Artık sevmek birine Aşık olmak istiyorum bunun için ne yapmam gerek?

Uzun yıllardır kalbim bomboş artık aşık olmak istiyorum kalbimin gerçek anlamda hızlı hızlı birisi için atmasını istiyorum böyle ne yaşamanın nede başka birşeyin bir anlamı yok. Ne hayatımın bir anlamı tadı tuzu var nede mutluyum. Hayatım zaten monoton en azından aşık olursam her sabah uyanmak daha keyifli olur benim için. Hayatımın gerçekten bir anlamı olmuş olur. Ama yok ben âşık olamıyorum sorun bende. 30a yakın kişiyle görüştüm ama kimseye içim ısınmadı. Ve olmicak birşey benim başıma geldi ama aşık mıyım emin değilim. Bazen kendime diyorumki kızım sen aşık olmak istiyorsun bu çocukta tam beğendiğin istediğin gibi biri ondan böyle hissediyorsun ama yinede bilemiyorum. NASIL AŞIK OLABİLİRİM ya da AŞIK MIYIM?

Ben İstanbul'da yolda yürürken çok sevdiğim sporda tanıştığım bir ablayla rastlaştım ve onunla konuşuyordum sonra yanımdan biri geçti uzaktan geliyodu çokta uzak değildi. Neyse bu benim dikkatimi çekti ona baktım sonra oda bana baktı ve yanımdan geçtikten sonra ben arkama dönüp ona baktım sonra baktım oda arkasını dönüp bana baktı ve aradan 8 ay geçti onu hâlâ unutamiyorum arada sırada aklıma geliyor hep onu düşünüyorum. Bu arada hepinizin belki çok tuhafina gidecek ama öyle birşey hissettim ki sanki o benim evleneceğim Adam dı yani bilmiyorum neden böyle hissettim ama ilk kez böyle birşey hissettim ve hala onu düşünüyorum onu 1 kere gördüğüm halde ve en fazla taş çatlasın 1 dakika bile görmemişindir. Bu arada Geçici süreliğine İstanbul'da değilim 8 aydır. Ama gerçekten çok farklı bir histi böyle kelimelerle anlatılacak gibi değil. Sanki o benim kaderim gibi hissettim. Normalde kolay kolay birinden etkilenen biri değilimdir.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ben evlenmiyecegim birine aşık olmiyayim diye Allaha hep dua ediyorum. Sadece evleneceğim kişiye aşık olayım diye dualar ediyorum. Acaba evleneceğim Adam "O" mu? ya da aşık mıyım ya da istediğim için mi böyle hissediyorum. Ve ben ona aşık olmak istiyorum
Artık sevmek birine Aşık olmak istiyorum bunun için ne yapmam gerek?