2 ve üzeri olunca Büte girme zorunluluğu olmuyor mu yoksa sadece FF mi büt anlamadım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
2 ve üzeri olunca Büte girme zorunluluğu olmuyor mu yoksa sadece FF mi büt anlamadım
Bu sınıfta kaldın diyen tayfa henüz lise ergenleri galiba
FF olan hariç diğer bütün derslerden geçmişsin.
Ff olan dersten kalmışsın. O dersin bütüne girip geçersin veya geçemezsen seneye aynı dönemde yine sadece bu FF olan dersi alırsın. Geçtiğin dersleri bir daha almazsın veya onların bütüne girmeye gerek yok.
Ama ben anlamadım ki dc zorunlu mu değil mi Büte girmek kredi 3 akts 9 ama dc ile geçmişim ama gno 2 ve üzeri olması gerek diyorlar anlatırmısınn
Şöyle;
Şimdi DC olan dersi koşullu/şartlı geçmişsin demektir
Yani mezun olacağın zaman AGNO 2.00 ve üzeri olursa ve Ff olan dersin yoksa mezun olursun
Ama mezun olacağın zaman hiç Ff dersin yoksa ve AGNO 2.00' in altındaysa DC olan derslerinin tek ders veya üç ders sınavlarına girip Agno'nu 2.00 ve üzeri olana kadar DC olan derslerini en azından CC yaparak mezun olabilirsin.
İstersen Büte çalışıp DC olan dersinin notunu yükseltebilirsen senin için çok daha iyi olur ki; Akts'si yüksek bi ders
Cevap
6Cevap
Ne güzel c ile agnoyu tamamlayıp üst sınıfa geçiyorsunuz. ak biz c ile agnoyu tamamlayamıyoruz sınıf tekrarına düşüyoruz lise gibi
Ama ben anlamadım ki dc zorunlu mu değil mi Büte girmek kredi 3 akts 9 ama dc ile geçmişim ama gno 2 ve üzeri olması gerek diyorlar anlatırmısınn
Knk büt için agnonun 2 üzeri olmasına gerek yok. Dersin ff olunca büte kalıyorsun zaten
O zaman sadece anatomi sorun benim
C ile geçtiğin 2 veya 3 tane ders seç. Onları da en az bb yapıp agnoyu ancak 2ye tamamlarsın. Çünkü cler fazla fayda etmiyor
Bizde dd kalıyordu 2ort altındaysan sizin dc geçer not heralde
Her üniversitenin sistemi farklıdır ort. 2 nin altında olduğu için DC aldığın sınava da girmek zorunda kalıyosun sanırım sınıf temsilcinle veya öğrenci işleriyle konus
Anatomisen büte gircen
Tamam evet doğru ama gno 2 ve üzeri olması lazım diyorlar yoksa dc de zorunlu doğru mu
Bide dc olan kredi 3 akts 9 ve dc ile geçtim zorunlu mu büt
Kaçıncı sımıfsın
1
Danısmanı ara
Hayır ff dersleri vermek zorundasın.
Ff gecemezsen sinifta kalacan yaza
1.77 kalmışsın
Tamam evet doğru ama gno 2 ve üzeri olması lazım diyorlar yoksa dc de zorunlu doğru mu
Evet
Ff her türlü büt
Dc 2 üzeriyse büte girmene gerek yok
Dc 2 ve üzeri olup olmadığı yazmıyor nasıl görecem
Öğrenci işleriyle konuş pazartesi
Sadece ff büt
Ff gecmen lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?