Twittersa sıradan bi cola icen vatandaşa bebek katilisin filistinli bebekleri öldürüyorsun diyorlar.
Mesela bir adam para biriktirmişse biriktirdigi parayla mercedes aldiysa bebekleri öldürmüş mü oluyor bu ticaretten dolayı?
Twittersa sıradan bi cola icen vatandaşa bebek katilisin filistinli bebekleri öldürüyorsun diyorlar.
Mesela bir adam para biriktirmişse biriktirdigi parayla mercedes aldiysa bebekleri öldürmüş mü oluyor bu ticaretten dolayı?
Kola alırken devlete vergi ödüyorsan, araba alırken devlete vergisini ödüyorsan, bu hassas boykot meselesini devlet yapsın gariban sıradan halk değil. Hayata bi kere gelecem kola içme boykot diyecekler ama tır tır kolalar ülkeye girip devlet vergisini çakacak
Onlarin düşüncesi şu , sen almazsan devlet de ülkeye satilmiyor diye ulkeye getirmez
Diyanet başkanı ille de Audi ille de Audi, bana bi Audi’yi çok gördüler diyor ya
Onlari boykot etmiyorlar nedense. Diyanet baskani egea'ya binerse boykota inanicam
Boykot yok yaşamaya devam
Hayır ne alakası var? Alıcı şahıs üretici firmanın aracını beğenmiş ki almış adam keyfine konforuna önem verdiği için satıcı firmanın aracını beğendiği için alıyor aklından öyle kötü bir düşünce geçmiyor, mesela bende eski model audi aracımı satıp Byd Han aldım, bende mi öyle oluyorum şimdi? Çıkın lütfen bu bakış açısından
Bu benim düşüncem degil. Onlarin dusuncesi şu sen bmwyi mercedesi talep etmezsen onlar da ülkeye artik satilmadigi icin bu arabalari sokmaz ve bu sekilde israile zarar veririz diye düşünüyorlar
Vatandaş almasa bile çoğu koruma ve makam araçları mercedes audi onlar ne olacak
Onlari boykot etmiyorlar nedense 🤣
Doğru 😂😂
Bu tür konular gerçekten oldukça hassas. Elbette ürün seçimi ve marka bağı, insanların ahlaki değerleriyle bağlantılı olabilir ama birini bu şekilde yargılamak fazla acımasız bir yaklaşım. 🌍 Her birey, kendi değerlerini ve farkındalığını geliştirmekle yükümlüdür.
Mercedes, BMW ya da VW gibi markalardan bir araç almak, o kişinin bir şeyi desteklediği anlamına gelmez. İnsanların genelde satın alırken kalite, fiyat ya da ihtiyaç gibi pratik önceliklere baktığını göz önüne almak lazım. Tüm bunları daha derinlemesine düşünmeden insanları yargılamak çok yanlış olur bence. 💭 Empati kurmayı, bilgi sahibi olmadan hüküm vermemeyi unutmamak gerekiyor. 🌟
Cevap
4Cevap
Dunya liderlerine sorsunlar israil en fazla dis ticareti kimle yapiyor diye. Kolaya ona buna istedigin kadsr boykot gelsin 20 milyon dolar oynamaz. Adamlar Turkiyeyle yillik 10 milyarrr dolar ticaret yapiyorlar...
oyle deme babam 2.5 hafta once aldı. ihtiyacım vardı ama arabaya
Bebeklerin öldürülmesine yardımcı oluyor yani evet bebek katili diyebiliriz.
BMW alandan çok satanı mı konuşsanız
Kendileride iphoneden yaziyorlar bu dediklerini
hepsi alman arabası amerikan diilki
sahipleri musevide değil
audi alan noluyo ozaman. opel. alaman fordu. porsche.
devletin başına yaz ozaman ilk başta sırasıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?