yaşı döküp allah merhamet etmesi icin allaha yalvarirken o kendi ülkesinde o kadar kolay arkadas edilniyormus cok fazla arkadasi oldugu icin bu onun icin normalmiş affedersin ama turkiyede ne duzgun insan kaldı ne de hayırlı kiz affedersin türbanlı bir kiz güney koreli erkeklere butun kameraların onunde balon patlatma yapti simdi bu kadin islamiyeti temsil ediyorsa ben neden bu tarz kizlara guveneyim zaten izmirli kizlar ayrı bir evrende yaşıyor allah beni umursamiyor beni terk etti speed denen biri var amerikali ve adam güney koreli kızla arkadas ve benim hic kiz kankam olmadi ve ben Allahtan o kadar cok utaniyorum ki rabbim demek bile istemiyorum lisede insanlarla sohbet etmeye calisirken kendi arkadas grubu arasında oyunlar oynarlardi üniversitede ise herkes ayrı bir dünya ben ömrümün sonuna kadar yalnız kalicam hicbirzamn beni seven bir kiz arkadaşım olmayacak ne yaptim İsrail gibi cocuk mu oldurdum bir kadina mi t.. çiz ettim yapmadim bir babanın gururunu mu kirdim yapmadim hırsızlık mi yaptim hyr annemi mi üzdüm hyr babami mi uzdum hyr sırf kul hakkina girmemeyeyim diye üniversitede sinavinda kopya çekmedim Allah beni nasil terk ettiyse bende Allahi terk ediyorum benim Allaha ihtiyacım yok hicbir zaman allah destek olmadi hicbirzaman dualarımı kabul etmedi Allah beni sevmiyor 😢😢😢 allah beni sevmiyor 😢benim cidden hiç arkadaşım olmayacak yabancı arkadasim ülkesine geri dönüyor ve 4 sene yok ve bende yemin ederim ki ne Allaha dua edicem nede herhangi biriyle konusucam allah beni n3den sevm3di neden dualarimi umursamiyor 8 ameliyat gecirdim psikolojik zorluklar yasadim bu süreçle
Güncellemeler
10 ay
yasadim bu süreçlerde allah hic yardim. etmedi hep dua ettim ama allah umursamadi ben hergun ac kıyafeti olmayan evi olmayan insanlar icin dua ettim sehit askerlerimiz peygamberler 4 buyuk ve 4 buyuk meleğe hergun dua ettim saygıyla hayvanlara bile nimetleri ve rizki ulaşması icin dua ettim yaban hayatinda bir aslanın ac kalmaması icin dua ettim psikolojik olarak rahatsızlığı olan bir insana dua ettim hayatta affedersin diger insnalari bu kadar umursamayan insanlar her istediğini elde etti
Yardım edin ciddiyim lütfen?