Feministler kadar enerji sömüren insanlar görmedim?

İstanbula taşındım, oturduğum semtte biraz çevre edineyim dedim pişman oldum. Bakın kadın erkek eşitliğini savunanlara lafım yok, ama bkunu çıkaranlara var.

Evet eşim tüm gün çalışırken, eve ekmek parası getirirken, ben tabiki de evin temizliğini, çamaşırı, bulaşığı, yemeğiyle ilgileneceğim? Evet akşam geldiğinde ona Halil İbrahim sofrası hazırlayacağım kuş sütünü bile eksik etmeyeceğim? Bundan niye gocunayım? Adam tüm gün çalışsın bir de eve gelip yemek mi yapsın? Evet beni sabahın ikisinde uyandırıp canım şunu bunu çekti dese lafını ikiletmeden hazırlarım. Evet benden masaj istese yaparım, önünde diz çöker ayaklarını bile yıkarım. Canım kocama krallar gibi muamele yaparım. Ama bunu komşularımla vs. konuştuğumda bana çok üstten bakıyorlar, aralarında kikirdiyorlar. Kendileri kariyer yapmış iş insanları, ben ev hanımıyım, ne var bunda? Cahillik akademik başarıyla geçmez, entelektüel gelişim için de akademik başarı gerekmez.

Ya anlamıyorum bu feminist karılar hiç mi sevilmedi ya hiç mi sevmedi insan sevdiğine canını bile verir bunlar ne ki? Sevimsiz ucubeler ya yarım saat yanlarında oturdum içim kıyıldı

Feministler kadar enerji sömüren insanlar görmedim?