Şu yaşıma kadar gerçek mânâda hiç sevilmedim. Artık sevilmek istiyorum. Gerçek mânâda sevilmek için ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes sevmek istiyorda kimse kusura bakmasın bu zamanda sevmek biraz g. ö. t istiyor. nedeni ise; sevmek öyle kuru kuru sevmek demek değildir. bunun fedakarlığı var, iyi günde kötü günde yanında olma durumu var.
şu aşk ve sevgi arıyorum diyen arkadaşların çoğu (sözüm meclisten dışarı) ve aşk ve sevgi bıdı bıdı bulamıyorum diyen arkadaşların çoğunun mantalitesini biliyorum.
kadınlardaki temel mantık :
fedakarlığı :: kendini kullandırma veya özgürlüklerini kısıtlama olarak görüyor
güzelliği :: dış güzellikle yorumluyor.
erkeklerdeki temel mantık : güzelliği tamamen dış güzellik olarak algılıyor.
kimse birbirini tanımak için zaman kaybetmek istemiyor. sevgi aşk meşk olayları kimse kusura bakmasın da karşındakine zaman ayırma işleridir. zaman yoksa yaratma işidir.
çok garip gelecek açıklamalar eminim ama insanlar fazla xxx filmler seyretmekten olay farklı yerlere gitti artık.
herkes mal mülk para..., unutuldu mutluluk huzur kavramları. Üzgünüm ama özellikle bayanların çoğu ne istediğini bilmiyor.21 Yorumla
Soran+1 yılSözüm meclisten dışarı dediğin için üzerime alınmadım ama ne istediğini bilmeyen 30 lu yaşlarına gelmiş karakteri oturmayan erkekte çok fazla ya bir de gördüğüm kadarıyla toplumun akıl sağlığı bozulmuş bunun da etkisinin olduğunu düşünüyorum
En İyi Cevaplar
kendin olmalisin seni sevecek olan seni bu sekilde kabullenmeli, kusurlarinla yalnislarinla dogrularinla.. bazen zamani degildir veya sen farkinda olmazsin. bu devirde kime sorsan sevmek sevilmek ister ama is basa dustumu ararsin.. yorum yazmiyacakdim ama genelde bu tarz konularda yorum yazan biriyim... gizlk kullanici olarak sormaniz bile kendinize guvenmediginiz izlenimi veriyor. bence mutlaka birgun aradiginiz sizi bulacaktir..
05 Yorumla
Soran+1 yılKendime güvenmiyorum hiç kimseye güvenmiyorum ben evet ayrıca kendimim ben ya ondan yalnızım zaten ergenmiyim ben şekilden şekile gireyim
Soran+1 yılNereye adım atacağımı bir bilsem
- +1 yıl
bu konuda uzun uzun anlatirim.. ama kimseyi bunaltmaa hakkim yok.. ;) normalde de boyle konusmam ;) sorun yalnizliga dair olsaydi cok yorum yazardim.. birde gizli kullanicisin pek yorum yapmayi sevmiyorum boyle oldu mu.. icinden geldigi gibi davranmaya basladin mi.. istedigin yolda kendini bulursun.. durmakla beklemekle yol alinmaz... ;)
- +1 yıl
uzun yillardir hayatima biri girio ciksa da kimseyi sevemedim. muthis on yargim vardi bayanlara.. okudum arastirdim eksiklerimi tamamladigima inaniyorum. sevgi ve ask cok farkli kavramlar.. sevgi elde edilmesi zor bulmasi gercekden imkansiza yakin.. birisinin karsilik beklemeden yaninizda olmsi size destek vermesi, sizinle ilgilenmesi hele ki bu devirde cidden gunduz elde fenerle insan aramak gibi.. ne ekerseniz onu bicersiniz.. sosyallesin, insanlarla kaynasin, yeni insanlar taniyin sizi farkedicek muhakak biri cikacaktir. ben yazi yazmayi sevdigimden, karakterimde duygusallik on planda oldugundan ancak boyle sorulara yorum yaparak bir nebze yalnizligimi unuttum kendimi mutlu ediyorum. ;) sevmek icin sevgi dolu olmak lazim.. bu benim onerim..
+1 yılOyle gerçek manada sevilmek için senin pek de yapman gereken bişey yok. Bu tamamen karşı tarafa bağlı. Seni gerçekten çok sevcek biri elbette çıkar. Ama genel olarak huy bakımından erkekler tarafından sevilmek istiyosan. Az konuş kendin ol ve asla yalan söyleme
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşma kısmı konusunda bişi diyemem ruh halime göre değişir kendimim hep zaten ama sonuncu şık yanlış dürüstüm yalanım yok erkekler dobra kızları sevmez
- +1 yıl
Hayır erkekler yalan söyleyen kızlardan hoslanmazlar. Kim hoslanir? ayrıca dobralıkla , yalan söylemek ikisi farklı şeyler. Senin dediğin erkeklerin bir kısmı patavatsız kızlardan hoslanmayabilir. Yani seni dediğin bu dobraliķ.
Soran+1 yılDobralık patavatsızlık değil patavatsızlık herşeyi her ortamda dangur dungur konuşana denir Dobralık gerçek niyet ve düşüncelerini saklamayan insana denir sadece erkek olarak ayırmak çok yanlış bayan ve erkekler için geçerli hiç kimse dürüstlüğü sevmiyor insanlar duymak istedikleri şeyleri söyleyen insanları seviyor
- +1 yıl
Ben sana yazdığım ilk şeyde yalan söylemenin yanlis olduğunu söyledim. dobraligi sen ortaya attin. Ayrıca bence insanlara, onların sevdiği şeyleri yapmak yerine doğru olan seyleri yap. Işte o zaman karakter sahibi olunur çünkü.
bısey yapmana gerek yok kalpleri birbirine ısındıran Allah çünkü
2712 Yorumla
Soran+1 yılEn doğru lafı sen ettin valla
- +1 yıl
neden herşeyi allaha bağlarsınız arkadaş? tebrikler iyi geceler
Soran+1 yılSen sorasın diye @egoistyakışıklı
- +1 yıl
Ben inanmıyorum arkadaşlar benim kendi seçimim bana saçma gözüktüğü için bu görüş bu yorumu yaptım rahatsızlık verdiysem özürdilerim @eloss14 @bırakbi
- +1 yıl
Eksileyen 3 kisi var kim acaba merak ettim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
145Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKizim verenler varken sevenlere sira gelmiyo. Daha cok beklersin. Veriyosan yanindalar. Vermiyosan kenara atarlar.
64 Yorumla- +1 yıl
Eig olmalı bravo.
Soran+1 yılDoğru söze ne hacet doğru tespit
Cevap sahibi+1 yılAma gercekten oyle. Sevenleri gorseler mutlulugu bulucaklar. Ama hep verenler tercih ediliyo.
Seni gercekten sadece sen olarak sevecek kisiyi bulmalisin.
18 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende onu diyorum sevilmekte bir ihtiyaç nasıl olcak o iş?
- +1 yıl
Aşk ı arayarak bulamazsin. Bir anda cikar insanin karsisina ansizin ummadigin bir anda. Oyle bir dugumlerki insani. Hem cok zeki hem cok aptal yapaar. Beklemeyi ve sabretmeyi bilmek lazim. Yaziliysa alnina hicbir silgi yetmez silmeye.
Insanin en buyuk acligi sevgidir. Dedigin gibi sevmek sevilmekkte ihtiyac. Muhim olan seni uzmeyecek birini sevebilmek.
Soran+1 yılDoğru dedin ama artık sabırım taştı kimse o beni sevecek insan evladı çıksın artık karşıma
Soran+1 yılYoksa ben onu bulup kırcam kafasını gözünü :))
Soran+1 yılSağolasın beraber girişelim :)
Merhaba çoğu kişi aynı durumdan sıkıntılı hayatta güven ve sevgi şart böyle yaratıldık sen sevgiyi Allah tan ara ama gerçekten sev O na güven deki Allah bana yeter emin ol yerli ve yabancı birçok kişiyle tanıştım ama kaliteli insan olmadıktan sonra seni sevmesin daha iyi. İlk başta Allah sevgisi sonra kendine bir hobi bul sosyalleş
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de insan hani zor gününde destek çıkan sevincini üzüntüsünü paylaşacağı yüzüne bakınca huzur bulacağı ona dokununca tarifi olmayan bir mutluluğu duyacağı bir insanla birlikte olma ihtiyacı duyuyor hobim var ama dediğin de doğru kaliteli insan çok zor dışardan bakıyorsun üff prens charles ama tanıyınca insanlıktan nasibini almamış malesef kalite önemli allah dergimiz olan insanlarla karşılaştırsın
Soran+1 yılDengimiz
+1 yılGerçekten sevilmek istiyordan gerçekten sevmeyi bileceksin..
c1.staticflickr.com/.../8530509531_e2f05c01c3.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılSevmenin dibini yaşadım ama sonuç...
- +1 yıl
Sevememişsin demekki sende benim gibi darbe bu yüzden yedik biz..
Soran+1 yılSen nerden bilcen benim sevdiğimi sevmediğimi allah allah
Ya bende seviyorum sevenim olmuyor gibi :D
bir tane buldum beni seven ama yıllardır beni seven olmadığından, şu an beni sevdiğini söyleyen kızı seviyor olmama rağmen sevgisinin gerçekliğini anlayamıyorum :D01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka gibi geliyo deme :))
Bence beklemelisin seni sen oldugun icin seven birini yuce Rabbim karsina cikaracaktir tek derdin bu olsun. Insanlar sevmesede olur allah seni seviyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah allah sevsin yeter zaten değerimi insanlar bilmese de olur halik bilsin yeter
Git afrodizyaklı parfüm al. Ama kıy paraya kaliteli olsun sonra beğendiğin her erkeğin yanında dur o kokuyu alsın. Sonra gel benim için Odin'e kurban kes
12 Yorumla
Soran+1 yılHileli sevdalar bana göre değil benim kokumu sevsin benim gözlerimi sevsin benim dudaklarımı sevsin benim ahlakımı sevsin benim dürüstlüğümü sevsin beni ben olduğum gibi sevsin
+1 yılfuzuliye sormuşlar:
-sevmek mi daha güzel?
-sevilmek mi? diye.
=sevmek daha güzeldir demiş fuzuli çünkü insan sevildiğinden hiçbir zaman emin olamaz
kısa net :)15 Yorumla
Soran+1 yılHe biliyom bunu bende yıllarca kendimi bu sözle kandırdım şu an öyle bir sevilme açlığı varki seven biri olsa onun için ne yaparım bilmiyorum
- +1 yıl
ama şunada hak vermelisin seni tanımayan bir insan seni nasıl sevebilir ki. insanlara kendini tanıt.
kader kısmet bide bu işler aramayla beklemeyle bulunmaz. pat çıkıverir karşına :)
Soran+1 yılTamam bundan önce kimseyi yanıma yaklaştırmıyordum şimdi gel ne olursan ol gel felsefesini uygulucam sağol
- +1 yıl
yani okadar da dil yaaw :)
dengeli olsun yinede. sonra senide kaybetmeyelim :D
Soran+1 yılTamam tamam anladım ben dengeli bir şekilde seven birini gördüm mü üstüne atlarım tavsiyelerin için teşekkür ederim
+1 yılDünyada o kadar çok or*spu var ki onlar sevilmeye layık tabi biz değil (!)
51 Yorumla
Soran+1 yılDoğru dedin valla nerde g. tü başı oynayan fingirdek varsa erkekler onların peşinden koşuyo
Ne ekersen onu biçersin demek ki sende bir Şeyler eksik onu için haketmiyorsundur çözüm herkese eşit davran kimseyi hor görme ! Ya çok sabırlısınız ya da çok sabırsızsınız herseye şükür etmek gerekir
05 Yorumla- +1 yıl
peki ben herkezi sevmediklerimi bile hor görmediğim halde yardımlarına kostugum halde neden sevilmiyorum ne itlik soytarılık yapan var hemen onu seviyolar arkadaş olarak kızlarda sevgili olarak
- +1 yıl
Samimi ise sevginde hak mahrum etmez kulunu , sabır sabır demişler bu dünya imtihandır herkese Eşit adalet verilmiştir belki sen bilmezsin ama bunları bilenlerin OLDUĞUNU unutmamak gerek , bazen hayırlı gördüğünde Şerh , şerh gördüğün de hayır vardır onun için isyan etmemek Lazım
Soran+1 yılBen kimi hor görmüşüm ya sabırlıyım tabikide bu yaşa kadar gerçekten seven biri çıksın karşıma diye bekledim
Soran+1 yılNasip tabi kısmet
+1 yılGerçek manada demekki kendini sevmemişsin, kendini sevmekle başlayabilirsin. O zaman belki gönlüne göre birine denk gelirsin ve ömür boyu mutlu bir beraberliğe karşı yol alabilirsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılBeni kimse sevmiyor ki kendimi seveyim
- +1 yıl
oooo sen şimdiden havluyu bırakıp pes etmişsen ve kendine bu şekilde haksızlık yapmaya başlamışsan senin derdine lokman hekim gelse çare bulamaz canım.
Soran+1 yılDerdimin çaresi yok anacım
- +1 yıl
Bana özelden yaza bilir mısın? Belki vardır bir çaresi.
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
Sorunlarını tam olarak anlamadan sana yardımcı olamam da ondan.
Soran+1 yılSorun yok sıkıntı yok sadece sevilmiyorum
Kötü ol... iyi biri olursan sevmez.. karşındaki insana acı çektir, eziyet et, kıymet verme o zaman sevilirsin...
113 Yorumla
Soran+1 yılAy doğru diyosun gerçekten nasıl yapacağımı bilmiyorum ki ben hep içim dışım bir art niyet içimden geçse bile söylerim karşımdakine
- +1 yıl
benimde öyle ama daha bugün ayrıldım sayılır ve bunun hiçbişey kazandırmadığını öğrendim.. sen iyi niyet beslediğinle, samimi dürüst olduğula, çok sevdiğinle kalıyosun.. karşındaki sana kıymet vermiyo neden çünkü salak gibi seviyosam katlanırım mantığı oluyo bizde... seviyoruz kıymet veriyoruz, çabaladıkça zora sokuyolar.. o yüzden arkadaş sana tek tavsiyem umursama.. yapamasan bile rol yapmayı öğren, çünkü yapamazsan bu dediğimi asla mutlu olamazsın...
Soran+1 yılRolde beceremem ya aslında dediğin gibi kötü olsam kapımda köpek olurlar anlamıyorum şu insanları iki yüzlü sahtekar düzenbaz olunca daha çok seviyorlar ilginçler aman ben neysem oyum salla gitsin başıma ne geldiyse dürüstlükten geldi bundan sonrada dürüstlükten gelsin
Soran+1 yılOlsun dürüstlük iyidir iyi
Soran+1 yılAnnem bana hep kızardı dürüst olduğum için ama şimdi takdir ediyor dürüstlüğünden başına iş açtığın insanlar seni hakketmiyordur boşver dengin değillerdir
Soran+1 yılÖnemli olan allah katında kazanmak zaten eskiden canım yandığında bende senin gibi dersim ama insan bu can çıkar huy çıkmaz
Soran+1 yılHayırlısı
Gizli Üye(36-45)+1 yıl12 yaşında ayrıldım evden
Şimdi 35 oldu yaş
O günden beri it gibi tek başıma dolaşıp durdum şehir şehir. Aile ne demek hiç bilmem. Sevmek sevilmek şefkat. .. Bunları hiç tatmadim. Diyeceğim o ki olmayınca olmuyor bazı şeyler... gördüğün gibi senden daha rezil olanlar var. ..06 Yorumla
Soran+1 yılRezillik sevgi açtığından olsun haysiyet şeref yoksunluğu rezilliği olmasında...
Cevap sahibi+1 yılSevgi yoksa geriye kalanlarin olup olmaması bir anlam ifade etmiyor çünkü hayatin varlık sebebi özü sevgi... Bu açlık canımı o kadar yakıyor ki... Sadece yaşayan bilir. ..
Soran+1 yılBende yaşıyorum ama haysiyet şeref onur daha önce gelir
Cevap sahibi+1 yılMutluluklar dilerim o zaman sana o kuru ve içi boş kavramlarınla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Bana yazarmisin
Off ne kadar ozguvensizsiniz ya. Erkek olsam ben de sevmezdim seni valla. Insanin sevilmesi icin once kendini sevmesi lazim. Sen kendini sevmiyosun ki bu ne ozguvensizlik.
00 YorumlaKendin ol hanım hanımcık ol ağzını falan eğme konuşurken cümleler güzel ve tane tane olsun. Bunların hiçbiri yok ise güzel yemekler yapabiliyor isen kapında sıra olurlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok hanım hanımcık değilim ama nerede nasıl davranılması gerektiğini bilirim ağız burun kıvırmam yemeklerimde idare eder ayrıca gelen yemeğime gelecekse hiç gelmesin kendine aşçı tutsun
Soran+1 yılİnşallah
gerçekten sevdin mi? sevilmek için bişi yapamazsın yaparsanda sahte olur seni gerçek anlamda seven sen lduğun için sevendir. çok mu felsefik oldum ne :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevdim aklımı yitirecek kadar yok kendimi değiştirmem zaten neysem oyum ama hala yok ne sevimsiz insanmışım demek ben diyorum beni ben olduğum için seven olmadı hiç sadece birisi severmiş gibi yaptı hiç sevmeseydi daha iyiydi
Bacım diğer görüşleri okudum da ne emmeye geliyosun ne gömmeye, bu yaşına kadar sevilmediysen daha da sevilme zaten, ruhunu şeytana sat ne bileyim kötü ol yani zevklidir bence👍
06 Yorumla
Soran+1 yılHangisini yaptırayım hangisini önerirsin
Soran+1 yılTecrübelisin baya
Soran+1 yılTam tersine bizzat tavsiye ettiklerini tecrübe etmiş gibisin
Soran+1 yılEfsunlumusun sen ya
Kendin olmaya devam etmelisin..
Birileri beni sevsin diye şekilden şekile girmene gerek yok..
Seni sevecek olan sen olduğun için sevmeli...04 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendimim nerden biliyon şekilden şekile girdiğimi ergenlerle mi karıştırdın beni ne yaptın
Soran+1 yılSorduğum sorudan bu anlamımı çıkardın
:DDDDDDDDDD
https://www.youtube.com/watch?v=PoufZB_cKkk00 Yorumla
+1 yılAkışına bırak Kendini çok zorlama En güzel Şeyler onları en az beklediğinde olur
18 Yorumla
Soran+1 yılNe akışkan bişeymiş bu ya akıntıyı izleye izleye böyle oldun azıcık ya azıcık hafiften de olsa biri beni sevsin önemseyin çok mu bişey istiyorum
- +1 yıl
Sevmek Sevilmek çok güzel duygular. Bunları tadmak lazım sende haklısın bu birazsa şans işi. kimisine göre kader kimisine göre şans kimisine göre bahtsızlık. Önemsemek sevmek için tanımak tanışmak lazım :) Özletme kendini Gizli kullanıcı
Soran+1 yılTamam ilk gördüğümle tanışcam ama bende öyle bir şans varki nerde İt kopuk manyak beni bulur korkuyorum kendimden
- +1 yıl
Bodozlama dalma direk İlk gördüğün kişiyle tanışma hemen öyle Biraz ölç biç kimdir nedir ne değildir fazla acele etme rahat ol kasma kendini biri gelir bulur seni merak etme gerçi hiçde öyle olmuyor ama :D
Soran+1 yılEvet ya hala beklemedeyim hala biri gelip beni bulsun diye :)
- +1 yıl
Profili Gizli tutup gelip beni bulsunlar deme bence :) ama sende haklısın Türkiyede Abaza çok atılan mesajın yapılan yorumun haddi hesabı yok biraz güzel ol yandın :) Seçim senin Seç birini tanış
Soran+1 yılSanaldan sevgili yapacak kadar ölmedik len:))
- +1 yıl
hehehe :) Sanaldan sevgilimi olur ya Hissetmen lazım. Ama Herkadın sevmek sevilmek ister özletme kendini :)
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seni sevenlere burun kivirip olmadik adamkarin pesinden gitmeyi birak.
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye direk uçkura bağlıyosunuz herşeyi?
Soran+1 yılSevgili olmayadabilir insan olarak belirttim şimdiki arkadaşlıklar dostluk hepsi menfaat Ha karşı cins olursa daha iyi olur ama cinsiyet gözetmeksizin sevilmeye açım
- Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılduygular kaypaktır. hiç bir zaman gercek manada sevılmeyebılırsın. Ama gercek manada sevılmek ıstıyorsan bıraz cırkın bırı bak. o senın degerını daha ıyı bılır
040 Yorumla
Soran+1 yılAma çirkine de ben bakmam ki yakışıklı da nasıl olsa ben yakışıklıyım bundan daha iyisini bulurum diyip mi sevmiyo
- +1 yıl
ben 26 yasıma gırmek uzereyım cok ınsanla tanıstım. cok ılıskıye sahıt oldum bıtısıne baslangıcına.
doyumsuz ınsanlar bu yonden hep kaybeder. Ben daha ıyısını hıc ıstemedım elımdekıyle yetınmeyı bilen biriyim ama yıne olmadı yıne olmadı :) bazı seyler olmayınca olmuyor. zamanı geldiginde gercekleşir. biraz sabır
Soran+1 yılDaha ne kadar beklicem ne kadar sabretcem...
- +1 yıl
bende öyle dıyorum bazen. ama elden bırsey gelmeyınce ınsan umutlarına tutunuyor. etrafına bakıyorsun nasıl nerde ne sekılde tanısabılırım kı dıyor ınsan
Soran+1 yılHani şu an ruh Halim şu, doğru kişiyi bulduğum zaman bunca zaman nerdeydin uleynn diyip ağız burun dalasım var :))
- +1 yıl
Umarım ben degılımdır :) cok laf ısıtıcegım kesın :D ya o sana dese bu zamana kadar sen nerdeydin.
Soran+1 yılElbet ona da vercek cevabım var o zaman geldiğinde muhterem alır cevabını :))
- +1 yıl
Canlandırma mı yapsak :) hem o gune hazırlanmıs olursun :D Hadı bana nerdeydın bugune kadar
Soran+1 yılYok ben herşeyin spontan gelişmesini severim :))
- +1 yıl
umarım hazırlıksız yakalanırsın :D
bazı şeylere önlem alamazsın zaten. inşallah düzgün bir adam olur
Soran+1 yılİnşallah ya bu yaşa kadar bekle şerefsizin tekine denk geldim bundan sonra allah korkusu olan düzgün birine denk gelirim inşallah
- +1 yıl
umarım mantıgını katbetmezsın duygular varken dogru dusunemezsın
Soran+1 yılBende o oldu mantık sıfıra indi sırf aklım kalbimle sevmedim tüm organlarımda hissettim sevgimi acısınıda öyle. inanılmaz bir ızdırapmış. Benimle dalga geçtiğini anlamamışım
- +1 yıl
kıyamam ya. umarım hakkettiğini alırsın
Soran+1 yılUmarım herkes hakkettiğini alır o da dahil yanına kalsın hiç istemem ailem bile dağıldı
- +1 yıl
üzüldüm. umarım hatalarından ders çıkarmıssındır. tekerrür etmez. herkes hakettiğini almaz tam olarak bu dunyada
Soran+1 yılAhirette hesap günü geldiğinde onunla hesaplaşmayı iple çekicem canımı çok yaktı ben ona ne yaptım ki ve hiç acımadı üzülmedi aklım almıyo insanın içinde hiç mi allah korkusu olmaz ben o hayatımda yokken çok mutluydum bugün doğum günü onun allahımdan bulsun inşallah allah yaptıklarının hiç birini yanına bırakmasın inşallah
- +1 yıl
eden bulur. geçmişe saplı kalma. kim severse kaybediyor.
Soran+1 yılNe yani sevmeyelim mi
- +1 yıl
sev tabi. insan ufacık bır tatlı duygu ıcın onca acıyı cekmeye razı.
sevgı karsılık bulunca guzel yoksa ısımız zor
Soran+1 yılHayır bu acı ızdırap dayanılmaz karşılıklı olursa yaşansın bu duygu en korktuğum şey karşılıksız sevgi ve dilerim Rabbiminden herkes ettiğini bulsun
- +1 yıl
Allah dualarını kabul eylesın
Soran+1 yılAmin allah hepimizin gönlüne göre versin
- +1 yıl
Ne cok dua ettik :) kaç yaşındasın sen
Soran+1 yılYirmisekiz
- +1 yıl
Evlenmemin vakti gelmiş :) bence zamanı gelmişte sen mi göremedin acaba o Kişiyi
Soran+1 yılAyrıldım
- +1 yıl
Senin ilişkin yeni mi bitti
Soran+1 yılBoşandım anlamında
- +1 yıl
Anladım. Çocuk yoktur umarım.
2. Baharına bırak bence bu sefer güzel seyler olucak
Soran+1 yılİlk baharımı yaşamadım ki ikinci olsun çocuk yok
- +1 yıl
bir acıyı çekiyorsa insan bir sebebi vardır. Kader gerçek bir kavramdır. Rabbim sana hayırlısını nasip eylesin iyi bir insansın sen gercekten
Soran+1 yılİmtihanlar geçmişteki günahın eseri gelecekteki mükafatın habercisidir sabır herşeye sabır
- +1 yıl
Inancın umudun var iyi ki derin bir depresyonda değilsin ama biraz depresifsin. Isyankar değilsin ama neden boyle oldu diye sorgulamıyor da değilsin
Soran+1 yılÇok şükür inancım olmasaydı ben bitmiştim inancım sayesinde kendimi toparlayabildim hani insan geçmişini düşününce az buçuk hakkettiğim şeyler var diyor hiç isyan etmedim elhamdülillah niye böyle oldu da aslında demiyorum çok şükür ama herşeyi tek başına yüklenmek zaman zaman zor geliyor onun depresifliği olabilir
- +1 yıl
Oyle tabi. Zaman bir şekilde hızlı gidecek. Yine insan elinden geleni yapıp Tevekkül etmeli. Nasip de olur zaten. Daha cok gençsin belki ummadığın derece iyi bir gelecek bekliyordur seni
Soran+1 yılZaten ben elimden geleni yaptım ama hatalı ama doğru ben kulum yanlışlarım elbet var takdiri ilahi allah ne nasip ettiyse onu yaşıcam tevekkül olayı başıma gelen musibetle biraz daha aştım tevekkül etmeyi biraz daha öğrendim bir musibet bin nasihatten iyidir
- +1 yıl
Hakkımızda Hayırlısı. Gülümse kaderine :) en azından hayal edebilirsin hayal etmek zevklidir ve kotu yanları pek düşünmezsin
Soran+1 yılBen kötü şeylerde hayal ederim ve ne yalan söyleyim kötü hayal ettiğim herşey de başıma geldi güzel şeylerin hayalini kurayım o zaman teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim iyi kalpli insan. Hayal Et tabi bir şeyin hayalini kurmak o şeye sahip olmaktan daha cok mutlu eder insani.
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. an itibari ile yazını okuyan erkek yazarlar:
i.ytimg.com/vi/YoWkNffsYKE/maxresdefault.jpg00 YorumlaYapıcak Bişiyimiz Yok Galiba Hep Sevdim Ama Sevilmedim Bu Saatten Sonra'da Ne Yaparız Diye Sorarsan Valla Bende Bilmiyorum :S
022 Yorumla
Soran+1 yılOturup sevilmeyi beklicez sanırım
Soran+1 yılAllah büyük çıkar elbet karşımıza az sabır senin yaşın daha küçük az sabır
Soran+1 yılOlur bazen öyle şeyler bayan çevre olmasına gerek yok sen hayatını bir düzene koy o zaman kadar karşına çıkar inşallah hayırlı düzgün biri
- +1 yıl
Valla Hayatım Düzene Girsede İlla Birşey Ters Gidiyor Rahatlık Yok Bana :s
insanın Kaderi Güzel Olucak Derler Bende Hep İnsanın Şansı Olucak Diyorum O bile Yok
Hakkımızda Hayırlısı Neyse O Olsun
İçim Rahat Yastığa Kafamı Koyduğumda Ne Kimseye Kötülük Yapmışım Nede Birşey Kim Zor Durumda Olsada Her Zaman Elimden Geldiğince Yardımcı Olmuşumdur Bir Yar İstedik Oda Olmadı Oda Olmuyorsa Ne Yapalım Artık Hiç Bilmiyorum
Soran+1 yılÖnemli olan o allahın sevgisini kazanmak sen bol dua et zamanı gelmemiştir zamanı gelince hem bu dünya da hemde ahirette biçersin ektiklerini
Soran+1 yılOoo sen çabuk pes etmişsin olur olur merak etme sen geleceği düşünüp şimdiden geleceğin tasasını yaşama
Soran+1 yılBelkide vakitsizce yaşadığın bir aşk acısıydı çok erkenci belki de bilemezsin allahtan hayırlısını iste
Soran+1 yılDemek ki vakitsiz zamansız bir ilişkiymiş sürekli hayırlısını iste
Soran+1 yılO zaman sabret ve bekle
Soran+1 yılBilemeyiz hayırlısı ne zamansa o zaman olcak :)
Soran+1 yılBilemezsin karamsar düşünme iyi düşün iyi olsun
Soran+1 yılSabır...
Allah'dan hayırlısını iste gerisini boşgeç. Sevdiğin kadar sevilmen ümidiyle. Biraz sabret yeter...
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
+1 yılBence toplanalım boğaz köprüsünden ayağımıza kaya bağlayıp aşağı 👇 atalım kendimizi bence
02 Yorumla
Soran+1 yılÖlelim biz deme :)
- +1 yıl
Ölelim bİz yaşamaya deymez belki ölünce seven birisi olur yanımızda ona sarılırız :)
bende hep sevildim ama sevemedim. bu yüzden çok kişiyi kırdım hep vicdan azabı çekiyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım diğer kıranlar da vicdan azabı çeker ama tabi vicdan herkeste yok...
+1 yılSizi fiziksel ozellikleriniz icin degil de ahlakiniz , edebiniz icin severse biri gercekten sevmis demektir.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa yok o da yalan emin ol hasta ruhlu birine denk geldin mi görürsün ahlakı edebi
- +1 yıl
Anlayamadim.
Soran+1 yılAhlakımdan şüphem yok hayatımda bir kişi oldu o da haram sevda değildi fakat birlikte olduğum kişi karaktersizmiş bana yapmadığını bırakmadı böylesine denk gelsende senin dengin olmadığı sürece kıymetin bilinmez
- +1 yıl
Kesinlikle haklisiniz. Ancak simdiki zamanda dediginiz kriterde birini bulmak cok zor.
+1 yılBu yaşına kadar ne yaptıysan bide tersini yapmayı dene:)
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşıma kadar ne yaptım ki ben ne gudubet insan haline geldim bilemedim ki :)
- +1 yıl
Ben bilmem artık orasını:)
zaman zaman zaman bekle karşına doğru insan çıkacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah duacıyım
bence dogal ol kendin gibi ol çekingen olma o zaman sevilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim değilmiyim
Gerçek sevgi bu asırdan göç etti uzaklara...
Gerçek manada sevgi aranmaz, o seni bulur.13 Yorumla
Soran+1 yılHala beklemedeyim
Soran+1 yılZaman kötü değil insanlar kötü allah iyilerle karşılaştırsın
yumurtanın akıyla sarısını ayırıyorsun o kadar sürmüyorsun bile
01 Yorumla
Soran+1 yılHe he denedim onu da o da olmuyor o da olmuyor
Yalan söylemeyen her kız gözüme güzel gözükür açıkcası böyle kızları da herkesin seveceği kaatindeyim :)
05 Yorumla
Soran+1 yılKanaatin yanlış yönde doğru söyleyen dokuz köyden kovulur derler doğru derler başıma ne geldiyse dürüstlükten geldi ve emin ol erkek kadın ayrımı yapmıyorum kimse dürüst kimseleri sevmez insanlar duymak istedikleri şeyleri söyleyen insanları sever
Soran+1 yılHerşeye salça olan bir tip değilim ama ortada haksızlık varsa yalan dolan düzenbazlık varsa ben bunu hayatta kaldıramam ve ortaya çıkarır insanın yüzüne vururum azıcık dürüst ol ya az adam ol azcık insan ol deme bazılarına cidden insan olmak zor geliyor
Soran+1 yılBenimde tahammül edemediğim şey yalandır düzenbazlıktır bende bunu kaldıramıyorum anama sözmüş kadar oluyorum herkes herşeyi kaldıramıyor hiç kusura bakma ailesinden o ahlakı alamayan insana o yaştan sonra güzel cümle kurarak yalan söylememesi konusunda kibarca uyaramam
+1 yılBiz insan oğlu nankör varlıklarız. Çok sevilincede sıkılıyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılBir sevilsem sıkılıp sıkılmadığımı o zaman görürüm
- +1 yıl
Ben senin yaptıgın hatanın ne oldugunu biliyorum.
Çok seviyorsun karsındakini dimi. Aldıgından daha çok deger veriyorsun. Beni benim kadar sevseler yeter diyorsun.
Soran+1 yılEvet beni benim kadar seven olmaz diye tahmin ediyorum ama sevsin yinede
- +1 yıl
İşte yanlış burada. Birine hak ettiğinden fazla değer verince kıymetini bileceğine elinin tersi ile itiyor.
Sevilmekmi istiyorsun o zaman ençok seven sen olmayacaksın.
+1 yılÇözümü bulursan banada yaz. Aynı derdi paylaşıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılTevekkeltü taalallah
+1 yılGerçek manada sevilmediğini nerden biliyorsun?
Gerçek manada sen birisini sevdin mi?01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevdim sevilmediğimi biliyorum olduysa da hayatta değildir eminim
+1 yılsevilip yüzüstü kalmaktansa sevilme belki allah nasip edicek çevrendekilerden en mutlu aşkı sen yaşayıp kıskandıracaksin
010 Yorumla
Soran+1 yılSevilip yüz üstü bırakılmanın nasıl bişey olduğunu çok iyi bilirim:( çok isterim böyle bişeyi biliyormusun etrafımdaki insanların hemen hemen hepsi çok mutlular bir tek ben kaldım inşallah tez vakitte duacıyım...
- +1 yıl
cevrene bakıp illaki kiskanicaksin ama bekle bakalim mükafatin ne olucak aşk cok güzeldir evet brn 1 kere tattım. bidahakine guvenim olmadi bende istiyorum ama beklicem bekliyorum acele yok bu zamanda kimse bekar kalmaz. bide su açıdan dusun ya evlenip bosansan?
Soran+1 yılBoşanıyorum.
- +1 yıl
o durum farklı o zaman hayirlisi buymuş acale veya dusunmeden oturup tartmadan evlilik olmuş olabilir. ha diyince evlenenler bu yüzden çabuk boşanıyor...
Soran+1 yılBenim evlilik olayı çok farklı oldu ben hariç herkes kendin de söz hakkı gördü ama hiç birisine hakkımı helal etmiyorum sevdim mi hemde çok ilkimdi ama hakketmeyen biriymişte yapacak bişi yok
- +1 yıl
evet yapacak hic bisey yok biraz sivri dilli olsa insan ailesine karşı gelemiyor ama sonuc ortada soz sahibi olanlar simdi ne dicekler bu duruma kina alıp vermelisin lazım olur. yapicak bisi yok hayırlısı buymuş. LA TAHZEN İNNALLAHE MEANE. bu sözü araştır muhakemesini yap ve emin ol icinde bisiler cikarticaksin...
Soran+1 yılVallahu galibun ala emrihi. Bu ayet gibi bir ayet. Kötü birşey oldumu malum kimse üzerine alınmaz...
- +1 yıl
hakkında hayırlısı ne ise o olsun. benimle konuşmak dertleşmek istersen ben burdayım yeni uye oldum. mesaj atamıyorum. secim senin israrda etmem. Hakkında hayirlisi olsun
Soran+1 yılAmin sağol
- +1 yıl
sende saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbaza erkeklerin sevgisini kazanmak istiyorsan makyaj yap meme got dekolteli elbiseler giy. Manevi olarak gercekten sevilmek istiyorsan seni en çirkin ve bakımsız halinle bile sevebilecek bir erkek bul.
01 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüşüne bakmayan biriyle birlikte ol diyosun ama böyle insanda çok zor erkekler malum yani
Ben sevildim ama fazla sevdi sanırım bokunu çıkardım o gün bugündür ahı mı tuttu nedir kimseyle mutlu olamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBende birini çok sevdim o da aynen senin gibi işin suyunu çıkardı inşallah o da mutlu olamasın hiç gerçi benle mutlu olamıyorsa kimseyle mutlu olamaz keşke beni de öyle çok sevseler
+1 yılBende ayni dert ve kederden muzdaribim, dürüst pek yok seven yok. Snnle ayni şeyler dusunuyrz. Ulasirmsn bana
01 Yorumla
Soran+1 yılHe nickin gelmişini geçmişini anlatıyor zaten he he anladım ben seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni seveni tercih edersen sevilirsin. Sevmeyenin peşinden gidersen üzgünüm sonu hüsran olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılSeveni bir bulsam bir elime geçirsem var ya...
Cevap sahibi+1 yılBulursun inşallah:)
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılNe dersen de, iste tesadüf, ister kader, istersen, şans. Bir şekilde karşına çıkacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılDua ediyorum sürekli zaten allah tez zamanda çıkarsın ama hayırlısını
- +1 yıl
Aminn inş.
Bende sevilmedim gerçek manada, bunun için yapılacak bir şey olsaydı ben yapardım emin ol. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYa senin yaşın daha küçük ben tohumu kaçıyom hala seven bulamadım hiç yok az önce baktım da geldim
Asla kendin gibi bulamazsın bunu unutma. Seven sever kasma. Sevmiyorsa yol vermeden çeker gider.
03 Yorumla
Soran+1 yılAsla benim gibi seven birini bulamıcam herhalde haklısın da hani insan istemiyo değil birazcık ucundan sevilsin şöyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılBende hiç sevilmedim sevgisizlikten ölüp gidecem ya
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha dur hayata yeni atılıyon sen
- +1 yıl
Ümidim kalmadı
Soran+1 yılYaşın kaç senin ya
- +1 yıl
Onsekiz
Soran+1 yılGörüyom çocum sen daha çocuksun erken daha senin için
- +1 yıl
Senin zamanın var önüne gelen çak gitsin mi diyorsun
Soran+1 yılBunu mu anladın
- +1 yıl
Evet daha zamanın var diyorsun kendinimi parmaklıycam
Beni de daha önce hiç bir "Kadin" diz kapaklarımdan öpecek kadar yüce sevmedi.
015 Yorumla
Soran+1 yılŞans kader işte sende bengillerdensin
Soran+1 yılAma ya o zaman allah tez vakitte kısmetimizi açsın
Soran+1 yılNe işi bu be bu saatte gelmişsin
Soran+1 yılGünaydın
Soran+1 yılNe üfürüğü be ben üfürükçümüyüm
Soran+1 yılNerdeee o işlerde bende yok allah ordan da vermemiş
Soran+1 yılEtmiyom canım buna da şükür herşeyim eksiksiz elhamdülillah takılıyorum
Her adam çok sevebilir ama her adam güzel sevemez...
Bize Milenaya aşık olan adamlar, Nazım Hikmet'in Pirayesi gibi sevilmek nasip olsun...01 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi sevmek içinde adam olmak gerekir bu da pek yaygın bulunan bir canlı türü değil. Amin canım amin hepimize inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende de benzer birim durum var yaş geçiyor yakın arkadaşlar yolu aldı gidiyorlar biz bekarlık sultanlıktır diyoruz ama artık demokrasiye geçmek gerekiyor mutlu huzurlu bir demokrasi., ama bu işler nasip işi demekten başka birşey diyemiyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılBenimde etrafımdaki çoğu insan evli mutlu çocuklu bir tek ben kaldım ve olmuyor çok üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılbu durum bana da koyuyor ama olmayınca olmuyor :(
Soran+1 yılDua ediyorum ama bir türlü olmuyor sanırım daha zamanı değil daha çok dua etmem gerekecek demek ki
Cevap sahibi+1 yılBen esasında şansımı deniyorum ama sonuç alamıyorum :(
demekki senin (benim) için hayırlı olacak kişi daha karşın (m) a çıkmamış demekki böyle düşün (meliyim)
duanı da eksik etme yine. (aynı şeyi ben de yapmalıyım.
Soran+1 yılSürekli ediyorum
Cevap sahibi+1 yılAllah hayırlısını tez zamanda versin
Soran+1 yılAmin buna çok ihtiyacın var gerçekten
Cevap sahibi+1 yılamin
ohoo bu konular çok derin değilmiş gibi sanki seviyorum değer veriyorum istiyorum fakat verdiğim değer çok geliyor sanırımki hep terkedilenim
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi bu işin sırrını bilenler bize söylemiyo bak
+1 yılSeven olmuştur ama tipini beğenmemiş olabilirsiniz. çok kişi var hal böyleyken kimse beni sevmiyor diye yakınan ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılYok olmadı hiç
- +1 yıl
Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah
Soran+1 yılAmin hepimize inşallah
- +1 yıl
Amin ;)
+1 yılİtle, çakalla takılırsanız sevilmezsiniz efendim. Sorunu kendinizde arayın, ben neden yanlış tercihler yapıyorum diye.
015 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyon sen benim itle kopukla çakalla takıldığımı klişe yorumlar yapma
- +1 yıl
Çünkü öyle, gerçekler değişmez. Ayrıca sevilmek o kadar önemli değil.
Soran+1 yılUyduruk bir yerden yazı alıp kopyala yapıştır yapmışsın kendi fikirlerinle gel
- +1 yıl
Bunu ben yazdın zaten. Deneyimlerim sonucunda bu kanıya ulaştım. Seçtiğin insanların yanlış kisi olduğunun farkına varamayan, hatayı başka yerde arayan klasik birisi bana laf söylüyor. Adamlara ilgi göstermezsen sevilmeyi beklemen komik. Adam gibi biriyle beraber olsaydın zaten sevilirdin.
- +1 yıl
Yanlış yolda, doğruyu bulamazsın. Özeleştiri yap, ondan sonra cevabı bulursun.
Soran+1 yılSenin bana akıl verebilmen için daha çoook deneyime ihtiyacın var gibi gözüküyor
Soran+1 yılSen bence biraz daha deneyim yap
- +1 yıl
Yaşadıklarımı yaşasaydın aklını kaybederdin. Anlarsın bir gün ne demek istediğimi devam et sorgulamaya. Bir tavsiyede bulunayım; sorgularken kendinden başla.
Soran+1 yılHerkesin kendi yaşadığı kendine ağır gelir kimse gül bahçesinde yaşamıyor hayatını bu Son sözlerin bile daha çok göreceğin günlerin olduğunu gösteriyor
Soran+1 yılHadi çocum sana iyi geceler
- +1 yıl
Senin tavsiyene ihtiyacım yok ve böyle bir sorun kafamı meşgul etmiyor. Sorunlu birinin bana kendi çözemediği sorunu hakkında tavsiyede bulunması saçmalık.
Soran+1 yılHayat deneyimi olamayan birininde bana tavsiyede bulunması saçmalık
- +1 yıl
Öyle sacma mecazi saçma acilardan bahsetmiyorum. sana neler yaşadığımı neler gördüğümü anlatacak değilim. Umarım gorduklerimi görürsün. O zaman o dilin sürekli hatayı başkasında aramaz.
- +1 yıl
Devam et saçma sorular sormaya. Biraz deneyimli olsan bu soruları çoktan aşmıştın.
Soran+1 yılUmarım sende benim yaşadıklarımı yaşarsın yaşadığım şeyleri anlatmaya arkadaşlarım bile dayanamıyo yetişkin insanlar bile bana acıyarak bakıyo hala çok büyük sıkıntılarım var sanki millet gül bahçesinde yaşıyo bu lafın bile ne kadar cahil olduğunu gösteriyor
Bunun cevabını bilen banada söylesin. 19 senedir ot gibi yaşıyorum.
00 YorumlaDoğru düzgün bir ilişki olup evlilikle sonlanacaksa olsun gönül eğlendirmeyi sevmiyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikte her zaman iyi bitmeyebiliyor bazen insanlar evlenirken başka hesapların peşinde olabiliyor
Soran+1 yılBende hesap bilmezdim ama insan bazı şeyleri yaşadıkça aklına hayaline gelmeyecek şeyler görüyor hesap mevzuları uzun ve özel burdan yazılmaz
Soran+1 yılYazmam burdan ısrar etme ulu orta yazılacak şeyler değil
+1 yılGerçek manada sevilmek istiyosan sevdigin insanla ruhun sevişecek uyuşacak yoksa bu dediğin imkansz
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru dedin valla çok mantıklı dediğin işte bu kişide nasip kısmet daha bekliyorum muhteremi
- +1 yıl
Ya nasip kısmet dediğin gibi çok doğru ama.
Azda bizim saflğmız en başndan çokmkaptrıp çok güveniyoruz sonrada mutlu olanuyoruz ne yazıkki.
Ve hayallerimiz suya düşüyo
Soran+1 yılİlk başta kendimi kaptırdım aslında ama yinede acaba doğru kişimi diye tereddüt ettiğim çok oldu direk bodozlama dalmadım ama ben doğru insanım diye peşimden çok koştu ama sonuç hüsran böyle insanların duygularıyla oynayan insanları allah bildiği gibi yapsın
- +1 yıl
Kalpleri evirip çeviren Allah.
Hayrlısını o biliyor ama yinede temkinli olmak şart.
bende hiç sevilmedim hayatım nefret edilmekle geçti sevgi yüzü görmedim hiç kimseden
02 Yorumla
Soran+1 yılAl benden de o kadar ya ne sevimsiz insanmışım ben ya derim hep
bir bakmışsın çok seviliyorsun,
Çok mutlusun, sevilmikten başın dönüyor :)03 Yorumla
Soran+1 yılSahtesi olmasın ama gerçeği olsun gerçekten sevsin egosunu tatmin etmek için peşimden koşmasın
Soran+1 yılİnşallah :))
Basit seytanlara kulak vermeyeceksin seni sevmek isteyen erkek çıktığında..
04 Yorumla
Soran+1 yılNey?
Soran+1 yılHmm tavsiyen için teşekkür ederim bir dahaki sefere ney l*n derim :)
- +1 yıl
ahahaha erkek ruhlusun dostum sen çok zor sevilmen ve yüksek ihtimal sevilmek istemiyorsun sevmek istiyorsun ama hayat boyu kaybedersin vajinaya sahip isen kadınsın bu kadar basit rolleri değiştirip kastırıp kasmaya gerek yok takıl ve vajina ne istiyorsa onu yap böyle cevaplar vermeyerek başlayabilirsin detaylı olarak anlatabilirim istersen özelden buradan homoseksüel gibi görünmek istemem ve özel düşündüğüm şeyleri paylaşamam..
+1 yılHiçbir zaman gerçekten sevildiğini anlayamazsın. Boşuna uğraşma.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamacağımı biliyorum ama en azından severmiş gibi yapsalar dicem de bunu bana yaptılar sevilmemekten daha kötü
- +1 yıl
Arayış içinden çıktığın zaman belki de mutlu olabilirsin
Soran+1 yılEskiden aramıyordum ama artık canıma tak etti zamanı geldide geçiyor
- +1 yıl
Benim de geldi ve geçiyor ama inan hiç umrumda değil. hayirlisini istemek lazım.
Soran+1 yılGerçi orası öyle hayırlısı her zaman bilemeyiz biz onu
Sevilmek için sevmen kendin olmam dogru bildiklerini yapmalisin bunlar bir bütün
012 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim değilmiyim
Soran+1 yılÉ durduk yere niye böyle polemiğe giriyosun
Soran+1 yılÉ ben kendimim hala sevilmiyorum yorumun kel alaka
Soran+1 yılEminim ve Son kararım
Soran+1 yılOrdan ne kadar gözükebilirim ki
Soran+1 yılO sıcaklık başka bişey olmasın
- Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Şu yaşıma kadar gerçek mânâda hiç sevilmedim. Artık sevilmek istiyorum. Gerçek mânâda sevilmek için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler