6 aylık bir gorusmem oldu biriyle. Bana bir buyugum, abimmis iyilikler yapti ve gitti gibi oldu. Flort sevgili gibi bir seydik diyelim. Gunumuzde erkekler bir kahve parasini, kadina ufak bir sey almayi bile sorun ederken bu kisi benim hayatıma dokundu diyebilirim.
Ilk olarak saglik sorunum vardi, bir doktorla tanistirdi, goturdu. Baya sehirden ciktik baska sehre gittik bunun icin. Odemeleri o yapti. Ben hallederim dedim, sen bunlari dusunme muayenemizi olalim dedi. Beni ordan baska yerlere yonlendirdiler onlarinda muayene parasini falan ödedi.
Ailemle, babamla aram iyi degil, biraz anlatmistim. Bana para vermeye, yollamaya kalkti kabul etmedim.(bu konuda ve bircok konuda elim bol degildi babam tarafindan)
Durumum icin biraz duzenli saglikli bir duzen gerekiyordu, spora yazil dedi, spor salonunun 1 yillik ucretini verdi. Ucreti sonrasinda vermeye kalktim kabul etmedi. Sabahlari beraber yürüdük, kostuk vs.
Bunlar olurken calismadan falan bahsetmistim, saglik sebepli her yerde calisamiyorum ama calismak istedigimden bahsetmistim oyle rastgele. Neler yapabilirsin vs dedi konustuk. Bana uygun birkac iş buldu, gittim gorustum, calisiyorum sayesinde. Yoksa is tecrubem de yoktu, her isi yapamam vs diye endiseleniyordum da.
Adamin bana bir suru faydasi oldu. Her seferinde mahcup oldum, yapma dedim hakkini helal et tesekkur ederim dedim. Son olarakta gitti. Guzel gunler gecirdik, ikimiz icinde her seyin hayirlisi olsun, kendine sagligina dikkat et, Allah iyi insanlarla karsilastirsin dedi.
Madem oyle uzerimde cok emegin var, hakkini helal et dedim, helali hos olsun, ilk tanıdığımda boyle degildin, yorgun halsiz, ne yapacagini bilmez haldeydin biraz ama simdi iyisin maşallah dedi. Biraz senin sayende, yaptiklarina da mahcubum dedim.
Mahcup olunacak bir sey yok. Benim bir faydam, iyiligim dokunduysa, hayir duani aldiysam ne mutlu bana. Allah insanlari bosuna bir araya getirmez ya ders vermek icin ya da faydasi icin bir araya getirir. Yaptigim seyleri isteyerek yaptim. Bundan sonra hayatinin ipleri, iyi yasamak senin elinde. Sagligina sihhatine dikkat et dedi.
Bende her sey icin tesekkur ederim Allah razi olsun. Gonlunden ne geciyorsa nasip etsin, ne derdin varsa cozsun insallah. Esin cocuklarin cok sansli. Eli bol comert bir adamsin. Allah verene, daha cok veriyor dedim. Biliyorum bunu cok tecrube ettim dedi. Sende kendine dikkat et dedim. Ayrildik, gitti.
Ne oldu bitti anlamadim fazla ama iyi bir adamdi. Para harcamaktan, birinin iyiligi icin bir seyler yapmaktan cekinmeyen, esirgemeyen biriydi. Ilk kez boyle bir erkekle karsilastim. Karsiliksiz bunlari yapmasina da anlam veremedim.
Allah icin mi yapti, kendini boyle iyi hissediyor ondan mi yapti yapiyor çözemedim. Bir kurdani bile başa kalka kalka veren, bedava bir seyi bile minnet ederek veren o kadar kisinin icinde gonlu bol bir insandi.
Kendisinden bir sey istemedim, yapsin diye konusmadim. Rastgele sohbet ederken bahsettigim seyleri, sorunlari kendi kendine cozmeye calisti.
Belki beni bir seylerden begenmeyip elemis olabilir bilmiyorum ama benimle hic restlesmedi de. Ben sunu yaptim, sen yapmadin, ben sunu ismarladim diye restlesmeye de girmedi. Geldi gecti, guzel izler birakti, sayesinde bir seyleri yoluna koydum. Benden tek aldigi sey de dua oldu, baska bir sey de kabul etmedi baktigim zaman.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer