Kisa ve öz soyluyorum. Gozume birisini kestirdim arkadas grubumuz birbirmize baglamaya calisti ama kendisi iliski icin Şu an hazir olmadigini soyluyor ( aile evi problemler vs... ) kendisi de piskiyatriste yazili felan. Ben bunlari sorun etmiyorum o kadar begendim ki onu piskiyatreye kadar bile beraber giderdim onunla.. 😔 kendisinin de ilgisi oldugunu gordum bizzat yuzyuze konustuk vs.. ama hazir degilim diyor kaybetmek istemiyorum bu cocugu napicam inanin hic bilmiyorum... gormuyorum da artik... kaderime gayret gosterdim o kesin ama neden olmuyor? Cocuk ayica piskopat felan degil gayet her cuma namaza da felan gidiyor. Yardimci olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlişki için hazır olmadığını söylediyse bu kişi başkasıyla da olmaz. Erkekler o lafı genelde kadınlar gibi ret amaçlı kullanmıyor. Nasıl ikna edersin bu konuda çalışman lazım ve bir fikrim yok maalesef.
Yani red etmiyor degilmi iste napicam gayret de ettim cok
Bir gun iyi oldugunda artik hadi ben gormezsem onu felwn korkuyorum
Bir gün iyi olursa ve senin hayatında birisi yoksa gelir ama o zamana kadar onun keyfini beklemeye değer mi, bilemiyorum. Ben sevdiğimi 2 sene beklemiş kişiyim olmayınca olmuyor.
Iste bende o takintilio veya bekleme durumu var ben beklerim dedigim gibi herseyinw de yardim etmeyi istiyordum ama o sanki o yollardan degl gibi ama inan yaninda olmak istiyorum herseyiyle.. ama hep uyuyormus 24 saat ve piskiyatri bile yardim etmiyor bana dedi o gunler...
Öncelikle senin kötülüğünü istemiyor ki seninle kendini iyileştirmeyi denememiş. İkinci olarak bence ufaktan gönül bağlarını koparmaya başlasan iyi gibi. Böylelikle üzülmezsin.
Ve korkum su... aceba bu cocuk evlenmek ister mi? Annesi babasi ayriymis amaci da kardeslerini anne tarafina koymak ve babasindan uzaklastirmak istegi buymus duydum.. ama bu cok zor cunku resitler yani istedigi yerde kalabilirler ve ayrica sunu merak ettim ablalari felan normal piskijoli bozulmadi ama bunun oldu nasil oldu anlamadim ablalari normwl okula devam ediyo hayatina normal sagliklar?
Neden birakayim anlamadim onunda gonlu vardi yalan mi atiyorum ben☹️☹️
Ben yalan söylüyorsun demedim zaten. Dediğim şey ufaktan bağımlılık, takıntılı ve bekleyiş halinden kurtulursan her ihtimale karşı üzülen sen olmazsin demeye getirdim. Evin en küçüğünü daha cok etkilemistir doğal olarak. Kişinin düşüncelerini bilmiyoruz o yüzden evlenmek ister mi istemez mi, keyfi ne zaman gelir bir sey diyemiyorum maalesef...
Ama benle saglikli gibi gozuktu guldurdum felan hersey cok guzeldi.. 😭😭😭
Inan ben onun her problemleriyle yaninda olmayi istedim yani biliyordum herseyi dusunmeez mi bu kiz seviyo gercekten bu kiz kusurlarimdan dolayi red edmiyor diye
Düşünür de bu kadar sık ve yazım tarzlarinizdan anlaşıldığı gibi ciddi kafaya takmışsın sen bu işi. Bu gidişat iyi değil. Ben söyleyeyim.
Neden ki?
Ben onu bogarak yazip sikmiyorum ki icimeen dusunuyorum
Ben herkesi begenemiyorum bunda da karsilikli begenme oldu ve kaybetmek istemiyorum zaten yeterince bundan once de sansizlik oldu ask hayatimda😞😞
Şöyle diyeyim klavye başında ben yoruldum fjdjeksk beyefendiyi bilemiyorum.
Saol ya sende uzdun beni
Ne var ki bunda sevdim sevipte iyilestirmek istedim belki sevgi iyilestirir diye
O seninle iyilesmeyi denerse seni kullanmış olur birincisi, ikincisi birinin senin omuzlarına basıp yükselmesi hoş bir sey mi? Üçüncüsü kendi iç dünyası ve duygularını toparlamadan zaten istese de yapamaz bunu.
Yapsaydi bende onunkine omuz olurdum omuz omuza cikardik diye dusunmustum ben..
Yeri geldiginde hep konusmak istediginde konusrrdum is konusunda is ayarlamaya calistirdim hazirdim yani bunlar benim icin sikinti olmazdi da o iste.. hic bisey istemiyomus.. belki daha zorlasaydim? Bilemedim korktum sikmaktan..