Arkadaslar 10 yaşımdayken bnyoya sokulup sacimi acita acita tararken anne denen şahıs sessizdi... İceri babanne hala ve erkek kuzen denen sahislar girdi normalde dusmanlarimiz ama anne denen şahıs bisey demeyip beni izletiyo çırlcplak ergenliğe girecek vücudumu ve bu hala babanne sapkca kelimler soyluyo yerim vs diye erkekde gulerek gosteriyo beni ben ağlarken aşırı asagilanmis hissediyorum büyüdükçe aklima gelio simdi ise kendi ogullari var 10 yasinda gostermiyolar hicbiyerini neden peki beni? Bukdr mi degersizdim o zamanlar izliyolardi napacagim bu travmalar cnsl hayatimi etkiliyor
Güncellemeler
1 yıl
Anne denen şahısa bunkari anlatınca bunda ne varki o anlamda değil falan diyo anlamiyo napacagim yaaaaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adı kadın travma oluşturmuş sende o ortamdan uzak dur belki unutursun
Ya uzak durmakla alakasiz degersizmiyim ben asil kiz olan benim benim korunmam gerekli
Kesinlikle olması gereken o ama kadn o an hangi zihniyet ile hareket etmiş anlamadm
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim umarım atlayrsn
Bu gerçek değildir ya
Keşke trol olsaydım keşke bak yemin ederimki okb hastasiyim abdest aliyorum sürekli banyoda duramiyorum sicak su kullanamiyorum travma
şu an kaç yaşındasın
boş ver
Tedavi gör
Neden bu asagilandigimi kapatacak mi
Bu ne şerefdizlik
Teşekkür ederim
ciddi misin sen?
Tabiki vücudumu estetik falan yaptirim degistirtsem olmazmiki
şimdi kaç yaşındasın ve bu gibi başka olaylarda oldu mu?
Olmadi simdi buyudum ama ben napacagim aklimda
lütfen kaç yaşında olduğunu söyler misin?
Yokkk
18 altında mısın peki? bunu söyler misin lütfen? eğer 18 yaşından küçüksen bu konuyu acilen söylemen gereken devlet organları var.
Değilim
sen banyodayken seni sadece izlediler ve yorum yaptılar öyle mi? şimdi nerde kalıyorsun yalnız mısın birde? evli misin ornegin?
Hatırladığım bu eski olay ama travma peki nasıl atlatirim
yalnız mı kalıyorsun şimdi? yoksa ailen mi kalmaya devam ediyorsun? evli misin bir de? biraz detay verir misin? yardimci olmak icin soruyorum
Olma